Ombudsman Sjoerd komt op stoom

Vorige week brak de ‘officiele’ NRC Ombudsman Sjoerd de Jong zich de hersenen over het leerstuk van Engelse woorden in de krant. Dit weekeind gaat het over het ‘fotografie-beleid’ van de krant. Is een tiet e/o een piemel wel of niet ‘journalistiek en moreel verantwoord’ en in overeenstemming met de ‘interne richtlijnen e/o stijlboeken’ van Lux et Libertas? Wat een aanfluiting! Maar we zijn wel weer helemaal ‘thuis’: ombudsman De Jong zakt weg in het ‘oplossen’ van non-problemen en blijft zo ver mogelijk weg van echte vragen en problemen over de journalistieke koers van de krant en de propaganda voor big farma en de macht in de meest brede zin des woords. Volgende week een stuk over het gebruik van :, ;, /, ] e/o ) in de krant? Maar een ding is zeker: kotsend en brakend lopen de lezers weg van het NRC-bedrog en diens weerzinwekkende patatbakker e/o hoofdredacteur. Op naar de volgende ontslagronde!

NRC IS BETROUWBAAR GVD!!!

“NRC is betrouwbaar” zegt de patatbakker in dit filmpje in een MSM propaganda-item bij de collega-bedriegers en mede-linksmensen van de VARA. Betrouwbaar, inderdaad, in die zin dat als NRC de aandacht vraagt voor een ‘wonderpil’ [filmpje] of een chemische ‘gezonde’ zoetmaker als aspartaam we er zeker van kunnen zijn dat deze stoffen uiterst schadelijk of zelfs dodelijk zijn. Betrouwbaar, inderdaad, in die zin dat elke politicus die de corrupte graaicultuur van de ‘oude garde’ aanvalt wordt ‘gedemoniseerd’ door de ‘kwaliteitsjournalisten’ van NRC net zolang totdat ze met bloedende schedel op de keien liggen te sterven.  Betrouwbaar, ja, in die zin dat de rechterlijke macht altijd in bescherming wordt genomen ook als ze onschuldige burgers jaren in het gevang smijten. WE ZIJN BETROUWBAAR VERDOMME! krijst en smeekt de wanhopige patatbakker in de camera.

Die ene zin in dat Wilders-stuk…

NRC LIEGT EN BEDRIEGT OM CORRUPTE RAADSHEER SCHALKEN (FOTO) TE BESCHERMEN

Iets voor nrc-ombudsman Sjoerd de Jong, als hij althans de nieuwste ontslagronde overleeft? We lezen in een artikel over de geslaagde wraking door Geert Wilders van de Amsterdamse rechters de volgende zin over het contact tussen arabist Hans Jansen en rechter/raadsheer Tom Schalken: Jansen zei vanochtend tegen NRC Handelsblad dat Schalken niet heeft geprobeerd zijn getuigenis te beïnvloeden. Hoe ver gaat Lux en Libertas in het liegen en bedriegen om corrupte rechters de hand boven het hoofd te houden? Wil Folkert Jensma die Persprijs Jacques van Veen, mede betaald door het Ministerie van Justitie en Joris Demmink, coute que coute in de wacht slepen? Hoe geloofwaardig is de geciteerde passage in het licht van de beschrijving van het etentje door Hans Jansen zelf waarin we dingen lezen als: Read more »

NRC bedriegt bij reorganisatie

Je kon erop wachten: een club die intrinsiek slecht is en bestaat bij de gratie van list, leugen en bedrog zal ook liegend en bedriegend ten onder gaan! De NVJ beschuldigt Lux et Libertas er nu van willens en wetens te saneren in tranches van steeds onder de 20 PvdA-propagandisten om aldus te ontkomen aan regelgeving over collectief ontslag! Het is met NRC net als met die Amerikaanse banken: ook die gaan stelend en plunderend ten onder in ‘foreclosure-gate’. Het zou natuurlijk ook kunnen dat onze patatbakker de Nederlandse wet niet kent. We wensen de vrinden op de Marten Meesweg (hoe zou het met Birgit Donker gaan? Ooit nog iets van gezien of gelezen? Wachtgeldje? Miljoentje?) in elk geval veel steun en sterkte toe en zeggen: mensen, neem een van de pilletjes van Wim Wonderpil!

Slanker en slaafser: NRC implodeert

Deze website is precies op het juiste moment geactiveerd: om NRC ten grave te dragen * Overleeft de corrupte ‘Wim Wonderpil’ de eerste saneringsronde?

NRC Handelsblad dat zwaar moet bezuinigen en dertig duurbetaalde PvdA-propagandisten de straat op moet sturen wordt natuurlijk niet ‘slanker en slimmer’ zoals het ‘motto’ luidt waarmee de patatbakker het mes in de kartoffel zet, maar slanker en slaafser! Om de linkse propaganda-kassen te vullen zal de krant nog meer smerige deals moeten gaan sluiten met farmaceutische gifmengers en om te kunnen blijven tappen uit de Haagse geldstromen zal de krant zich nog slaafser gaan opstellen richting gezag. Hierdoor zullen ook de laatste verstokte NRC-lezers afhaken -er is tenslotte reeds Postbus 51- waardoor er vanuit de neerwaartse spiraal die aldus is ingezet nog slechts toekomst is voor de krant in een enkele hoedanigheid: als 100& overheids-Pravda in de beste Sovjet-traditie! Nu begrijpen we ook opeens waarom er een patakbakker uit Belgie moest overkomen: Read more »

WordPress Themes