Vrij Nederland verkeert in doodsnood

vnconnie.jpgNee, Emile Fallaux zit natuurlijk weer te vergaderen, kan niet aan de telefoon komen. Fallaux heeft VN letterlijk de afgrond in vergaderd, de afgelopen jaren. Deze totaal ideeen-loze kwijlebal zonder enig journalistiek inzicht, zonder lef, zonder visie, heulend en glibberend voor macht en establishment, sidderend van angst voor het Huis van Oranje, heeft de meest roemruchte titel uit de geschiedenis van de Nederlandse journalistiek eigenhandig om zeep geholpen! En maar vergaderen, Emile! Wie zetten we volgende week weer op de cover? Wouter Bos nog maar een keer? Ronald Plasterk? Nicole Kidman? Connie Alcoholica Palmen? Ach, je weet van pure stompzinnigheid niet meer wie en wat je in het blad moet kwakken en het maakt allemaal ook niets meer uit, want De Weekbladpers heeft het helemaal gehad, zo vertellen twee bronnen uw ombudsman. Je bent erin geslaagd de oplage te laten kelderen van 100.000 naar 35.000! Kotsend keren de lezers VN de rug toe. Dus trekt De Wekbladpers de stekker er binnenkort uit. Of geven ze je nog een kans?
Read more »

Nominaties bewijzen: PCM maakt geen nieuws meer

rottenberg.jpgHet moet toch een ontluisterende nachtmerrie zijn voor ’s lands qwaelutaitsch-kranten van PCM dat noch NRC Handesblad noch De Volkskrant noch Trouw noch het AD ook maar is genomineerd voor de categorie ‘nieuws’ van de ‘belangrijkste journalisieke prijs’ van Nederland De Tegel. Al die honderden vet-betaalde journalisten zijn niet in staat geweest een nieuwsverhaal te publiceren dat zelfs de nominaties haalt! Wat een giller! Afbranden die corrupte hap van PCM! Bernard ‘interviewen’, enquetes vervalsen, belangen verstrengelen, stiekum PvdA-troela’s binnenhalen als columnist: dat kunnen ze als de beste, maar nieuws maken kunnen de corrupte hufters al jaren niet meer omdat ze zelf tot de macht zijn gaan behoren die gecontroleerd moet worden! En dat doet uw onvolprezen ombudsman nu als meer dan vijf jaar lang! Zelfs de eveneens gecorrumpeerde PvdA-‘vakjury’ onder leiding van mediaman Felix Rottenberg is er niet in geslaagd ook maar een artikel uit NRC te vinden dat niet spontaan zou worden weggehoond wegens totale incompetentie van de journalist!!
Read more »

Wow! Daar zit Heleen Mees! Heleen! In het echt!

heleenmees.jpgOmbudsman ben je 24 uur per dag. Altijd kunnen zich vanuit het niets de meest sensationele en spectaculaire situaties voordoen die het uiterste vergen van een reeds zwaar overbelaste ombudsman op wiens frele schouders de complete strijd tegen de mafiose media in dit land rust, die als een moderne Don Quichote het gevecht aangaat met demonisatoren, zakkenvullers, martelprimeur-brengers, Euro-fascisten en belangenverstrengelaars. Wat een leven! Gisteravond. Uw ombudsman zit met een belangrijke bron in een werkelijk super-trendy grand cafe waar hij nog nooit geweest was bij het Amstelstation tussen de van poen en succes druipende en snoevende advocaten, journalisten, media-troela’s, hoeren, you name it, everybody was there! Everybody! Het was stampvol, wijn, champagne, oesters, rennende obers, parfums…. This is New York, man! Uw ombudsman kijkt zijn ogen uit, gaat naar het toilet…. wie kent hij allemaal in deze glitter-ambiance? Hoe succesvol is uw ombudsman eigenlijk zelf? Is dat niet…… wait! Holy Fuck! Kannonnen! Guns & Roses! Daar zit…. nee… wacht effe… die woont toch in New York? Maar this is New York! Ze moet het dus zijn! The one and only! Voorzitter van de PvdA-New York! Columniste van NRC Handelsblad! Heleen Mees! Dit wordt firework, waarde lezers!
Read more »

Woensdag borrel voor alle PCM-haters!

bier1.jpgUw ombudsman doet bij deze nogmaals een oproep aan alle haters van PCM of (positief geformuleerd) aan alle ware strijders voor vrije en onafhankelijke media om woensdag aanstaande massaal naar de Amsterdamse bruine kroeg De Gaeper te komen op de hoek van de Prinsengracht en de Prinsenstraat (17:00 uur) om daar verdere plannen te bespreken die de ondergang van PCM moeten bespoedigen. De snelle en totale vernietiging van PCM is inmiddels een zaak geworden van nationaal belang die niemand onberoerd kan laten! Want hoe langer de kranten van dit concern de publieke opinie blijven vergiftigen met hun leugens en manipulaties, hoe groter de schade die wordt aangericht aan onze publieke instituties! Diverse strategieen kunnen aan de orde komen; omwille van de discretie en onze eigen veiligheid kan daarover op dit moment en op deze plaats weinig meer worden gezegd. De ‘ombudsbeweging’ dient uit te groeien tot een landelijk actieplatform dat op snelle en effectieve wijze een einde moet maken aan de grootste en meest misdadige desinformatie-campagne (die van PCM Media) uit de geschiedenis van de Nederlandse journalistiek! Stop de demoniseringen! Stop de defensie-propaganda uit Uruzgan! Stop de criminalisering van Moszkowicz!
Read more »

Donker: dappere mensen vluchten ook!

vlucht.jpgWat is het toch een mooi vak, ombudsman van NRC! Zeker als de hoofdredacteur van de qwalietaidtsch-krant Birgit Donker nieuwe poorten opent naar het rijk der waanzin om de manipulaties van de krant recht te praten, althans een poging daartoe te doen, nadat ze door lezers voor de zoveelste keer is gewezen op falende berichtgeving. Nu wordt Donker aangesproken op de kop van vorig weekeind “Moszkowicz slaat op de vlucht na ernstige dreiging’. De topadvocaat hekelde op zijn persconferentie NRC Handelsblad expliciet om deze kop die volgens hem ‘het beeld neerzette van een bange en laffe man’. Andere kranten kozen voor veel feitelijker koppen. Nou, Donker ziet dat allemaal toch echt heel anders. Volgens haar ‘past deze kop precies bij het bericht dat Moszkowicz die vrijdag op advies van de politie zijn kantoor verliet’. Dus volgens Donker is het ‘op advies van de politie verlaten van je kantoor’ precies hetzelfde als ‘op de vlucht slaan!’. De vlijtige Donker slaat er zelfs ‘de Dikke van Dale’ op na om de lezer van haar gelijk te overtuigen! Dit slaat toch werkelijk alles? Wie maakt er een einde aan de collectieve waanzin de NRC in de greep krijgt? Maar Donker maakt het allemaal nog veel erger!
Read more »

WordPress Themes