LEZERS IN OPSTAND TEGEN NRC

Echt verrassend is het niet eens. Wij wisten het al toen we Prins Plagiaat Robert van der Roer [lees lexicon] de nieuwe hoofdredacteur interviewde in Belgie [nog steeds te zien!] en de patatbakker begon te glijden en te glibberen op de kont van Kylie Minogue. Nee, deze Belg gaat het niet redden wisten we reeds toen. En kijk nu eens! Een ware opstand tegen de patatbakker en zijn nijvere ombudsman Sjoerd de Jong! Drie, vier keer moet Sjoerd inbreken in de voor NRC ongekend felle attack van lezers op zijn weblog: @Gert Rijer en Marja de Jong: interessante, voor mij verontrustende reacties. Ik krijg er meer. Algemene kritiek op vernieuwingen in de krant kunt u altijd richten aan de hoofdredactie. Concrete vragen of kwesties neem ik graag in behandeling. Lees en smul. Dit gaat de goede kant op, mensen! In the meantime: bij Lux et Libertas is nu de jacht geopend op de smerige journalistieke criminelen en verkrachters van Wikileaks die zomaar stukken op het net zetten van eerzame diplomaten en het algemeen belang dienende ambtenaren! Schande! Maar wie weet: misschien zit er ook wel een documentje tussen waarin Obama de diplomatiek redacteur Robert van de Roer [nog meer Robert] complimenteert met zijn ‘voortreffelijke verslaggeving!’

Met Lux et Libertas de crisis in!

KWALITEITSKRANT GAAT STEEDS MEER LIEGEN EN BEDRIEGEN NAARMATE DE CRISIS ERGER WORDT

Goed nieuws, mensen! Neem nu het ‘crisis-abonnenment’ op NRC Handelsblad! Onder leiding van de patatbakker duiken we onder in het bubbelbad van ‘nieuws’ over Michelin-sterren, kunst, cultuur en reizen, al die terreinen waarop NRC de laatste jaren de sporen heeft verdiend! Geen ellende over bankruns in NRC! Na de complete radiostilte over de Ierse bankrun die nu al weken gaande is en voor tientallen miljarden heeft onttrokken aan de Ierse banken, zwijgt NRC nu ook over de internationale bankrun onder ‘leiding’ van ex-topvoetballer Eric Cantona waarover zelfs ook The Guardian en De Telegraaf berichten. De patatbakker weet zelfs het laatste nieuws over de Koreaanse crisis nog ‘op te leuken’ door niet te vermelden dat er in de nacht van maandag op dinsdag (onze nacht) al vliegtuigen zouden zijn neergehaald. Ja mensen, de patatbakker weet wat goed is voor zijn lezers!

NRC verzwijgt Ierse bankrun

O wat vallen ze door de mand, de corrupte Euro-fetisjisten van NRC! Wat lezen we vandaag in de krant, op de openingspagina van het economie-katern in een stuk over de eurozone? Als Ierland geen leningen krijgt van het IMF en eurolanden, slurpen Ierse zombiebanken alsmaar meer cash van de overheid op. In de neerwaartse spiraal die zo ontstaat, zijn ‘bankruns‘ denkbaar: mensen halen hun geld van de bank en stoppen het onder hun kussen of zetten het weg in een ander land. Nou, mevrouw Caroline ‘wereldvreemd’ De Gruyter: die bankrun is al weken aan de gang en NRC heeft er met geen letter over geschreven! Hier het bewijs en hier en ook hier [as €12bn of the bank’s deposits walked] in een stuk in de Ierse MSM.

NRC zwijgt over EU en Euro-collapse

De corrupte en arrogante NWO-slaven van Lux et Libertas blijven hun bedrog tot de laatste snik voortzetten. Het doet een beetje denken aan de hofhouding van de laatste Romeinse keizer die bleven bukken en buigen terwijl de barbaren en vandalen al door de keukens zwierven op zoek naar buit. Het smerige en laffe NRC-bastion staat op instorten als vroeger het oude Rome en als Adolf Hitler en zijn Derde Rijk in de bunker te Berlijn, wegkruipend als pissebedden in het duister om maar niet te hoeven worden blootgesteld aan het felle licht van de waarheid en de gerechtigheid! Terwijl het Euro-Nazi-imperium instort, blijven de regel-fetisjisten van NRC berichten over kleine lettertjes en ‘het verdrag van Lissabon’ dat illegaal zou moeten zijn in the first place en waaraan NRC een bijdrage heeft geleverd door het vervalsen van een enquete en andere misdadige [backgrounds] propaganda. NRC is met zijn misdadige en gemipuleerde journalistiek mede schuldig aan het euro-drama en aan de verarming van de bevolking van Europa!

NRC: bedankt voor Euro-disaster!

Ben Bilderberg Knapen zit op het pluche. Maar na jaren en jaren van misdadige Euro-propaganda die strekte tot het vervalsen van enquetes aan toe zijn we thans op het punt aangeland dat het hele megalomane en op plundering en knechting gerichte Euro-project met donderend geraas en met onvoorziene -maar ongetwijfeld immense- gevolgen in elkaar zijgt. Zou Lux et Libertas daarom als een dief in de nacht de Europa-pagina hebben geschrapt? Opnieuw zien we tot welke desastreuze gevolgen corrupte journalistiek kan leiden: mede door NRC zijn we de Euro binnen geluld en mede via NRC werd ons het verdrag van Lissabon door de stort geduwd. En wie wist dat het allemaal zou uitlopen op een disaster? Hier een voorbeeld. En hier. En hier. NRC bedankt! De ‘kwaliteitspers’ rules!

WordPress Themes