BREAKING: TOTALE PANIEK BIJ CORRUPTE MSM-COLLABORATEURS, HET GELD IS OP!

ALLEEN DE ‘JOURNALISTEN’ DIE RECHTSTREEKS WORDEN BETAALD DOOR DE STAAT EN JORIS DEMMINK ZOALS CHRIS KLOMP KUNNEN HUN DECADENTE LEVEN VAN ZUIPEN EN VRETEN OP STAATSKOSTEN BIJVEN VOORTZETTEN

ibeugelHartenkreet! Ik heb nog steeds stoom uit m’n oren, schrijft freelance journalist Ingeborg Beugel op haar Facebook pagina. Ze maakt zich boos over het gebrek aan professionaliteit bij de publieke omroep en het gebrek aan budget voor freelancers tijdens de uitzendingen van Sportzomer 2016 op Radio 1. Voor haar bijdrage op Radio 1 vanuit Turkije kreeg ze geen vergoeding. Lees hier haar aanklacht. LEES VERDER OP VILLAMEDIA

VERHAAL OVER DE ‘DINO-PLAATJES’ VAN ALBERT HEIJN IN TOP 5 REPORTERS ONLINE

CHRIS KLOMP NU OPEENS NIET MEER BIJ DE ‘BESTGELEZEN’ STUKKEN VIA REPORTERSONLINE * BEKIJK HIER DE VIDEO WAARIN WORDT AANGETOOND DAT REPORTERSONLINE EEN CRIMINELE ORGANISATIE IS

reportersonlineReporters Online stelt freelance journalisten in staat zelf hun stukken te verkopen in de digitale kiosken Blendle en eLinea en op hun eigen site. Maar welke stukken worden het best gelezen? Het overzicht van juni.

1. Dit is wat er niet klopt aan het verhaal van Beatrijs Smulders – Jop de Vrieze & Zvezdana Vukojevic
Nadat ‘oppervroedvrouw’ Beatrijs Smulders in een interview in de Volkskrant onder andere reageert op een artikel over de doodgeboorte van een kind van twee journalisten, weerleggen de journalisten in kwestie enkele door Smulders als feit gepresenteerde beweringen.

2. ‘Ze noemden me de lelijkste vrouw ter wereld’ – Vivienne Groenewoud
De Amerikaanse Lizzie Vasquez lijdt aan een syndroom dat ervoor zorgt dat ze geen gewicht aan kan komen. Per dag moet ze 5000 tot 8000 calorieën eten om niet nog meer af te vallen. In dit interview – eerder gepubliceerd in Grazia – doet ze haar verhaal.

3. Briefje aan de Bijbelse dinoplaatjes-hater – Alain Verheij
Fundamentele christenen zijn niet blij met de dinoplaatjes van Albert Heijn. Ze begonnen de website DinoDino, met een bijbels tegengeluid bij Freek Vonk. Een open brief aan de oprichters van de website.

VERKLARING VAN KOOS VAN WOUDENBERG OVER MYRA

koosvwTijdens een van Myra’s radio-interviews heb ik me gemeld als Demmink-getuige. Mijn verklaringen over wat ik heb gezien over hoogwaardigheidsbekleders liggen vast in door de politie opgenomen aangiften, die door justitie overigens zijn genegeerd: dus niet eens onderzocht of opgelegd. In de jaren erna heb ik me meermaals geconfronteerd gezien met uitlatingen van mensen die zeggen wat ik over die hoogwaardigheidsbekleders heb gezegd. Zelfs de journalist Voskuil deed het, zonder dat hij mij ooit het woord gaf. Gisteren zag ik hier in een comment voorbij komen wat ik over Ruding zou hebben gezegd. Over wat ik over hem onder heb verklaard verwijs ik naar het getuigenverhoor in Amsterdam op 18 april 2016. Natuurlijk heb ik zelf ook fouten gemaakt. Mijn verklaringen zijn vervormd geraakt omdat iemand tussen mij en bijvoorbeeld Van der Plas en Morkhoven en de Roestige Spijker is gaan zitten. Die iemand is Myra. Ik had zelf de controle moeten houden. Maar ik vertrouwde haar, en dat was een grote fout.

WordPress Themes