HET IS INGEVOERD: ALLEEN STAATS-JOURNALISTEN MOGEN HUN WERK NOG DOEN

POLITIE LAAT NOG ALLEEN JOURNALISTEN TOE MET ‘GOEDGEKEURDE’ PERSKAARTEN * HIERMEE HEEFT NEDERLAND NU ‘OFFICIEEL’ EEN ILLEGALE PERS -NET ALS IN DE OORLOG * LEES HET HELE VERHAAL OP DE SITE VAN STEVE BROWN

ONGELOFELIJK: JOURNALIST VAN HET JAAR BETAALD DOOR DE STAAT… DUS DOOR RUTTE EN DEMMINK

KAN DE INEENSTORTING VAN DE JOURNALISTIEK BETER WORDEN ONDERSTREEPT DAN DAT VOOR HET EERST DE ‘JOURNALIST VAN HET JAAR’ IN VOLLEDIGE STAATSDIENST IS? * BAS HAAN AL JARENLANG INGEZET ALS ‘TROUBLESHOOTER’ DOOR DE MACHT * WAAR BLIJVEN DE INTERVIEWS MET BAS ‘TEEVEN-DEAL’ HAAN? * HOEVEEL VERDIENT BAS HAAN? VRAAG HET HEM ZELF! 06-51542439

BHAANVorige ‘journalisten van het jaar’ – Joris Luyendijk, Ben Rogmans, Bram Vermeulen, Antoinette Hertsenberg, het duo Robert Chesal en Joep Dohmen, Brenno de Winter, Hans Jaap Melissen, Rob Wijnberg en Olaf Koens- waren nog geheel of gedeeltelijk in dienst van min of onafhankelijke werk- e/o opdrachtgevers. Maar Bas Haan niet. Hij wordt volledig betaald door de staat die hij geacht wordt te controleren. Dat werkt dus niet. Dat zien we bijvoorbeeld ook bij de accountants waar de schandalen zich al decennia lang aneen rijgen omdat ze worden betaald door de partij die ze geacht worden ‘onafhankelijk’ te controleren -de onderneming. Precies hetzelfde is het geval bij Bas Haan. Dat zagen we reeds eerder in zijn loopbaan trouwens al op verbijsterende wijze aan het licht treden zoals bij de Deventer Moordzaak. Hoeveel zou Bas verdienen? 6000 Euro per maand?

TELEGRAAF KAN GEEN KANT OP EN WORDT GESLOOPT, STEEN VOOR STEEN

ELKE STAP DIE DE DIRECTIE WIL ZETTEN WORDT GESABOTEERD DOOR DE PANISCHE MEDEWERKERS DIE HUN COMPLETE TOEKOMST IN DUIGEN ZIEN VALLEN DANKZIJ HET WANBELEID VAN DE HOOFDREDACTIES * HOE STAAT HET MET DE TWEE NIEUWE ‘LANDELIJKE ON LINE TV-KANALEN’ DIE OVER EEN PAAR WEKEN IN DE LUCHT MOETEN ZIJN?

pauljansenTijdens een plenaire vergadering heeft de redactie van De Telegraaf een motie aangenomen waarin de Ondernemingsraad van wordt opgeroepen uitstel voor de adviesaanvraag rond reorganisatieplannen aan te vragen. De directie wil nog voor het einde van dit jaar een akkoord op die aanvraag en voert volgens vakvereniging NVJ de druk flink op. Om de deadline kracht bij te zetten, zou het oude Sociaal Plan eind dit jaar vervallen – over een nieuw, minder gunstig Sociaal Plan lopen de onderhandelingen nog. De Winter schrijft op de NVJ-site dat op het hoogtepunt van de plenaire vergadering het grootste deel van de 250 leden op de redactie aanwezig was. “Alles staat onder hoogspanning in deze reorganisatie”, schrijft De Winter.

PANIEK BIJ HET STATE DEPARTMENT OM VRAGEN VAN RT

KEIHARDE AANVAL DONALD TRUMP OP MSM

VANAF 20 MINUTEN OP ONDERSTAANDE VIDEO * PUUR GENIETEN VAN ECHTE EN AUTHENTIEKE PRESIDENTSKANDIAAT * HO ZAL HET AFLOPEN MET DONALD TRUMP?

WordPress Themes