NIEUW BEWIJS: STAAT DOODDE FORTUYN

GESPREK MET RAMPEN-REPORTER

UNIEK: NRCOMBUDSMAN PRESENTEERT EEN INTERVIEW MET DE RAMPEN-REPORTER VAN HET FD DIE DE KRANT EEN CLAIM HEEFT BEZORGD VAN 4 MILJOEN * HIER DE ACHTERGRONDEN

KANTOOR TRIX IN PERSGROEP-BESTUUR

RAINMAKER VAN BEATRIX-KANTOOR ALLEN & OVERY IN BESTUUR VAN DE PERSGROEP * VOORZITTER VAN ALLEN & OVERY IS ADVOCAAT VAN BEATRIX EN HANS WESTENBERG * AD, VOLKSKRANT, TROUW EN PAROOL NU VOLLEDIG GECONTROLEERD DOOR DE MACHT EN HET GROTE GELD

Advocaat Jan Louis Burggraaf van Allen & Overy, sinds jaar en dag bejubeld als de ‘goeroe’ van de fusie- en overnamepraktijk in Nederland, treedt toe tot het bestuur van uitgever De Persgroep die in ons land AD, Trouw, Volkskrant en Het Parool uitgeeft. De voorzitter van het kantoor van Burggraaf, Arnold Croiset van Uchelen, is zowel de advocaat van Beatrix als van de corrupte ‘bellende rechter’ Hans Westenberg. So far voor de ‘onafhankelijkheid’ van de Persgroep-kranten in Nederland.

JOURNALISTEN VAN 4 MILJOEN

TWEE JOURNALISTEN VAN HET FD BEZORGDEN DE ‘ZAKENKRANT’ DE GROOTSTE CLAIM UIT DE NEDERLANDSE PERS-GESCHIEDENIS EN IEDEREEN ZWIJGT WEER * DAAR KOMT MAFIA-ADVOCAAT KAAKS WEER AAN!

Marcel Hooft van Huysduynen en Saskia Jonker. Dat zijn de twee journalisten van het FD die hun werkgever de grootste claim uit de geschiedenis van de Nederlandse journalistiek hebben bezorgd -volgens De Telegraaf van vier miljoen. Hier de achtergronden van de zaak van subsidie-spons FTM dat de namen natuurlijk niet noemt. Nee, dat kan Eric ‘presstitute‘ Smit natuurlijk niet maken, kom op zeg! De lezers van deze site en KLOL weten trouwens al lang dat dat hele FD een grote smerige gesponsorde propaganda-fabriek is voor de plunderende elite… Vraagje: worden Marcel en Saskia nou ontslagen? Op verlof gestuurd? Of krijgen ze juist een bonus? Ja mensen, ook dat is mogelijk in een cultuur waarin corruptie en incompetentie bij uitstek worden beloond en geprezen!

BIESEMAAT PLUNDERDE EDWIN DE ROY

BREAKING: TON BIESEMAAT EN PETER OLSTHOORN HEBBEN ERIC DONK OPGEZET TEGEN MICHA KAT * BIESEMAAT STAL 10.000 EURO VAN EDWIN DE ROY VAN ZUYDEWIJN * ONGEKENDE HYPOCRISIE VAN BIESEMAAT DIE KRIJST EN SCHREEUWT: “JE BENT GEK! GA IN BEHANDELING!”

Verbijsterende ontwikkelingen in de affaire-Biesemaat/Olsthoorn. Thans wordt duidelijk wat hier werkelijk speelt: een met belastinggeld (76.500 Euro per jaar) gefinacierde campagne af te rekenen met Micha Kat. Olsthoorn en Biesemaat proberen op hun site Leugens.nl niet alleen de zaak-Demmink kapot te maken ten faveure van de pedofiele SG -wat ze overigens geenszins lukt- [zie de berichtgeving hierover op deze site], de ‘heren’ hebben ook de directe aanval geopend op Micha Kat door zijn cameraman Eric Donk tegen hem op te zetten -Biesemaat roept nu dat ik Donk ‘heb bestolen’- en door zijn opdrachtgevers onder druk te zetten ‘met Kat te breken’ omdat Kat ‘een Holocaust-ontkenner zou zijn’. En dat terwijl beide heren zelf plunderend en brandschattend door het leven gaan! Met name de wijze waarop Biesemaat de kwetsbare Edwin de Roy heeft bedrogen na via een tussenpersoon 10.000 Euro te hebben aangenomen is stuitend. Luister biesemaat2 en biesemaat3 en biesemaat4 naar de laatste Biesemaat-fragmenten.

WordPress Themes