NRC trapt driedubbel in Osama-hoax

“They keep up their lies, even at the risk of looking ridiculous.” — Joseph Goebbels, Nazi Minister of Public Enlightenment and Propaganda.

Natuurlijk: met krijsende, hysterische koppen en ‘updates’ is het juist weer NRC Handelsblad dat de Nederlandse media aanvoert inzake de ‘Osama-hysterie’ die natuurlijk door geen weldenkend mens wordt geloofd. In de MSM gebeurt exact datgene waarvoor we reeds in 2004 waarschuwden in het boek Lux, Libertas en Leugens:

de klassieke journalistiek is geheel en al uitgebannen en vervangen door een monsterlijke mix van klassieke ‘Goebbeliaanse’ oorlogspropaganda, hondsbrutale corporate reclame-propaganda voor met name de farmaceutische industrie en banken en last but not least weerzinwekkende ‘distraction-berichtgeving’ van het type ‘opium voor het volk’ over seks, celebrities, royals en sport. Het is precies en 100% de agenda van de Bilderbergers en de NWO om het volk rustig te houden en in slaap te sussen terwijl de NWO de laatste hand legt aan de totale ondergang van de gewone man wiens bankrekening en pensioen wordt leeggeplunderd, wiens lichaam wordt vergiftigd, wiens zonen worden afgeslacht en wiens dochters verkracht. De ontwikkeling zoals voor het eerst geschetst in Lux, Libertas en Leugens wordt geheel bevestigd in het recente boek van Nick Davies Flat Earth News waarin vlijmscherp wordt beschreven hoezeer de journalistiek vanaf ongeveer 2000 in de greep is geraakt van propaganda, commercie en macht. Lux et Libertas!

Lees ook het commentaar van Paul Craig Roberts, voormalig Assistant Secretary of the US Treasury en voormalig assistant editor van de Wall Street Journal

  • By Diewer, 3 mei, 2011 @ 17:58

    Geweldig citaat bovenaan het artikel van J. Goebbels.

    NRC is er natuurlijk niet driedubbel ingetrapt, maar heeft als taak ervoor te zorgen dat de massa er driedubbel intrapt! Ik vind het wel teleurstellend te moeten constateren dat er toch nog veel mensen zijn die het verhaal voor waar aannemen. Er is nog veel werk te doen via het internet!

Other Links to this Post

WordPress Themes