Kijk nu zelf naar onze bezoekersaantallen!

Voor de maand mei gaan we waarschijnlijk opnieuw over de 10.000 visits heen van nu bijna 5000 unieke bezoekers met NRCombudsman.nl. U kunt nu zelf de statistics van de site bekijken en precies bijhouden hoeveel mensen zich willen laten voorlichten over de trieste maar ook misdadige aftakeling van wat eens een ‘kwaliteitskrant’ was. We zijn ook wel benieuwd naar de bezoekersaantallen van de NRC-websites. Maar die worden natuurlijk angstvallig geheim gehouden zodat PCM ook hierover weer kan liegen en bedreigen zoals ze dat met alles doen! In De Journalist zei Theo ‘de hoerenloper’ Bouwman dat PCM ‘miljoenen verdient met de verkoop van flesjes wijn en DVD’tjes’. Dat was het grote lichtpunt voor het concern! De onvoorstelbare tragiek van deze opmerking! Het is natuurlijk weer een leugen, maar als het waar is, maakt dat de ondergang van het ‘chique’ krantenconcern alleen maar schrijnender!
Bouwman geeft namenlijk de facto aan dat PCM een soort Wehkamp aan het worden is, een postorderbedrijf voor zuipen, vreten, vakanties en video! En daarnaast kan de moderne consument ook nog lekker sexen via PCM want daar doen de ‘courantiers’ tegenwoordig ook al in via de Parship-website. Is er dan niemand die het ziet, ook niet als Parship-fetisjist Bouwman het zelf letterlijk zegt? De tragiek is nu juist dat naarmate de ‘postorder-functie’ van PCM groeit, de journalistieke kwaliteit van de kranten afneemt, omdat de postorder-produkten steeds vaker en harder zullen worden gepromoot op de redactiepagina’s. Deze trend is al op grote schaal ingezet, bijvoorbeeld via de zogenaamd ‘onafhankelijke’ filmkritieken van Joyce Roodnat die direct zijn gekoppeld aan de bestel-DVD’s. Ook de Parship-lancering ging gepaard met uitgebreide en diepgaande redactionele analyses over het heil en het geluk dat de lezers van Lux et Libertas via de Parship-partners deelachtig zal worden. Have fun!

 • By Fred, 24 mei, 2006 @ 11:17

  Ik zou anders niet zo blij zijn met deze statistieken: die laten duidelijk zien dat na een piek in maart het bezoek steeds verder wegzakt. Kennelijk was er in maart de nodige nieuwsgierigheid naar deze site, maar vonden veel lezers het niet de moeite waard om terug te keren. Geen oordeel, gewoon een constatering.

 • By uw ombudman, 24 mei, 2006 @ 15:59

  In Maart hadden we de hype van de meest invloedrijke journalisten….. het ziet er naar uit dat mei april gaat overtreffen…. freddie zuurpruim…. ga lekker je NRC-tje lezen!

 • By Marc, 30 mei, 2006 @ 9:59

  Tss, een kleine noot van iemand die niet direct met de auteur meepraat en de bezoeker die verder kijkt dat zijn neus lang is wordt meteen afgeblaft. Gastvrijheid voor meningen van anderen is ook de heer Kat vreemd zo blijkt maar weer.

  De “zuurpruim” verwensing is natuurlijk wel een schitterend geval van de pot die de ketel verwijt dat hij zwart ziet!

 • By WFHermans, 30 mei, 2006 @ 23:15

  Fred en Marc, ga je NRC volschrijven in plaats van hier rond te hangen.

 • By Bumpertje, 31 mei, 2006 @ 5:44

  Hoezo, Hermans? Ben jij de baas hier? En waarom zijn mensen die hier kritische opmerkingen durven te maken automatisch van het NRC? Maar ik begrijp het wel: jij wilt alleen je eigen opvattingen bevestigd zien en etterbakjes die daar anders over denken moeten hun mond houden. Lekker democratisch!

Other Links to this Post

WordPress Themes