Met NRC en Griekenland de afgrond in

LEES HIER WAT ER BINNENKORT GEBEURT ALS GRIEKENLAND FAILLEERT * BELUISTER DE LAATSTE KLOA-UITZENDING OVER DE EURO-CRISIS

Nadat NRCNext afgelopen vrijdag een pathetische oproep deed tot ‘solidariteit’ met de frauderende en plunderende Grieken zet Lux et Libertas het offensief om onze schatkist uit te storten boven de Akropolis vandaag voort met de boodschap van premier Papandreou dat zijn schuldeisers (vooral Duitse en Franse banken alsmede de ECB) nergens voor hoeven te vrezen: hij zal zijn volk tot de laatste eurocent leegschudden om de banken van zijn bazen in Europa overeind te houden. Deze zelfmoord-strategie van NRC is geheel in lijn met de weerzinwekkende Euro-propaganda van de krant vanaf rond 1990 die er zelfs toe leidde dat in 2003 een enquete over de Europese grondwet werd vervalst in een poging de uitkomst van het referendum te beinvloeden. Read more »

NRC voorop in DSK-heksenjacht

Lees hier de scherpe en juiste analyse over de affaire van Paul Craig Roberts en hier de weerzinwekkende wijze waarop NRC Handelsblad als een hyena het lijk van Strauss-Kahn verder loopt aan te vreten in opdracht van de VS, Sarkozy en de Bilderbergers.

IMF-TOPMAN UIT VLIEGTUIG GESLEURD

TOTALE PANIEK BINNEN DE GROEP ‘REDDERS’ VAN DE EUROZONE * NAAR DE PINAUTOMAAT! * HORROR-SCENARIO BIJ INSTORTING EUROPESE UNIE

NRC: geen enkele vraag, geen enkele analyse * krant mede-schuldig aan debakel door jaren van euro-bedrog en euro-propaganda

Enkele minuten voordat IMF-topman Dominique Strauss-Kahn naar Europa zou vertrekken om met ondermeer Angela Merkel ‘knopen te gaan doorhakken’ in de escalerende Euro-crisis, is hij uit het vliegtuig gesleurd en vastgenomen [NRC] op verdenking van een zedendelict. Enkele dagen geleden werd Strauss-Kahn aldus geciteerd over Griekenland door The Guardian: The reality is that these people, they are in deep shit,” the managing director of the IMF, Dominique Strauss-Kahn said recently. “If we had not come they would have fallen into the abyss. Two weeks later the government would not have been able to pay civil servants’ wages. Het heeft er alle schijn van dat Strauss-Kahn zich als ‘defaitist’ verzette tegen de agenda van de NWO-Bilderberg-mafia en diende te worden uitgeschakeld. Dit weekeind is de Euro aan het instorten en daarmee vermoedelijk ook het Europa-project van de Bilderbergers. EU-topman Herman van Rompuy is op dit moment in China [Reuters] om te proberen of Griekenland (en andere EU-landen) verkocht kan worden aan China. Dit paniek-bezoek is door alle MSM-media verzwegen.

Gelooft Nederland de Osama-hoax?

MSM blijven fake-foto uit situation room publiceren, zaterdag nog De Telegraaf

De burgers van de VS zijn er wel klaar mee, met de leugens van de MSM. In de States zijn de nieuwe media al jaren machtiger dan de leugen-dinosaurussen van de corporate press, de ‘presstitutes’ zoals trendwatcher Gerald Celente ze steevast noemt. De Osama-hoax Read more »

Reeks nieuwe bewijzen dood Osama

HOOFDREDACTEUR TROUW: WAT OBAMA ZEGT, DAT KLOPT!

EXTRA: NOG WEER MEER NIEUW BEWIJS!

Foto’s mogen we niet zien, alle foto’s die we wel te zien krijgen zijn ofwel fake of nietszeggend, maar het bewijs dat Osama is kapotgeschoten stapelt zich dagelijks op. Wat te denken van het feit dat Al Qaida zelf nu ook heeft toegegeven dat Osama er niet meer is? Goed, ze hadden daarbij misschien een ‘zetje’ nodig van de VS, maar een kniesoor die daarop let. Vervolgens was het de beurt aan de ‘Afghaanse Taliban‘ de condoleance-registers te tekenen. NRC doet er nog een schep bovenop en meldt maar direct dat de Taliban ‘gaan terugslaan‘. Maar wat goed dat onze jongens weer naar Afghanistan gaan! Dan nieuw bewijs part three: Obama heeft de foto’s de dode Osama gezien en ‘hij weet zeker dat alles klopt en dat ie echt dood is’. Nog meer bewijs: Obama heeft de moordenaars bedankt en ook nog een onderscheiding gegeven! Waarom zou hij dat doen als het niet waar is? En als kers op de pudding is er nog een ferme waarschuwing op CNN tegen mensen die geloven in conspiracy theories. Nu eindelijk overtuigd? Maar hear this! Read more »

WordPress Themes