Geen einde aan hellegang NRC

NRC wordt ‘gekke Henkie’ van de MSM: keer op keer blunders en flaters

Het wordt saai, mensen… opnieuw wordt Lux et Libertas beschimpt en weggehoond na eerder rond een poging een nieuwe website te creeren en de release (‘uniek, origineel, nog nooit vertoond!’) van een nummer van Next uit ‘het jaar nul‘. Daar weer voor werd de ‘kwaliteitskrant’ weggehoond wegens een via Geenstijl uitgelekte ‘analyse’ over de koers van de krant van de hoofdredacteur. Nu is het een ‘code’ voor het gebruik van Twitter die wijd en zijd over het net leidt tot dijen-kletsende hoon en spot richting Vandermeersch, Nijenhuis, Egeria en al die anderen ‘kwaliteitsdragers’ die NRC tot zo’n uniek medium maken, elke dag weer. Een baken van objectiviteit, kwaliteit en eerlijkheid in journalistiek Nederland! Ach, als we NRC niet hadden…

NRC wordt krankzinnig

We zitten al enige dagen verbijsterd te kijken naar de waanzin die NRC de lezers op de site voorschotelt onder het vaandel het beste van het web. Een totaal verziekte, op genot en meligheid gerichte cultuur op de redactie: dat blijkt eruit. En dan de wijze waarop NRC Wikileaks en Assange blijft promoten als geen ander medium! Hieruit blijkt eens te meer dat dat hele Wikileaks louter list en bedrog is. En ja hoor: ook de Euro-propaganda gaat onverminderd door tot het hysterische aan toe: NRC heeft de wereldprimeur van de ‘politieke unie!’ Maar het meest bizarre is wel de ‘Romeinse special‘ van NRCNext waarmee de ‘kwaliteitsjournalisten’ voor een enkele keer de waarheid spreken: wij zijn ‘journalisten’ van het jaar nul! De lezer weet deze ontboezeming op waarde te schatten en hoont de redactie opnieuw massaal weg. Heeft de patatbakker dan toch als geheime missie de krant zo snel mogelijk om zeep te helpen?

NRC verschrompelt en verkast

Net als vrijwel alle andere ‘kwaliteitsmedia’ in print zal NRC binnenkort ook in mini-vorm (tabloid) gaan verschijnen. Logisch: een medium dat uitsluitend is bedoeld om leugens en staatspropaganda te verspreiden heeft niet veel ruimte nodig en al helemaal geen ‘nuance’ zoals de krant vroeger nog voorgaf te propageren. Nee, anno 2010 gaat het om simpele boodschappen: er komt een nieuwe dodelijke griepepidemie! Inenten! Wilders is een nazi! Internet is gevaarlijk! Doodstraf op oproepen tot een bankrun! Euro is een zegen! Economie trekt aan! Niets aan de hand in Nederland (als we maar vaccineren)! Dat werk. De staats-redacteuren die mogen blijven om het vod vol te plempen hebben natuurlijk heel wat tijd over en daarom verkast de redactie naar Amsterdam-centrum. Kunnen de ‘kwaliteitsjournalisten’ al die uren die ze uitsparen doordat ze slechts de persberichten en oekazes hoeven op te tikken van de ‘hoge heren’ lekker slempen, hoeren en sloeren aan de Amsterdamse grachtengordel en aldaar werken aan hun ‘netwerk’ van corrupte (PvdA)-politici, schrijvers en andere ‘belangrijke mensen’. Proost!

NRC dekt higher class kindermisbruikers

NRC: Robert M. is ‘gewoon een onschuldige jongen’ * Elite-krant beschermt elite-pedo’s

MAAR DE PEDOGRAAF GAAT NOG VERDER IN DE BESCHERMING VAN DRENT: LEES DE COMMENTS

Geen woord in NRC Handelsblad over het feit dat de baas van het kinderdagverblijf-imperium  Hofnarretje zelf ook een kinderverkrachter is. Zo zien we hoe de bescherming van de ‘pedo’s van boven’ reeds begint bij deze Albert ‘slaapfeestjes’ Drent waarvan het kindermisbruik slechts wordt genoemd -voor zover thans na te gaan- door Trouw , AD en AT5. Als zelfs het exposen van Drent al te ver gaat voor de core van de MSM, hoe ver zijn ze dan verwijderd van het aan de kaak stellen van de kinderverkrachtingen door Joris Demmink en Jan Wolter Wabeke? Heel ver, want Demmink werd door NRC medio 2007 op ongelofelijke wijze en in strijd met alle feiten in bescherming genomen! [zie feitenovzericht Demmink]. Wel put Lux et Libertas zich uit melding te maken van het ‘slachtofferschap’ van lower class kinderverkrachter Robert M. en de krant citeert zelfs een ‘directrice van een Keniaans weeshuis’ die hem ‘gewoon een onschuldige jongen’ noemt. Hier geen geen sprake meer van journalistiek, maar van een bewuste pedofielen-agenda die erop is gericht de grote bazen van ’s lands kinderverkrachtings-mafia vrij baan te geven de levens van onschuldige kinderen te vernietigen.

FARMA-CRIMINEEL KOHLER GAAT DOOR

ONDERZOEKSJOURNALIST DAAN DE WIT SCHREEF BOEK OVER DE WAARHEID ROND DE MEXICAANSE GRIEP * NRC IS ER VOOR DE LEUGEN EN BIG FARMA

Alsof er in het verleden niets is gebeurd [backgrounds] en alsof NRC Handelsblad tijdens de Mexicaanse Griep-hype niet opnieuw genadeloos tegen de lamp is gelopen als big farma-propaganda vehikel [meer backgrounds] zit mega-zwendelaar Wim Wonderpil Kohler alweer klaar in de startblokken om de volgende hype te sellen. Het is ziekelijk en crimineel. Gaat het hele griep-circus nu weer van voren af aan beginnen? Worden Roel Coutinho en Ab Osterhaus weer uit de motteballen getrokken alsof er niets is gebeurd? De enige troost is dat de MSM wekelijks tienduizenden kijkers en lezers verliezen [backgrounds] omdat steeds meer mensen doorkrijgen dat wat ze krijgen voorgeschoteld een grote smerige en corrupte pot met leugens en waanzin is die nog levensgevaarlijk kan zijn ook!

WordPress Themes