CHRIS KLOMP OP DE VLUCHT VOOR MICHA

DAPPERE EN DOOR POLITIE, DEFENSIE EN JUSTITIE BETAALDE COMPLOT-JAGER KIEST SWAPICHOU TOT ZIJN PODIUM OMDAT MICHA DAN NIET OP ZIJN DOOR DE BELASTINGBETALER BETAALDE WAANZIN KAN REAGEREN * KLOMP SMIJT AL MAANDEN GILLEND VAN ANGST DE HOORN ALS MICHA HEM BELT -WAAR HIJ HEM EERDER UITGEBREID TE WOORD STOND * KLOMP REAGEERT NIET OP MICHA’S YOUTUBE-KANAAL MAAR ALLEEN OP SWAPICHOU BIJ ZIJN TROLLEN-VRIENDEN * HIERONDER DE REACTIE VAN DE COMPLOTJAGER OP MICHA’S LAATSTE FILMPJE:

klompppHet is allemaal wat. Ze zijn er maar druk mee. Gelukkig heb ik als misdaadjournalist genoeg ervaring met mensen die het niet zo nauw nemen met normen en waarden. Zo is er al eens eerder uit de complothoek een oproep gedaan om mijn werkgever te bellen/mailen en mijn ontslag te eisen. Alleen de waxinelichtgooier reageerde. Als krant weet je gelukkig precies wie wie is.

Wat mij verder opvalt is de enorme nadruk die complotdenkers leggen op het ‘verdwijnen van de media’. Zelfs van mensen die kort daarvoor hun online activiteiten hebben moeten staken omdat niemand er voor wil betalen. Hoe ironisch is dat? Opvallend is ook dat complotdenkers bij voortduring beweren dat de MSM corrupt zijn en liegen, terwijl ze daarnaast dagelijks citeren uit die MSM.

Als laatste moet ik zeggen dat ik de ‘Blendle Zwendle’-retoriek wel hilarisch vind. Laat ik er dit over zeggen. Met wat ik per maand verdien aan Blendle zou een gemiddelde complotdenker een heel eind komen.

STERVENDE MSM NU EEN GEVAAR VOOR ALLES EN IEDEREEN

LEES OOK HET ARTIKEL OP IEX.NL ‘KLEUREN MET DE TELEGRAAF’: DE TELEGRAAF HEEFT GEEN ENKELE WAARDE MEER! * IEX.NL:

De beurswaarde van TMG bedraagt momenteel 46,3 miljoen *3,50 = 162 miljoen euro. Volgens Bartjens in het FD vanochtend (met inlog…) is alleen al de puzzelhoek van Keesing en het vastgoed zoveel geld waard. De overige activiteiten worden daarmee op 0 gewaardeerd.

6 OKTOBER 9:00 UUR HOF AMSTERDAM: TOTAL SHOWDOWN MET DE CRIMINELE TELEGRAAF -EN DE ZWARTE MAFIA

LEES HIER ENIGE BACKGROUNDS OVER DIT PROCES VAN HET JAAR WAARIN HET DOODVONNIS KAN WORDEN GEVELD OVER DE LEUGENBODE EN DE KRANT VAN MISBRUIKEND NEDERLAND * MAAR MICHA STRIJDT NIET ALLEEN TEGEN DE TELEGRAAF, MAAR OOK TEGEN DE CORRUPTE RECHTERS

vandermeerMicha’s advocaat Thijs Stapel heeft de raadsheren te Amsterdam een brief geschreven waarin twee eisen worden gesteld. Of nou ja, eisen, het zijn gewoon ‘rechten’ voor ‘gewone’ verdachten die Micha keer op keer worden ontzegd. Het gaat dan om het toestaan dat er opnames worden gemaakt van de zitting en het toestaan dat Micha Mos zelf rechtstreeks vragen kan stellen via een skypeverbinding. Eerder werd het Micha door ouderling Abbink geweigerd bij een ander hoger beroep de zaak via een skype-verbinding te volgen. Abbink verbood ook het maken van opnames. Dat gaan we niet nogmaals meemaken, al helemaal niet in een zaak tussen journalisten. Bovendien gaat het hier niet slechts om het volgen van de zitting, maar om het stellen van vragen aan getuige Mos die onder ede staat. Het is voor het proces noodzakelijk dat Micha die vragen zelf kan stellen. Daarnaast wordt een onderzoek geeist naar de omstandigheden waaronder Micha’s vorige advocaat in deze zaak, Gerard van der Meer (foto), de verdediging heeft neergelegd. Dat is om het voorzichtig uit te drukken niet gegaan volgens de ere-regelen van de advocatuur. Van der Meer is inmiddels door Stapel gemaild per omgaande te verklaren onder welke omstandigheden en op grond van welke overwegingen hij de verdediging heeft neergelegd. Ongekend vuurwerk kortom volgende week donderdag in Amsterdam. Be there!

