NRC weigerde Demmink-ads

NIEUWE WEBSITE OVER DEMMINK-GATE MEDE DANKZIJ NRC HANDELSBLAD * LEES HIER EN HIER EN HIER HOE NRC EERDER ‘BERICHTTE’ OVER HET PEDO-NETWERK

Nadat NRC Handelsblad heeft geweigerd advertenties te plaatsen van Jan Poot (oprichter Chipshol) over het pedo-netwerk rond Joris Demmink en aldus dit pedonetwerk blijft steunen, is gisteren een geheel nieuwe webiste over Demmink in de lucht gegaan die reeds de eerste dag duizenden bezoekers heeft getrokken. Met het actief steunen van een groep mensen die kinderen verkracht en zelfs ook martelt en vermoordt heeft Lux et Libertas een nieuw station bereikt op de route richting ondergang, hel en verdoemenis.

JENSMA OVER DEMONISERINGS-STUK

Dit is de eerste keer dat demonisator Folkert Jensma voor de camera spreekt over het meest omstreden commentaar uit de geschiedenis van de Nederlandse journalistiek. Alleen op de sites klokkenluideronline en nrcombudsman!

Roel Janssen pist weer naast pot

NRC opnieuw afgezeken bij Geenstijl

Roel Janssen! De NRC-‘coryfee’ kennen we nog uit de tijd dat Maxima in ons land in beeld kwam: machts-hoer Janssen trad toen op als een ‘witwasser’ voor de misdaden van de Zorreguieta’s in zijn krant [zie lexicon] en mocht als dank voor deze ‘bewezen diensten’ een slijmboekje over Argentinie aanbieden aan Maxima zelf. Recent dook Janssen ook weer op in een JDTV-filmpje over een discussie met Nout Wellink; een van onze mensen stelde Nout toen een vraag over zijn lidmaatschap van de Trilateral Commission. Dat was tegen het zere been van Roel! Nu heeft onze vrind Janssen weer een nieuw braak-boek geschreven dat als doel heeft de financiele malversaties van de laatste jaren en Read more »

MSM in greep van misdaad, vetes

Zo gaat dat bij ineenstortende instituties, beste mensen: ze worden verkracht en leeggeplunderd door criminelen en gaan ten onder aan ruzies en vetes omdat men elkaar naar de strot gaat vliegen in een strijd op leven en dood om de laatste eurocenten. Laten we beginnen met de verbijsterende aftocht na amper vier maanden van Cees Korvinus bij de VARA. De persverklaring is op geen enkele wijze serieus te nemen dus er speelt wat anders. Cruciaal is natuurlijk het conflict op het oude kantoor van Korvinus dat enige weken geleden naar buiten kwam en waaruit blijkt dat er slaande ruzie is uitgebroken om de drugsgeld de declaraties van de high profile clienten-portefeuille. Read more »

Witwas-boek voor Vieze Fokke

We konden erop wachten: de enige pedofiel in toga die tot en met de Hoge Raad en terug is veroordeeld wegens perverse smerigheden met minderjarigen [backgrounds] heeft een heel boek ‘gekregen’ dat hem moet ‘witwassen’. Het gaat om het boek Jacht op een Rechter van de hand van ene Rosalie Sprooten (De Geus, 2010). We citeren de eerste twee alinea’s van het voorwoord: In november 2001 meldde de Limburgse TV-zender LI dat vice-president mr. Fernhout van de Maastrichtse rechtbank verdacht werd van het in bezit hebben van kinderporno en het plegen van kindermisbruik. Zo kwam het bericht een dag later ook voluit in de Nederlandse media terecht. Het ging om een ernstige verdenking. De morele verontwaardiging, die niet zelden uitgroeit tot onbeheersbare proporties en iemand veroordeelt voordat hij schuldig bevonden is, was gevoed. De media sponnen er garen bij. Read more »

WordPress Themes