MSM in greep van misdaad, vetes

Zo gaat dat bij ineenstortende instituties, beste mensen: ze worden verkracht en leeggeplunderd door criminelen en gaan ten onder aan ruzies en vetes omdat men elkaar naar de strot gaat vliegen in een strijd op leven en dood om de laatste eurocenten. Laten we beginnen met de verbijsterende aftocht na amper vier maanden van Cees Korvinus bij de VARA. De persverklaring is op geen enkele wijze serieus te nemen dus er speelt wat anders. Cruciaal is natuurlijk het conflict op het oude kantoor van Korvinus dat enige weken geleden naar buiten kwam en waaruit blijkt dat er slaande ruzie is uitgebroken om de drugsgeld de declaraties van de high profile clienten-portefeuille.

Ook bleek hieruit dat Cees de bedrieger is die ‘opeens is vertrokken’ naar de VARA. Naar wat er deze week is gaan spelen kunnen we alleen maar gissen, maar wel gericht gissen! Is het conflict zo uit de hand gelopen dat zijn kantoorgenoten Cees Crimineel en de VARA zijn gaan chanteren? Het zou zomeer kunnen. Want o, beste mensen: de schurken in jurken zijn rancuneus! Korvinus overweegt een ’terugkeer in de advocatuur’. De criminelen en pedofielen zullen de weg naar Kantoor Korvinus spoedig weten te vinden! En misschien krijgt hij de VARA wel als klant! Past mooi bij de twee eerder genoemde categorieen!

En dan is er nog wat. Korvinus was advocaat in twee cruciale zaken die de kern raakten van onze verziekte pedo-rechtstaat: de zaken van Robert Horchner en Jan Koers. We hebben hierover in het verleden uitgebreid bericht. Deze ex-clienten van Kees zouden hem nu minimaal voor de tuchtrechter moeten slepen omdat Cees Crimineel hun zaken op opzichtige wijze in de soep heeft gedraaid, willens en wetens heeft gesaboteerd en vervolgens is weggevlucht naar de VARA waar hij er nu dus weer is uitgeschopt Wat maakt Ceesje er een puinzoooi van!

Tenslotte nog een ontluisterend MSM-conflict: dat tussen NRC en Volkskrant. We zagen het reeds aankomen toen Patatbakker Vandermeersch van NRC De Volkskrant in DWDD ‘een onbetrouwbare krant’ noemde. In allerijl werd een charme-offensief ontketend: de hoofdredacteuren van de twee corrupte staatsmedia moesten samen aan tafel komen zitten om de illusie van een groot gezellig, corrupt en pedo-bechermend MSM-front overeind te houden. Maar nu is er een nieuwe rel: Remarque van De Volkskrant heeft een passage uit een interview met hemzelf (het lijkt het Byzantijnse Rijk wel) waarin stond dat hij eigenlijk liever bij NRC had gewerkt eigenhandig weggecensureerd als gevolg waarvan de auteur bij de krant opstapte en vertrok naar… NRC.

  • By DoeNietMeerMee, 12 februari, 2011 @ 20:35

    Er zijn dagen geweest dat ik Cees Coecepan anders had ingeschat, dank je voor de ophelderingen en het gerichte gissen.

Other Links to this Post

WordPress Themes