TOTALE PANIEK EN CHAOS BIJ NVJ

KREMLIN-ACHTIGE BRIEF VAN TWEE BESTUURSLEDEN VAN DE NVJ * THOMAS BRUNING GOOIT DE HOORN OP DE HAAK * LEEGLOOP VAN LEDEN * VERBIJSTERDE REACTIES OP VILLAMEDIA

Beste collega’s,

Gisteravond en vanochtend hebben wij alle sectie-voorzitters persoonlijk ingelicht over de ontwikkelingen in ons hoofdbestuur. Het mag duidelijk zijn dat we het opstappen van een deel van het bestuur als een verlies beschouwen, maar tegelijkertijd als een onvermijdelijke oplossing voor de in het bestuur gerezen verschillen van inzicht. Gelukkig was er binnen het gehele bestuur het besef dat de NVJ vooruit moet kunnen en dat daarvoor een eensgezind bestuur een eerste vereiste is. Ook was er overeenstemming over het feit dat we ons naar buiten toe beperken tot een summier bericht over deze verschillen van inzicht. Het is zaak om vanaf nu met de resterende 5 bestuursleden vooruit te kijken en snel terug te gaan naar de inhoud. We realiseren ons dat ons een paar stevige klussen te wachten staan.
We moeten zo snel als mogelijk op zoek naar nieuwe bestuursleden. Ook al omdat de maximale termijnen van Huub Elzerman, Bert de Jong en Agnes Koerts aan het eind van het jaar verlopen. Nicole de Haan en Mark Fuller blijven gewoon onderdeel uitmaken van het bestuur en vanaf 3 mei zal ook Louis van der Geijn tot het hoofdbestuur als nieuwe penningmeester toetreden, als de VR daarmee inwilligt. Bert de Jong zal als waarnemend voorzitter optreden, in ieder geval tot de VR van 3 mei a.s. Read more »

MSM BEKOGELD EN IN RUZIE UITEEN

CAMERAPLOEG NOS MET STENEN WOONWAGENKAMP UIT GEJAAGD OMDAT IEDEREEN WEET DAT ZE TOTAAL CORRUPT ZIJN * JOURNALISTENBOND NVJ DIE MICHA MEENDE TE KUNNEN ROYEREN IN DIEPE CRISIS

There we go. Hoe kan de diepe en fundamentele crisis binnen de MSM-leugenmedia beter worden geillustreerd dan via stenen en klappen die de nazi-like staatsjournalisten steeds vaker oplopen als ze ‘in contact treden’ met het volk dat ze in opdracht van pedofielen en plunderaars moeten schofferen en kleineren? Steeds vaker worden de volgevreten en met belastinggeld omgekochte pseudo-journalisten weggehoond en weggemept als ze hun ‘werk’ proberen te doen. Een goede zaak. Een nog betere zaak is de interne ruzie die de ‘Kulturkammer’ van de journalistiek, de NVJ, nu dreigt op te breken. Zouden er binnen de club fascisten van Obersturmbannfuhrer Bruning toch nog enkele mensen actief zijn die de kernwaarden van de journalistiek en de vrijheid van meningsuiting gestand willen doen? Hoe dan ook: de MSM zijn kapot. Wij gaan winnen. Join us!

FD ERKENT EIGEN CORRUPTIE

NEDERLANDSE ZAKENKRANT IS ZO DOM EN VERDORVEN, DAT HET DE EIGEN GECORRUMPEERDHEID ZELF BREED UITDRAAGT

Over twee dagen steekt het FD zichzelf in een nieuw jasje. Kleiner. Dommer. Corrupter. Nog meer aan de leiband van de gevestigde belangen en de grote bedrijven. In de krant van dit weekeind werden hiervan vast enige verbluffende voorbeelden gegeven die laten zien dat de ‘serieuze journalistiek’ elke claim op nuchterheid en verstand heeft laten varen en zich thans in zijn ongebreidelde arrogantie en wereldvreemdheid zelfs op de borst lijkt te slaan wegens het totale gebrek aan onafhankelijkheid en slaafheid ten opzichte van the powers that be. Zo lezen we op blz.2 dat hoofdredacteur Jan Bonjer woensdag met de ‘nieuwe krant’ op een soort missie gaat (‘FD on Tour’) om zijn nieuwe kindje ter goedkeuring voor te leggen aan zijn werkelijke broodheren: hij gaat examen doen bij Dick Benschop (president-directeur Shell Nederland), Cees Vermaas (CEO van NYSE Euronext Amsterdam) en Robert Swaak (CEO van Pwc). Dit trio staat symbool voor de krachten die het ‘nieuws’ en de inhoud van het FD bepalen: het bedrijfsleven, de beurs en de zakelijke dienstverlening. Maar hiermee is de koek nog niet op. Nee, er is meer. Veel meer. Read more »

NEDERLANDSE NAZI-JOURNALISTIEK 2013

PETER VANDERMEERSCH EXPOSED

HEEL NRC HANDELSBLAD BLIJKT ONDER HET GEZAG VAN EGERIA TE ZIJN VERWORDEN TOT EEN CRIMINELE ORGANISATIE VAN ZAKKENVLULLERS EN LEUGENAARS * PETER VANDERMEERSCH WEIGERT TE ANTWOORDEN OP VRAGEN OVER BELANGENVERSTRENGELINGEN * NIEUWE PAND NRC IN AMSTERDAM AFKOMSTIG UIT EGERIA-TOVERDOOS

Lees hier het verwoestende stuk dat Erik de Vlieger schreef over de krant van Folkert Jensma en Marcel Haenen, de krant van pedofielen-beschermers en verdedigers van de zwarte mafia (lees vooral ook de comments). Hier meer achtergronden over de werkelijke toestand van de MSM-leugenkranten die massaal als lemmingen bezig zijn de afgrond in te storten. Mensen, we gaan winnen! Ze zijn out of the game!

WordPress Themes