MAX KEISER OVER AARON EN DE MSM

DE AANGIFTE TEGEN JAN VLUG

GAAT JUSTITIE DE CORRUPTE JASPER-ADVOCAAT UITNODIGEN VOOR EEN VERHOOR? * HET IS DE OMGEKEERDE WERELD IN JUSTITIE-LAND: CRIMINELEN DOEN AANGIFTE TEGEN ONSCHULDIGE BURGERS EN JUSTITIE VERVOLGT ONSCHULDIGEN IN OPDRACHT VAN CRIMINELEN * OOK TUCHTKLACHT TEGEN JAN VLUG OP BASIS VAN DEZE AANGIFTE (GEDRAGSREGELS 1, 30 EN 31)

Aan het arrondissementsparket Oost-Nederland
t.a.v. De hoofdofficier N. Zandee
Postbus 9032
6800 EP Arnhem

betreft: aangifte tegen mr. J. Vlug, advocaat te Deventer Schiedam, 21-1-2013

Geachte mevrouw Zandee,

Via dit schrijven doe ik aangifte tegen mr. J. Vlug, advocaat te Deventer.

De aangifte betreft art. 188 Str. Vlug heeft aangifte gedaan bij uw parket van een strafbaar feit, wetende dat dat feit niet is gepleegd. Op grond van deze valse aangifte ben ik bij uw parket gesignaleerd en op 18-1 gearresteerd waarna ik een nacht en dag heb moeten doorbrengen in de politiecel te Deventer. Op 19-1 ben ik aan het eind van de dag heengezonden met een dagvaarding d.d. 19-4.

Als advocaat in strafzaken mag van Vlug buitengewone zorgvuldigheid worden verwacht als hij zelf aangifte doet tegen een journalist. Vlug heeft deze zorgvuldigheid niet betracht. Sterker: Vlug heeft zelf een delict geconstrueerd dat niet bestaat en had daartoe ook nog eens duidelijke motieven. Dit moet tot de conclusie leiden dat Vlug samenspant met uw parket. Read more »

CNN IN PANIEK OVER SANDY HOOK

CNN is zo in het defensief gedrukt door hun staats-leugens over de Sandy Hook-shooting, dat ze een complete uitzending moeten wijden aan pogingen de ‘komplottheorieen’ (‘normaal besteden we aan dit soort dingen nooit aandacht’) te debunken. Het ontaardt al snel in een scheldpartij en een poging tot het opleggen van een Berufsverbot aan een ‘incorrecte’ professor. Hier alle details.

NIEMAND WIL MEER DODE BOMEN

STERVENDE KRANTENCONCERNS KUNNEN NOG NIET AAN DE STRAATSTENEN WORDEN GESLETEN * GEEN KOPERS VOOR WEGENER EN NDC

Noch voor de kranten van Wegener (regionaal en huis-en huis) noch voor die van de NDC (Noordelijke Dagblad Combinatie) blijkt ook maar de geringste belangstelling op de markt te bestaan. Alleen voor de online activiteiten van Wegener zou belangstelling bestaan. Dit is ook goed te begrijpen want het dagblad in algemene zin maar zeker het regionale is ten dode opgeschreven. Aanvankelijk werd via de MSM nog enige interesse gesimuleerd van TMG en De Persgroep, maar dat was pure propaganda. Dat neemt niet weg dat de MSM tot op de dag blijven geloven in de mythe van het voortbestaan van de courant uit het midden van de vorige eeuw.

HIEROM WERD AARON SWARTZ VERMOORD

SOPA WAS NOT STOPPED BY THE POLITICIANS OR BY CORPORATE INTERESTS, BUT BY THE PEOPLE OF THE USA

WordPress Themes