Vandermeersch: op naar 100.000

PETER VANDERMEERSCH ALOM BELACHELIJK GEMAAKT EN BESPOT

NRC Handelsblad is de enige landelijke krant die opnieuw, voor het vijfde of zesde jaar achtereen, met vlag en wimpel de grootste verliezer is qua oplage en dit jaar volgens de cijfers van HOI zelfs de enige daler, en fors! Is dat verbazingwekkend voor een totaal corrupte en staatsgeile PvdA-Pravda die thans zelfs door Bilderberg-Bea wordt ingezet om de evacuatie van Mabel uit Syrie te verhullen? Voor een krant die wordt geleid door een incompetente patatbakker die geen journalist is maar ‘marketeer’ en bij zijn eerste interview als NRC-man in spe al begon te kwijlen op de billen van Kylie Minogue? En wie heeft de ondergang van NRC reeds in 2004 voorspeld en er een boek over geschreven?

SIRTE: NIEMAND GELOOFT NRC-SPIN

DE ‘TWEEDE NEDERLANDER‘ WORDT NU HYSTERISCH ONTKEND EN WEGGETOVERD OMDAT HET MABEL W. S. BETREFT

Totaal in paniek. Dat moeten het kabinet en Bilderberg-Bea zijn geweest toen ze Haskoning’s Erik Oostwegel, intimus van Maxime Verhagen en Friso van Oranje, de man van Mabel, de opdracht gaven tot een operatie damage control via Lux et Libertas en Pauw en Witteman, de twee meest corrupte en staatsgeile media van ons land. Het resultaat is er dan ook naar, gezien de comments op De Pedograaf en Elsevier: geen hond die de spins van Bilderberg-Bea en Lux et Libertas nog gelooft. En de belangrijkste vraag blijft maar steeds onbeantwoord: wie was toch die tweede Nederlander over wie alle media in de eerste golf nieuws berichtten?

NRC accepteert prijs van mafia-bank

Ongeveer precies op het moment dat bekend werd dat de curator van het grootste en meest verwoestende faillissement uit de wereldgeschiedenis, dat van Lehman Brothers, de Amerikaanse Citibank gaat vervolgen wegens het achteroverdrukken van 1,3 Lehman-miljard, komt in het nieuws dat twee economie-redacteuren van NRC een prijs van Citibank in ontvangst gaan nemen. Het gaat om de journalisten Marcel aan de Brugh en Piet Depuydt. Met name die laatste is in dit verband alarmerend omdat Depuydt een veel genoemd boek heeft geschreven over de ondergang van Fortis dat reeds direct de indruk wekte van een witwas-operatie, ondermeer inzake de ontluisterende rol van Wouter Bos [backgrounds], een rol die wel werd besproken in het boek Read more »

NRC strijdt tegen Japanse ‘paniekzaaiers’

Als eerste medium wereldwijd heeft NRC Handelsblad er thans voor gekozen actief ten strijde te gaan trekken tegen media die weigeren in informatie van overheden en ‘gezaghebbende internationale instituten en agentschappen’ een op een over te nemen en zouden kiezen voor ‘paniekzaaien’ rond de Japanse kernreactor-crisis. Lees hier de achtergronden in een historisch artikel van de hand van Hans van der Lugt. Met deze ‘journalistieke approach’ heeft de oorlog tussen de MSM en de nieuwe media een nieuw hoogtepunt bereikt. Nog even en het lezen van de waarheid wordt strafbaar gesteld net als het luisteren naar Radio Oranje door de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog. Het doet ook sterk denken aan het verbod op ‘defaitisme’ -het verspreiden van berichten over militaire tegenslagen van het eigen leger- in oorlogssituaties. Lux et Libertas!

Weer zero nominaties NSB Handelsblad

Opnieuw is de tabloid-krant NRC Handelsblad er niet in geslaagd ook maar een enkele nominatie in de wacht te slepen voor ‘De Tegel-prijzen’ voor de meest verhullende en verdoezelende pseudo-journalistieke producties van het afgelopen jaar in veschillende categorieen. Kijk hier naar de nominaties. Terwijl de wereld vergaat, in brand staat en wordt bestraalt gaat het bij De Tegel over de Hogeschool InHolland en over multiculti waanzin onder de kop ‘Tussen Kebab en Sauerkraut’. Maar niets van deze groundbreaking journalistiek is afkomstig van Lux et Libertas. Ze kunnen bij NRC niet eens meer corrupte journalistiek bedrijven! Het gala van de ‘kwaliteitsjournalistiek’ waarop de prijzen zullen worden uitgereikt wordt trouwens opgevrolijkt met de komst van de volstrekt corrupte en crypto-criminele Euro-commissaris Neelie Kroes die een keynote speech zal verzorgen. “We zijn zeer gelukkig met haar komst. Ze is een inspirator en haar strjd voor persvrijheid in Europa heeft directe invloed op de Nederlandse journalistiek” aldus Joop Daalmeijer, voorzitter van de Stichting Jaarprijzen voor de Journalistiek. Lees hier wat Pm Fortuyn als columnist van Elsevier in 1999 over Neelie schreef. De column werd overigens door Elsevier geweigerd. So far voor Neelie en de persvrijheid. En Pim Fortuyn, hoe liep het verder met hem af? Dat vertellen we een andere keer, lieve lezers, voor het slapen gaan….

WordPress Themes