Jankende Broertjes: het is een samenzwering!

broertjespieter.jpgPieter Broertjes, nog steeds (je gelooft het bijna niet) hoofdredacteur van De Volkskrant heeft vandaag voor Radio 1 gezegd dat het gepest van zijn krantje ‘nu afgelopen moet zijn’ en dat Elsevier, het Ministerie van Defensie en De Telegraaf ‘een samenzwering zijn begonnen’ tegen zijn krant. Dit alles naar aanleiding van de gefalsificeerde berichtgeving van Jan ‘PvdA’ Hoedeman over de ‘martelingen’ in Irak en de rol daarin van Ton Heerts waarover de samenzweerders maar niet uitgepraat kunnen raken. Het doet sterk denken aan de uithaal van Wouter Bos toen duidelijk werd dat zijn partij de verkiezingen ging verliezen: CDA en VVD spannen samen om mij kapot te maken! Niet verwondelijk overigens nu we sinds kort dankzij HP/de Tijd weten dat Pieter en Wouter voortdurend met elkaat sms-sen. Het is het medelijkwekkende gejank van zelfverklaarde slachtoffers die het einde van hun imperia zien naderen. Hoe krijgt zo’n man het allemaal zijn strot uit als is vast komen te staan dat zijn eigen journalist de boel heeft vernacheld samen met PvdA-coryfee Ton Heerts? De enige ‘samenzwering’ die aan de orde is is die tussen De Volkskrant en de PvdA!
Read more »

Graus, VVD: sleep NRC voor de rechter!

rechter.jpgOp 9 december 2006 verscheen een ‘portert’ in NRC van het nieuwe PVV-kamerlid Dion Graus van de hand van Joep Dohmen. Dit stuk gaf reeds direct aanleiding tot nader onderzoek naar de journalistieke praktijken van Dohmen met verbluffende resultaten van manipulatie, maar na aanvullend onderzoek door De Volkskrant staat Graus nog maar een weg open: die naar de burgerlijke rechter om een enorm bedrag van NRC te eisen wegens doelbewuste vernietiging van zijn reputatie via het verspreiden van leugens over zijn persoon. Zowat alles wat Dohmen in het stuk schrijft blijkt te zijn gelogen en gefabriceerd! Opnieuw is uw ombudsman met verbijstering geslagen omdat de misdadigheid van de NRC-journalistiek in de praktijk opnieuw nog veel erger blijkt dan hij had durven denken! Op 5 januari van dit jaar kwam NRC in de eigen kolommen op het stuk van Dohmen terug in een eenkolommertje onder de kop ‘Zaken tegen Graus waren geseponeerd’.
Read more »

Van Folkert Jensma naar Ton Heerts

heerts.jpgIs er dan niemand die de parallellen ziet tussen de demoniseringsactie van Volkert Jensma in 2002 en de ‘martelprimeur’ van De Volkskrant in 2006? Hier speelt exact hetzelfde proces! Namelijk: de compleet gecorrumpeerde media van PCM proberen de uitslag van landelijke verkiezingen te manipuleren ten gunste van de PvdA! Het is toch om je te bescheuren: in 2002 werd te vuur en te zwaard ontkend dat er sprake was van ‘demonisering’, de discussie mocht niet worden gevoerd, een aangifte bij het OM van twee topadvocaten werd niet eens in behandeling genomen. In 2006 ontkent Pieter Broertjes bij hoog en bij laag dat er sprake is van een poging tot beinvloeding van de verkiezingsuitslag, nee, er is juist sprake van ‘kwaliteitsjournalistiek’ op basis van ‘uitstekende bronnen’ die uiteraard ‘in het belang van de democratie en de vrije nieuwsgaring’ nooit en te nimmer kunnen worden prijsgegeven. Intussen is via Elsevier duidelijk geworden dat het hele ‘martelstuk’ is ingestoken door Ton Heerts van de PvdA. Het is bijna ontroerend: om de PvdA van dienst te zijn, zijn NRC en Volkskrant blijkbaar bereid hun complete journalistieke geloofwaardigheid te grabbel te gooien!
Read more »

Lees het begin van het einde van NRC in L, L en L!

nrcboek.jpgMet het onluisterende bedrog van de De Volkskrant inzake de ‘martelkwestie’ en de zo mogelijk nog ontluisterender wijze waarop NRC hierin opereerde met opnieuw een liegende en bedriegende hoofdredacteur kunnen we zonder overdrijving het einde afkondigen van de periode van de ‘oude media’. Ze zijn uitgespeeld, totaal gecorrumpeerd, wereldvreemd, ridicuul en medelijwekkend geworden. We krijgen nu hetzelfde effect als met de Pravda in de hoogtijdagen van het communisme. Op straat gaven de mensen elkaar fluisterend het ‘nieuws’ door. “Wat zegt u daar? Is de zoon van Brezjnev overgelopen naar de Amerikanen? Nee, dat meent u niet!” Tot het moment dat het ‘nieuws’ op de voorpagina van de Pravda stond: ZOON BREZJEV LOOPT OVER NAAR VS. De burgers, teleurgesteld: “O, het stond in de Pravda! Dan is het dus allemaal weer niet waar!” Aldus een bekende mop uit de Sovjet-tijd, maar inmiddels realiteit in Nederland. Met het einde van de oude media durft uw ombudsman nog eens zijn boek Lux, Libertas en Leugens bij u onder de aandacht te brengen dat u hier kunt bestellen.
Read more »

En nu afrekenen met Hoedeman en Jensma

hoedeman.jpgJe kon erop wachten: de ‘martelprimeur’ van De Volkskrant vlak voor de verkiezingen blijkt doorgestoken PvdA-kaart, zo onthult Elsevier deze week. Ach, een analyse van het stuk destijds liet al maar ruimte voor een conclusie: hier is sprake van een bewuste poging tot manipulatie van de verkiezingsuitslag net als NRC Handelsblad in 2002 deed via het demoniseren van Fortuyn. Wanneer maakt nu eindelijk eens iemand dat hele weerzinwekkende ‘kwaliteitsbolwerk’ PCM met de grond gelijk? O nee, domme opmerking: dat doen ze gewoon zelf via hun doorzichtige PvdA-propaganda en commercieel wanbeleid! Het leuke is wel dat we moeten constateren dat de PvdA zelfs met de compelete ‘kwaliteitspers’ achter zich die zelfs bereid bleek in opdracht van ‘de Partij’ het nieuws te manipuleren de verkiezingen glansrijk heeft verloren! Wat kunnen we daaruit concluderen? Juist: de ‘kwaliteitsmedia’ hebben geen enkele invloed meer! Sterker: met hun PvdA-propaganda en het demoniseren van Wilders en Verdonk bereiken ze waarschijnlijk precies het tegenovergestelde: meer steun voor deze ‘racisten’ en ‘islamofoben’! Intussen moet natuurlijk wel worden afgerekend met kwaliteitsjournalist Jan Hoedeman. Want deze heeft ook al eerder in dienst van de PvdA de meest weerzinwekkende leugens verspreid!
Read more »

WordPress Themes