Wim Wonderpil en de griephysterie

Wim Wonderpil maakt als tegen de lamp gelopen farma-crimineel kritisch boek over Mexicaanse griep met de grond gelijk * Daan de Wit wilde echter niet optreden op ArgusOog Radio: is dat hem verboden door zijn werkgever NOS? * Oorlog tussen oude corrupte en nieuwe echte journalistiek escaleert verder en verder

Vandaag opent NRC Handelsblad de site met een hysterisch angst-verhaal over een nieuwe naderende griepgolf die geheel ‘Mexicaans’ van karakter zal zijn. In tweederde van de gevallen waarbij influenza is aangetroffen in de afgenomen monsters gaat het om het virus dat bekend is als de Mexicaanse griep. Dat maakt deze griepgolf volgens medische redacteur Wim Köhler “bijzonder” aldus het artikel. Reeds eerder besteedde deze site aandacht aan de ‘wederopstanding‘ van de als farma-crimineel en compleet corrupte propagandist tegen de lamp gelopen Wim ‘Wonderpil’ Kohler. Wat moeten we hier nog verder van zeggen? Hoe is het mogelijk dat de NRC en de NWO zelfs na het totale griep- en vaccinatie-debakel van vorig jaar opnieuw de hysterie-kaart lijken te willen gaan uitspelen? Blijkbaar is het uitvoeren van de NWO-agenda voor het noodlijdende Lux et Libertas belangrijker dan de eigen geloofwaardigheid!

Ronduit verbijsterend is de arrogante domheid waarmee Wim Wonderpil het boek van Daan de Wit over de Mexicaanse griep de schroothoop op schrijft [lees hier de prima recensie op ArgusOog.org].  Maar Daan de Wit sloeg ook een uitnodiging om over zijn boek te komen spreken van KlokkenluiderOnAir af. Voor zover wij hebben kunnen beoordelen is er aan het boek geen enkele noemenswaardige positieve aandacht besteed, los van een TV-optreden op WNL en een nietszeggend non-item op BNR. Daan de Wit noemt op zijn site de positieve aandacht in de alternatieve media niet en daarmee verraadt hij zich tot ook weer: hij verkeert als werknemer van de totaal corrupte staatsomroep NOS (hij werkt bij de internet-redactie) in een onmogelijke positie. Waarschijnlijk is hem bij contract verboden mee te werken aan publicaties en uitzendingen van ‘complot-websites’ van ‘door haat en rancune voortgedreven desperado’s’. Er is echter maar een reactie mogelijk op de jaar in jaar uit voortdurende desinformatie en leugencampagnes van de MSM die zelfs zo ver gaan dat verkrachters van jonge kinderen worden beschermd: de hens erin!

  • By AIRVD, 13 januari, 2011 @ 17:15

    Derk Sauer, die in Rusland in opdracht van de machthebbers aldaar een zogenaamd ‘onafhankelijk’ nieuw geluid moest laten horen is nu eigenaar van de NRC. Ik bedoel, hoe laag kunnen we nog zakken? Sovjet toestanden. En het ‘hooggeleerd’ lezerspubliek van de NRC slikt dat allemaal, dat is nog de grootste grap.

Other Links to this Post

WordPress Themes