DNA VAN ADAM LANZA: HET EVIL GENE

ONGEKENDE HORROR IN HET VESCHIET WAT BETREFT DNA-BEWIJS * DIT HADDEN ZELFS HITLER, HIMMLER EN MENGELE NIET KUNNEN BEDENKEN * HIERMEE IS OOK BEWEZEN DAT HET DNA IN DE VAATSTRA-ZAAK EEN GROTE HOAX IS * VIA DNA KAN NU IEDEREEN WORDEN VEROORDEELD

Precies wat we dachten wordt nu bevestigd: DNA wordt door de satantische NWO ingezet met als doel om willekeurig welke man of vrouw te kunnen aanwijzen als moordenaar. Ze zijn nu bezig om het DNA van Sandy Hook-‘schutter’ Adam Lanza veilig te stellen om het evil gene te kunnen ‘ontdekken’. Als jouw DNA dan overeenkomsten blijkt te vertonen met dat van Lanza, ben je schuldig net als Jasper S. ‘schuldig’ is aan de moord op Marianne. Bedenk hierbij dat het DNA van iedereen overeenkomsten vertoont met dat van iedereen. Ergo: met dit DNA-bedrog kan iedereen tot moordenaar worden gebombardeerd. De natte droom van de NWO. DE eis van aanvullend bewijs zal spoedig van tafel worden gespeeld, zoals bij Jasper trouwens al min of meer is gebeurd. Welcome in horror-land!

CNN GESLOOPT, PIERS MORGAN EXIT

Lees alle achtergronden bij Alex Jones.

MSM CNN LOSES IT.. NU NOS NOG

Hier meer achtergronden. It’s over with the MSM!

MSM EN DEMMINK: WATERSCHEIDING BEGINT

NET ALS IN DE ZAAK-VAATSTRA ZIJN DE MSM OOK NOG STEEDS VERLAMD IN DE ZAAK-DEMMINK * LEES DE ANALYSE IN HET KN * MAAR NU.NL METRO EN RADIO 1 [GOEDEMORGEN NEDERLAND] BERICHTTEN OVER DE ONTWIKKELINGEN OP EUROPEES NIVO

EXTRA: LEES OOK DE COMMENTS OP DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN OP NUJIJ.NL

Binnen de Nederlandse MSM begint zich langzaam maar zeker een waterscheiding af te tekenen tussen de groep 100% gelijkgeschakelde staatsmedia zoals NOS, NRC, Volkskrant, Telegraaf en VARA en een groep die voelt dat het zo niet langer verder kan en wel bereid is te berichten over de weerzinwekkende wantoestanden in ons overheidsapparaat en in het bedrijfsleven. Tot die laatste behoren Nu.nl, Metro en KRO (foto: Sven Kockelmann). Het zijn er nog weinigen, maar er is een begin gemaakt. Waar het nu om gaat is de druk op de andere groep -met name NOS- zo groot te maken, dat ze er niet langer omheen kunnen. Dit is een titanen-gevecht, want met name de voormannnen van de MSM Read more »

MSM IN NEDERLAND: PARALLEL UNIVERSUM

DE MSM IN NEDERLAND ZIJN INMIDDELS ZO CORRUPT, DAT ZE -ALDUS EEN UITSTEKEND ARTIKEL OP VISIONAIR.NL- EEN ‘PARALLEL UNIVERSUM’ HEBBEN GECREEERD DAT GEEN ENKELE RELATIE MEER HEEFT MET DE WERKELIJKHEID -DIE OOK IN STEEDS MEER LANDEN OM ONS HEEN WORDT ERKEND. ALDUS IS NEDERLAND DE INTERNATIONALE BEERPUT GEWORDEN VAN DE JOURNALISTIEK EN HET GROTE LACHERTJE IN KWESTIES ROND VRIJHEID VAN MENINGSUITING EN PERSVRIJHEID -ZOALS IS TE ZIEN AAN DE VERVOLGING VAN MICHA. OP DE FOTO KEES LUNSHOF VAN DE TELEGRAAF DIE ZELF DEEL UITMAAKTE VAN HET GROTE HAAGSE PEDOFIELEN-NETWERK EN ALDUS DE BRUG SLAAT TUSSEN DE MSM EN DE GEORGANISEERDE MISDAAD..

WordPress Themes