NOS, SBS EN RTL: TERREUR KOMT!

BBC geeft bedrog Libie-beelden toe

WIE GELOOFT DE MSM NOG? OOK NRC HANDELSBLAD LIEGT EN BEDRIEGT, VOORAL OVER OORLOG * BILDERBERG IN TOTAL CONTROL VAN MSM

Lees via deze link dat de BBC het ongekende journalistieke bedrog in de ‘berichtgeving’ over Libie -het laten zien van ‘juichende massa’s uit India en zeggen dat ze ‘feestvieren’ vanwege de val van Gadaffi- inmiddels zelf heeft moeten toegeven. Tevens constateren we dat ‘Murdoch-gate’ stilletjes van de politieke agenda in Engeland lijkt te worden afgevoerd nadat de affaire vorige week nog verder dreigde te escaleren met nieuwe onthullingen en een strafrechtelijk onderzoek in de VS. Het wordt way too dangerous voor de NWO! Lang leve de MSM! lang leve Michel Kerres en Jules Paradijs!

De dubbele tong van Thomas Erdbrink

Opnieuw een schokkend bewijs van de totale journalistieke corruptie van NRC Handelsblad: terwijl de krant voor 100% meehuilt met de Libie-propaganda van Bilderberg en de NWO -regime op laatste benen, voor de 65 keer de afgelopen maanden- zingt zijn bloedeigen correspondent Thomas Erdbrink in de Washington Post een heel ander liedje: Battle for Tripoli not yet over as Gaddafi loyalists strike back. In NRC is niets te vinden over een tegenoffensief van Gadaffi-getrouwen.

Echte journalistiek bestaat toch nog

Zelden zo’n uitstekende en gedurfde docu gezien. Hier meer achtergronden. We melden dit daags nadat NRC Handelsblad -opnieuw- tegen de lamp is gelopen als weerzinwekkend propaganda-vehikel van de corrupte en criminele staat: Read more »

Op bezoek bij Mariko en Robert

Zijn de kinderen van Robert en Ana inderdaad naar die laatste teruggebracht zoals Kluijver in een mail aan Ana zou hebben toegezegd? Wat deed Robert in Egypte? Was hij daar in opdracht van George Soros? Hoe is het afgelopen met zijn advies over de Green Zone in Kabul? Hoeveel geld kreeg hij daarvoor? Wat heeft hij nog meer gedaan in de zes jaar dat hij actief was in Afghanistan? Wij maken het adres van het interessante koppel voorlopig nog niet bekend. We hebben ook het mobiele nummer van Kluijver maar hij neemt al dagen niet op.

WordPress Themes