NRC: vertrouwen in rechter STIJGT

NAARMATE DE RECHTSPRAAK INSTORT VOERT NRC DE PROPAGANDA OP * JUSTITIE INGEZET OM MICHA KAT KAPOT TE MAKEN

In een ongekende en hondsbrutale provocatie stelt NRC Next op maandag 27 juni: sinds het derde kwartaal van 2010 stijgt het vertrouwen van de burger in de rechtspraak consequent, zo blijkt. En vrij stevig ook.(…) Dat blijkt uit opeenvolgende kwartaalreportages van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Hoe ver zijn we nog verwijderd van de Nazi-journalistiek uit de Derrde Rijk? Terwijl duizenden burgers worden kapotgemaakt door criminele en corrupte rechters, terwijl vandaag in Amsterdam in een nieuwe ronde Chipshol-verhoren opnieuw corruptie tot in de kern van de rechtstaat wordt exposed -waarover vrijwel alle media zwijgen- blijft het vertrouwen in onze rechters volgens NRC maar ‘stijgen en stijgen’. Is dit de invloed van de Bilderberger Marc Chavannes? Read more »

DE ZAAK-SPIJKERS, DE EPILOOG (3)

DE ZAAK-SPIJKERS, DE EPILOOG (2)

Kijk hier naar deel 1 van deze serie en lees de achtergronden.

Massamedia onder Bilderberg-juk

Medio mei nam De Telegraaf nog het voortouw in een felle campagne de Nederlandse miljarden in eigen zak te houden en niet weg te geven aan Athene. Maar de laatste weken en nu de zaak naar een macabere climax gaat zwijgt de Nazi-krant in alle toonaarden. Er is duidelijk ingegrepen ‘van hogerhand’: de krant van pedofiel Nederland mag niet langer roeren in de ‘populistische pot’ en ook geen levensgevaarlijke ‘anti-Europese sentimenten’ opwekken. Maar in de Financial Times van vandaag wordt duidelijk dat er sprake is van een pan-Europees Bilderberg-aangestuurd censuur-offensief waarbij wordt afgerekend met alle ‘populistische’ en anti-Europese media. Dit lezen we op pagina 4 van de zakenkrant in een stuk met de kop Merkel rethink on bondholders angers partners: Read more »

CHAVANNES TEKENDE VOOR SECRECY

STUDENTEN JOURNALISTIEK GRONINGEN: KOM IN OPSTAND TEGEN DEZE BEDRIEGER * NA BEN KNAPEN OOK MARC CHAVANNES VERRADER VAN DE JOURNALISTIEK

In een ongekende en provocatieve motie van wantrouwen tegen de journalistiek heeft Marc Chavannes van NRC Handelsblad als attendee van de Bilderberg Conferentie een ‘geheimhoudingsverklaring’ getekend. Lees in dit stuk van de hand van Hans Vogel alle achtergronden. De komende weken zullen er enkele gerichte acties gaan plaatsvinden tegen Chavannes en tegen NRC Handelsblad wegens dit ongekende en weerzinwekkende verraad tegen de journalistiek.  Meer info over prof. Marc Chavannes hier, hier en hier.

WordPress Themes