ALEX JONES SLACHT DE VS-MSM

ZEER SUCCESVOL INFOWARS IN VS STEEDS VAKER GEDEMONISEERD DOOR RADELOZE MSM * IN NEDERLAND GAAT HET PRECIES DEZELFDE KANT OP

TELEGRAAF IN ACTIE TEGEN PEDOGRAAF

NADAT DE PEDOGRAAF EERST ZIJN ADVOCAAT BAS LE POOLE MICHA LIET INTIMIDEREN WEGENS DE WEBSITE WWW.PEDOGRAAF.NL RICHT DE KRANT ZICH NU RECHTSTREEKS TOT HET HOSTINGBEDRIJF * PEDOGRAAF WORDT KRANKZINNIG VAN ONZE ACTIES * NOG EVEN EN WE HEBBEN ZE!

Openprovider (Openprovider)

May 24 15:46 (CEST)

Geachte heer XXX,

Wij ontvingen onderstaand verzoek inclusief twee bijlagen namens TMG Online Media B.V. en hebben beoordeeld dat deze domeinnaam inderdaad “ontegenzeglijk onrechtmatig” gebruikt wordt, namelijk:
– inbreuk op copyright door het 1-op-1 overnemen van de inhoud van telegraaf.nl
– de directe relatie die gelegd wordt tussen “telegraaf” en “pedo”

In lijn met de Notice and Take Down-procedure zijn wij verplicht hierop actie te ondernemen. Ik verzoek u daarom contact met uw klant op te nemen en hem te vragen de hiervoor beschreven inbreuk per omgaande – maar uiterlijk binnen vijf dagen – te staken en gestaakt te houden.

Als er binnen vijf dagen nog geen actie ondernomen is, zijn wij genoodzaakt het domein middels een nameserver-update onbereikbaar te maken om problemen met SIDN te voorkomen. Read more »

NEDERLAND KLAAR MET PEDOGRAAF

Telegraaf belaagd in Schilderswijk
Van onze verslaggevers

DEN HAAG – Een verslaggever van De Telegraaf is in de Schilderswijk in Den Haag meermalen bekogeld met knikkers van vijf centimeter doorsnee. Een fotograaf die de verslaggever bij zich had, werd toegebeten dat hij moest „oprotten” naar zijn „eigen wijk”. De incidenten vonden plaats in het gedeelte van de wijk dat inmiddels de bijnaam ’sharia-driehoek’ draagt, omdat orthodoxe moslims er in de meerderheid zouden zijn.

De politiek is in beroering door het bericht dat een deel van de Schilderswijk in Den Haag zich ontwikkelt tot enclave van strenge moslims, die gematigde en niet-moslims hun strenge leefregels willen opleggen. PVV-leider Wilders bezoekt de buurt vandaag om er de „autochtonen een hart onder de riem te steken.” De politicus is in verband met het bezoek meermalen met de dood bedreigd.

OOK TOTAAL VERVAL BIJ SANOMA

INEENSTORTING MSM GAAT ONVERMINDERD DOOR * NA NRC MEDIA EN TELEGRAAF NU OOK SANOMA VOOR DE BIJL * LEES HIER HET OVERZICHT EN DE ACHTERGRONDEN * LANG LEVE DE NIEUWE MEDIA!

En weer een MSM-topman die als een rat het zinkende schip verlaat, reeds enkele weken na TMG-CEO Herman van Rampenhout. Hu gaat het om de topman van Sanoma Nederland Dick Molman. De implosie van SBS waarop honderden miljoenen moesten worden afgeschreven -zonder enig zicht op verbetering- in combinatie met de ineenstortende tijdschriften-poot (nog minder perspectief op herstel) werden de topman noodlottig. Alleen nu.nl loopt nog bij Sanoma. Het concern is ten dode opgeschreven, net als TMG dat zich thans opmaakt voor een serie wanhoopsovernames op internet, zo meldde woordvoerder Elekan recent aan deze site. Dit levert het volgende beeld op van de MSM: Read more »

HOE VER GAAT EGERIA’S GRIP OP NRC?

HET LUXE EN DECADENTE GEBOUW AAN HET ROKIN WAARIN NRC NU DE BLOEMEN BUITEN ZET IS -DEELS- EIGENDOM VAN EGERIA * NRC MEDIA DOOR EGERIA CS. MISBRUIKT ALS ZELFVERRIJKINGS-VEHIKEL

Dit lezen we in een artikel van Erik de Vlieger op de site van Quote: Egeria’s grootste aandeelhouder is de familie Brenninkmeijer. Net als de Van Puijenbroekjes afkomstig uit de textielbranche. Op zich helemaal geen stront onder je schoen, maar als het om het pand gaat dat het NRC recentelijk heeft betrokken stuit ik als bescheiden journalistieke snuffelaar opeens op een warme zakelijke relatie tussen de Brenninkmeijertjes en de Dijkhuisjes. Chris en Harro Dijkhuis zaten met het pand aan het Rokin in hun maag en hebben een belang in Egeria. Hiermee lijkt toch wel te worden aangetoond dat NRC Media een deplorabele speelbal is geworden van de belangen van puur op geld beluste zakenmensen, zoals ook reeds bleek uit de rel rond het ‘super-dividend’. De totale dood dus van NRC als journalistiek en onafhankelijk medium. Maar dat wisten we al. Extra alarmerend is natuurlijk wel de ongelofelijke verradersrol van hoofdredaceteur Peter Vandermeersch die volledig samenspant met de plunderaars.

WordPress Themes