HET LOOPT UIT DE HAND MET CHRIS KLOMP: HIJ WERKT ZELF VOOR DE POLITIE EN DOET AANGIFTE TEGEN MICHA

ALS ER NIET WORDT INGEGREPEN LOOPT HET COMPLEET UIT DE HAND MET POLITIE-INFILTRANT EN PSEUDO-JOURNALIST CHRIS KLOMP * HIJ PROVOCEERT EN INTIMIDEERT MICHA ALS ‘JOURNALIST’ NAMENS HET OM EN ALS MICHA DAN IETS TERUGZEGT… RENT HIJ NAAR DE POLITIE! * CHRIS KLOMP HANDELT HIERMEE VOLLEDIG STRAFBAAR

klompppDat Klomp voor de politie werkt en is afgevaardigd door Defensie staat vast [video]. Zijn rol blijkt opnieuw uit het in bescherming nemen van de moordenaars van Mitch Henriquez. Hij liegt en liegt opnieuw over zijn aangifte tegen mij… bij ‘zijn’ politie! Dit is voor Micha een zeer gevaarlijke situatie… in feite doet de politie dus aangifte bij zichzelf om Micha opnieuw te kunnen criminaliseren! Hoe krankzinnig ook, dit past geheel in het beeld van de gefingeerde en opgeblazen aangiftes tegen Micha want ook een topman van het OM (Frits van Straelen) deed aangifte tegen Micha.. weer bij zichzelf!. En wat de denken van de ‘beste Nicole-emails’ van advocaat Yehudi Moszkowicz aan OvJ Nicole Vogelenzang waarin hij vroeg of Micha niet weer de bak in kon worden gesmeten… Zelfs het Koninklijk Huis heeft aangifte tegen Micha gedaan! Met andere woorden: in de lijst van mensen en instellingen die Micha zou hebben ‘bedreigd’ en ‘belasterd’ en ‘gestalkt’ komt geen ‘gewone Nederlander’ voor!!!!! Het zijn allemaal mensen in het centrum van de jurdische macht, het terrein waarop Micha keiharde en onweerlegbare onthullingen heeft gedaan. Nu zijn er twee mogelijkheden: ofwel Micha is een daadwerkelijke desperado die delicten pleegt tegen al deze mensen, ofwel: deze mensen zijn door Micha zelf exposed en nemen wraak op hem door naar de politie te rennen. Het geval-Klomp says it all. Hieronder een recente posting van Klomp Read more »

VERLIEZER VRIJLAND SCHOPT WILD EN WOEST OM ZICH HEEN

ALLE VIJANDEN VAN MICHA GAAN DOWN, EEN VOOR EEN * OP 6 OKTOBER IS HET DE BEURT AAN BART MOS VAN HET IMPLODERENDE TELEGRAAF-CONCERN * CHRIS KLOMP IS REDDELOOS VERLOREN * MARCEL GELAUFF WORDT WEGGEHOOND * WE WILL BE VICTORIOUS!

vrijland
Martin Vrijland Today at 3:09 PM
To: micha kat

Geachte heer Stapel,

Uw bericht zat in de spambox, maar ik werd door een lezer gewezen op een (belastend) artikel op de site NRC Ombudsman. Ik wist eerlijk gezegd niet eens meer dat het filmpje online stond en heb er geen problemen mee het filmpje te verwijderen. Het voegt niet zo veel meer toe. Micha Kat is immers al definitief door de mand gevallen.
Misschien kunt u uw cliënt verzoeken de belastende filmpjes over mijn persoon te verwijderen. Dat scheelt hem een rechtszaak binnenkort.

Vr. groet

WordPress Themes