EGYPTE: NRC IS 100% FACISME

Een opvallend moment bij Pauw & Witteman eergisteren avond. Politicologe Monique Samuel was te gast om te spreken over de –snel escalerende– situatie in Egypte. De dame bracht vrij aan het begin naar voren dat Vodafone samenwerkt met het corrupte Amerikaanse slaven-bewind van Mubarak door het telecommunicatieverkeer lam te leggen en zo verdere organisatie van de revolutie te bemoeilijken. Pauw en Witteman keken alsof ze door een leger aan adders tegelijk werden gebeten: dat is niet de bedoeling van het pseudo-journalistieke staatspropaganda-programma! Het betreffende fragment staat inmiddels on hold op de site van het programma. Op internet is wel het een en ander terug te vinden over de misdadige rol van Vodafone in Egypte. NRC zwijgt in alle talen over dit mega-belangrijke verhaal. Hiermee is de krant 100& fascistisch geworden volgens alle gangbare definities: beschermen van ondernemingen die actief meewerken met het onderdrukken en zelfs uitroeien van het volk, zoals IG Farben, Krupp en IBM deden in de Tweede Wereldoorlog. Zou dat kunnen komen omdat ‘onze’ Gerard Kleisterlee van Philips op de nominatie staat topman te worden bij Vodafone? Collaboreerde ook Philips niet verregaand met de Nazi’s?

  • By Freesoul, 29 januari, 2011 @ 1:30

    Goede observaties Micha! Zeer goede, waarachtige en frisse spreekster, Monique Samuel, beste p&w, goede keuze. Dit is het nivo van tv dat we wensen. Dus p&w nu even doorpakken; zet die kanjer Monique Samuel zo spoedig mogelijk online en pas ervoor ook maar een fractie te snijden.
    Toon Ballen, doe als de rest van de wereld die de NWO zat is en alle duistere praktijken waar deze mensen ons en onze planeet in gehuld hebben!! De oude macht is defacto zijn machtsbasis kwijt! Ook al proberen ze nog wanhopig hun machtsillusie te handhaven. Tevergeefs! Zelfs de mensen in het Westen lijken – last but not least – los te breken uit het benauwende paradigma dat ons eeuwen lang gevangen gehouden heeft. We ain’t seen nothing yet, the golden age zal ons onze soevereiniteit terug geven. Liefde zal overheersen. We gaan van 3D naar 5D.
    Check indiadaily.com click technology section voor doodgewone updates over de technologie die India ontwikkelt ism. de positieve buitenaardsen…dit vindt de nwo niet leuk, want het betekent hun ondergang. De Liefde overwint altijd! En sneller dan we denken..

Other Links to this Post

WordPress Themes