KATHOLIEK NIEUWSBLAD OVER DEMMINK IN VN

Lees hier hoe het onafhankelijke Katholiek Nieuwsblad de publicaties over Demmink in VN waardeert. In de uitzending van KLOA van vanavond die morgen on line komt is een gesprek te horen van Micha Kat met VN-hofdredacteur Frits van Exter.

REACTIE OP DEMMINK-ARTIKELEN IN VN

VRIJ NEDERLAND EN HET MEEST EXTREME VOORBEELD VAN ‘JOURNALISTIEK A DECHARGE’ UIT DE GESCHIEDENIS * WAT BEZIELT HET WEEKBLAD DE EIGEN REPUTATIE ZO OP HET SPEL TE ZETTEN? * ANDERE MSM BLIJVEN ZWIJGEN IN ALLE TOONAARDEN

Acht pagina’s besteedt VN deze week aan de zaak-Demmink. Met de cover erbij zelfs negen. Desalniettemin is Harry Lensink erin geslaagd geen enkel stukje nieuwe info boven tafel te krijgen. Maar dat was dan ook niet zijn insteek. Lensink wilde immers niet onthullen en exposen (journalistiek a charge) maar verhullen en beschermen (a decharge). Hoe bizar is het dat de MSM het anno 2012 als hun voornaamste taak zien verhalen en primeurs vanuit internet te debunken en te ontkrachten, althans pogingen daartoe te doen? Alles doen de MSM om de status quo en de macht te beschermen tegen exposure en onthullingen. Hieronder volgen de voornaamste feiten die de publicaties van Lensink onderuit halen. Maar eigelijk is dat niet eens nodig. Elke lezer zal, zo schatten wij in, ook zonder hulp de ondermaatse inhoud van de artikelen kunnen zien. De ware intenties van Lensink blijken reeds uit zijn eerste zinnen: Joris Demmink (64) wordt al tien jaar lang beschuldigd van alles wat vies en voos is. Het voornaamste wapen van Lensink, en van iedereen met dergelijke missies, is kill the messenger. Read more »

DRAMATISCHE OPLAGE-DALING TELEGRAAF

IMPLOSIE MSM GAAT STEEDS SNELLER * AMERIKA WIJST ONS DE WEG BIJ DE VERVANGING VAN DE OUDE DOOR DE NIEUWE MEDIA

We moeten er weer met een dikke zaklamp naar zoeken in de MSM, naar het rampen-nieuws over de imploderende oplagecijfers. NRC weet met doorzichtig kunst- en vliegwerk en verwijzingen naar ‘digitale abonnementen’ en ‘tablets’ de schijn nog enigzins op te houden, maar het beeld blijft verwoestend: een imploderende sector die steeds meer weerzin opwekt bij het volk wegens evidente belangenverstrengelingen en corruptie zoals recent weer eens op onthutsende wijze is gebleken bij De Telegraaf. Het is nu zelfs al zover dat complete concerns instorten zonder dat de MSM er melding van durven te maken. Vreugdevol is dat de genoemde Telegraaf de dans naar de dood leidt met een ongekende implosie -opnieuw geheel verzwegen door de MSM, zelfs NRC en Volkskrant durven niet meer te berichten over de ondergang van hun concurrent omdat Read more »

VERTROUWEN MSM WEER OP DIEPTEPUNT

60% VAN DE AMERIKANEN GEEFT NU AAN GEEN ENKEL VERTROUWEN MEER TE HEBBEN IN HUN MSM * OOK NEDERLAND SNEL OP WEG NAAR IMPLOSIE CORRUPTE MSM MET NAME DANKZIJ DE TELEGRAAF * NIEUWE MEDIA IN NEDERLAND WERKEN AAN SAMENWERKING EN EEN GEMEENSCHAPPELIJK PORTAL * TERREUR VAN DE STAAT TEGEN INTERNET GAAT DOOR * INFOWAR STEEDS FELLER GEVOERD NU DE OORLOG OP UITBREKEN STAAT *

ONTHULLEND: DOSSIER DE TELEGRAAF

mei 1940 -1945: De Telegraaf werkt samen met de Nazi-bezetters

26 mei 2008: Berufsverbot bij De Telegraaf; Micha Kat opeens ‘ontslagen’ zonder nadere uitleg

8 oktober 2008: Wie is Jules Paradijs?

11 oktober 2008: Sjuul Paradijs, 100 kilo belangenverstrengeling Read more »

WordPress Themes