SJUUL HEL; TELEGRAAF IMPLODEERT

WANHOPIGE MSM BEGINNEN NU ELKAAR NAAR HET LEVEN TE STAAN IN DE STRIJD OM DE LAATSTE PIJPROKERS * IN DE VS IS DE STRIJD AL LANG BESLIST: EXIT MSM, INTRAT NIEUWE MEDIA

Als je ze belt met vragen over de spectaculaire val van hun fraude-verslaggever gooien ze de hoorn op de haak. Elke bodem lijkt weggeslagen onder De Telegraaf en dat is terug te zien in de imploderende oplage. Alom wordt de krant van Wakker Nederland en diens stompzinnige hoofdredacteur belachelijk gemaakt. Maar ook binnen de zogeheten ‘qwaueluhtaitsch-media’ zoals NRC en Volkskrant is het hommeles: ze vliegen elkaar naar de strot in de strijd om de laatste pijprokers die nog geloven dat Read more »

PRESSTITUTES 1: ERIC SMIT

BIJ DE INEENSTORTING VAN DE MSM: EEN NIEUWE SERIE OVER DE PRESSTITUTES VAN NEDERLAND * WEG MET DE FEITEN! ALLES VOOR GELD!

Net als Stan de Jong, Jeroen de Jager, Bas Haan en zovelen anderen was Eric Smit een excellente journalist. Een jaar geleden zetten wij hem zelfs op de zevende plaats van onze all time canon van de journalistiek. Maar blijkbaar werd hij een te groot gevaar voor de macht. Dus werd hij gekocht. Met tonnen en tonnen belastinggeld werd Eric Smit van bulldog gereduceerd tot schoothond. Een bange, laffe en scheldende schoothond zoals blijkt uit het filmpje die zich diep en diep schaamt voor het bloedgeld waarmee hij ons nobile officium heeft verraden, ongetwijfeld mede daartoe aangezet door zijn mafia-advocaat Matthijs Kaaks. Hoe Smit thans opereert, Read more »

Smit in de bres voor Koolhoven, Kaaks

ARTIKEL OP FTM BEVESTIGT ONZE LEZING: KOOLHOVEN NIET OP NON-ACTIEF MAAR STAANDE VOET * ERIC SMIT: ‘VOLGENS ZEMBLA’ PUBLICEERDE KOOLHOVEN ‘ONWAARHEDEN’ * VIA SMIT PROBEERT KAAKS ZIJN CLIENT ROB HEILBRON WIT TE WASSEN

Delicaat: Eric Smit, auteur van een wel heel doorzichtig Telegraaf-Sapph witwasartikel op subsidie-fuik Follow The Money [backgrounds] was aanwezig op het feestje van Micha Kat waarop Koolhoven bij voortduring vrouwen lastig viel en de een na de ander probeerde mee te sleuren naar zijn ‘auto met chauffeur’. Smit zou dus (moet dus?) gezien kunnen hebben wat voor vlees we in de kuip hebben met Koolhoven en wat de ware aard moet zijn geweest van de ‘samenwerking’ tussen Koolhoven en Heilbron. Desalniettemin publiceert Smit een soort lofzang op newsgetter Koolhoven die volgens hem al jaren tot het keurkorps van Telegraafjournalisten behoort en de afgelopen jaren verantwoordelijk was voor vele spraakmakende primeurs. Maar het artikel van Smit verraadt zich op een nog veel directere wijze doordat Read more »

KOOLHOVEN KREEG STAANDE VOET

VOORMALIGE ‘STERVERSLAGGEVER’ MOEST ALLES INLEVEREN: TELEFOON, AUTO MET CHAUFFEUR, ETC. * BEEPUT-KOOLHOVEN ‘VAN ONGEKENDE OMVANG’ * REGEN VAN SCHADECLAIMS DREIGT VOOR TELEGRAAF: SLACHTOFFERS VAN DE MAFIA-KRANT KUNNEN ZICH VIA DEZE SITE [CONTACTFUNCTIE] MELDEN VOOR HET OPTUIGEN VAN EEN CLASS ACTION

MEGA-CLAIM EDWIN DE ROY VAN ZUYDEWIJN KAN LEUGENFABRIEK WAKKER NEDERLAND NOODLOTTIG WORDEN * NU MAATSCHAPPELIJK DRAAGVLAK VOOR FATALE KLAP DE ROY TEGEN DE TELEGRAAF * MAAR: CHANTEERT DE TELEGRAAF DE RECHTERLIJKE MACHT? HOE DIEP IS DEZE BEERPUT?

Martijn Koolhoven is per 20 september op staande voet ontslagen en moest al zijn rechten inleveren. Dat meldt een bron vanuit De Telegraaf aan deze site. Het ‘op non-actief stellen’ zou dus opnieuw een leugen zijn uit de bedrog-fabriek Basisweg waar men arrogant elk commentaar op de kwestie blijft weigeren. Koolhoven loog niet alleen tegen hoofdredacteur Sjuul Paradijs, maar er opende zich ook een beerput van ongekende omvang wat betreft journalistieke fraude. Koolhoven liet zich door Rob Heilbrom van Sapph betalen met hoeren om een artikel te schrijven waarin op basis van leugens werd ‘afgrekend’ met een ‘zakelijke vijand’ van Heilbron en een plan werd gesmeed deze vijand ‘te vernietigen en letsel toe te brengen’. Een eerste nieuwe fraudezaak heeft zich via deze site reeds aangediend: Read more »

TELEGRAAF ONDER VUUR

We besteedden al ruime aandacht aan de Zembla-reportage over De Telegraaf op KLOL en in het stuk hieronder. Maar er is meer over te zeggen en dat doen we hier op deze site over de ineenstorting van de MSM. Laten we beginnen te constateren dat Wakker Nederland niet bereid is ook maar een lettergreep terug te zeggen of wederhoor mogelijk te maken. Een verbijsterende houding voor journalisten, maar in wezen niet anders dan de houding van NRC Handelsblad toen dat corrupte medium het vuur aan de schenen werd gelegd door Micha Kat. Read more »

WordPress Themes