NOG MEER PANIEK MSM

PRESSTITUTES 3: BAS HAAN

Nieuwuur-journalist (voorheen Netwerk en NOVA) Bas Haan is van een andere categorie dan Eric Smit en Kustaw Bessems, de eerste twee presstitutes in deze serie. Haan wordt echt van hogerhand ingezet om de publieke opinie te manipuleren in mega-zaken zoals de Deventer Moordzaak en -nu recent- de zaak-Spendlove. Zijn missie: in opdracht van de macht en Demmink -die hij natuurlijk niet kent, nooit van gehoord zelfs- ‘corrigeren’ van ‘complottheorieen’ -merk op hoe vaak hij het daar in het filmpje over heeft- inzake ‘rechterlijke dwalingen’. Dit doet Bas uiteraard op basis van ‘gedegen onderzoek’ en ‘de feiten’. Jammer alleen dat de echte feiten steeds een heel ander verhaal vertellen dan Bas Haan! Read more »

WAAROM ZWIJGT NRC OVER HITLER?

BEWIJZEN VOOR HOLOCAUST-HOAX BLIJVEN ZICH OPSTAPELEN * NIEMAND GEEFT ANTWOORDEN EN DE MSM ZWIJGEN * NA HOLOCAUST-HOAX EN MEIN KAMPF-HOAX NU OOK HITLER-HOAX EN CREMATIE-HOAX

Dat Hilter tot hoge leeftijd na de oorlog zou hebben kunnen verder leven in Argentinie is zeker geen nieuw verhaal. Maar eind vorige week kwam het zo de zoveelste keer met kracht terug door de verschijning van een boek dat zonder meer serieus te nemen is. De Engelse Daily Mail doet dat dan ook in een uitgebreid en gedetailleerd artikel. In ons land werd het nieuws gebracht door De Telegraaf, Powned en RTL. Maar NRC zweeg. Net als de rest van de ‘kwaliteitspers’. Waarom? Read more »

NRC FRAUDEERT MET ABO’S

NA WALL STREET JOURNAL LOOPT OOK NRC TEGEN DE FRAUDE-LAMP * INEENSTORTENDE MSM KUNNEN ZICH NOG ALLEEN OP DE BEEN HOUDEN MET LIST EN BEDROG * WORDEN MENSEN DIE HUN ABO OP NRC WILLEN OPZEGGEN BINNENKORT GEARRESTEERD NET ALS DE REKENINGHOUDERS VAN CITIBANK IN DE VS?

Thunnis van Oort wrote:
(onderstaande is een kopie van een mail aan service@nrc.nl)

Geachte heer, mevrouw,

Aflopen voorjaar heb ik me getrakteerd op een halfjaar abonnement op NRC
Handelsblad tegen een gereduceerd tarief. Prettige krant en ik had deze zomer
tijd om ‘m dagelijks te lezen. Tot mijn verbazing en daarna ergernis blijk ik,
door in te zijn gegaan op deze aanbieding, te hebben getekend voor een
doorlopend abonnement, tot wederopzegging. Afgelopen week werd er ruim 180 van
mijn rekening afgeschreven zonder dat ik daar willens en wetens toestemming voor
heb gegeven. Het zal ongetwijfeld Read more »

PRESSTITUTES 2: KUSTAW BESSEMS

We hebben Kustaw Bessems een keer ontmoet bij een optreden van een gemeenschappelijke kennis in het TV-programma Woestijnridders van Paul Witwasman. Leuke vent, scherpe denker, interessante discussie-partner. Hij zat eerst bij Trouw en stapte reeds vrij snel na de komst van De Pers over naar het gratis trein-krantje. Daar schrijft hij ondermeer over juridische zaken (zie ook filmpje). Maar waarom is hij nu een presstitute? Hij is toch juist weggegaan bij een staatsmedium en zit nu bij de ‘vrije jongens’? Nou, die jongens zijn dus helemaal niet ‘vrij’ en in vele opzichten nog erger dan de staatspers! De Pers heeft in Read more »

WordPress Themes