29 April: einde Raad v.d. Journalistiek?

KOMT ALLEN NAAR DE ZITTING VAN DE RVDJ OP 29 APRIL, 16:00 UUR

Op 29 april doet de Raad voor de Journalistiek een nieuwe poging de klacht te behandelen van de ‘groep-Kat’ (Micha Kat, Eric Donk, Wim Dankbaar en Klaske Ferwerda) tegen de Leeuwarder Courant en enkele andere regionale dagbladen. Lees hier de hele voorgeschiedenis inclusief de hilarische mislukking van de eerste zitting toen daags daarop een pijnlijke belangenverstrengeling aan het licht kwam binnen de Raad. Ook de klacht zelf is via deze link te lezen. Het filmpje hierboven ziet op een van de onderdelen Read more »

NRC demoniseert waarheidsvinders

En daar gaan ze weer: ‘komplottdenkers’ zouden volgens een stuk op de site van NRC Handelsblad machtswellustelingen en bedriegers zijn. Uiteraard wordt er in het hele stuk geen voorbeeld genoemd van een komplot dat ook als zodanig is ontmaskerd, los dan van het absurde ‘de maanlanding is opgenomen in een TV studio’ hetgeen thans door niemand -voor zover valt na te gaan- wordt beweerd en zelfs niet te vinden is op de ‘meest abjecte’ en ‘gevaarlijkste complot-websites’ ter wereld. Het is het ultieme bewijs voor de paniek van de oude media: probeer de waarheidsvinders belachelijk te maken met zaken die zij nooit hebben beweerd. Een ander voorbeeld dat NRC aanhaalt van een ‘complot’ is dat Obama ‘zijn geboortecertificaat zou hebben vervalst’. In plaats van zelf onderzoek te doen naar deze kwestie en het certificaat te publiceren dat alle komplotten in een keer naar de prullenbak verwijst, Read more »

NRC-bashing wordt volksvermaak

Onze sympathieke NRC-Belg, levensgenieter, marketing-goeroe, patatbakker, advertentie-verkoper, brillen-couturier en wat dies nog meer zijn –zolang het maar geen ‘journalist’ is– weet NRC Handelsblad als geen ander op te stuwen in de vaart der cabaretiers, moppentappers, lasteraars en kankeraars! Nog nooit eerder is de krant geteisterd door zo veel hoon en spot, thans zelfs door schrijver Boudewijn van Houten die hier aangeeft zijn abonnement op te zeggen. Schrijver Arnon Grunberg ging hem reeds vooraf. Met name deze passage van Van Houten is groots en geeft precies aan waar de kanker bij NRC zit, de Belgische kanker wel te verstaan: De geniale Vanderermeersch, die als geen ander NRC om zeep Read more »

Stand van de mafia 2011

ALBAYRAK WAS EERDER GAST, NU TEEVEN; VOLGEND JAAR KALBFLEISCH?

De weerzinwekkende zakkenvullers en bedriegers, mede-veroorzakers van alle ellende in de samenleving van de krediet-crisis via de woekerpolissen en de bouwfraude tot en met het faillissement van DSB en de staats-miljarden voor ABN Amro en ING die zich profileren als ‘advocaten’ kwamen recent weer bijeen om hun ‘feestje’ te vieren onder leiding van de ‘propaganda-site voor de mafia’ Advocatie.nl. Om het mafia-karakter van de bijeenkomst nog eens extra te benadrukken was Fred Teeven, de slaaf van kinderverkrachter Joris Demmink, uitgenodigd Read more »

Patatbakker bakt ze bruiner en bruiner

ZE KUNNEN HUN LEUGENS NIET EENS MEER OP PAPIER KRIJGEN * OOK LEUGENS OVER EIGEN OPLAGE

In de pijlloze neergang van NRC Handelsblad, eens de trots en glorie van jounalistiek Nederland, thans het weerzinwekkende propaganda-medium van corrupte overheden en bedrijven, blijft een leugen en geen spin ongebruikt de waarheid te verhullen. Hoe kan een krant die al jaren liegt over de eigen  oplagecijfers, de meest dure cadeau’s moet weggeven [backgrounds MSM] en die een totaal incompetente Belgische patatbakker-marketeer aan het roer heeft nog serieuze verhalen publiceren? Dat kan dus niet. Kijk naar de site: meer dan de helft bestaat uit waanzin, commercieele rommel, leukdoenerij en seksueel getinte teasers. Gelukkig ben ik niet de enige die er zo over denkt: schrijver Arnon Grunberg beschuldigde NRC ook van het bedrijven van ‘journalistieke pornografie’. Lees hier de huilerige reactie hierop van de patatbakker en constateer dat deze ‘marketing-goeroe’ geen enkel nivo heeft. Read more »

WordPress Themes