NRC: fraude bij Demmink-bureau

FRAUDE-TENTAKELS VAN DEMMINK GAAN GRENZEN VAN ONS LAND OVER * DEMMINK GELDT ALS ‘MR. EUROJUST’ * NEDERLANDSE EUROJUST-MAN PROMINENT IN PEDO-ZAKEN

Op 31 mei nu eens een interessant stuk in NRC: onderzoek corruptie bij Eurojust. Opnieuw herkennen we de weerzinwekkende hand van Joris Demmink, de Nederlandse ‘mr. Eurojust’ en architect van de ‘Europese justitiele ruimte’ en macabere dwangmiddelen als het ‘Europees Arrestatie Bevel’ [backgrounds] waarover thans steeds meer verontwaardiging ontstaat [meer backgrounds] wegens het misbruik ervan, met name door Polen.

Demmink kwam destijds persoonlijk naar de Kamer om de ‘zegeningen’ van het EAB uit te leggen en hield in 2004 een toespraak bij Eurojust. Alarmerend in het licht van de fraude en corruptie bij Eurojust zijn de plannen voor een gigantisch nieuw hoofdkantoor in Den Haag. Waarschijnlijk zit Demmink hier ook weer achter, want bronnen melden ons dat de pedofiele SG ook het complete onroerend goed-beleid van Justitie (rechtbanken, gevangenissen, politiebureau’s etc.) aanstuurt en manipuleert waarbij honderden miljoenen worden toegeschoven aan bevriende en corrupte bouwondernemers. De kolderieke verwikkelingen rond het pand van de Raad voor de Rechtspraak dat mede door de crimineel Eddy de Kroes [backgrounds] -vriend van Kalbfleisch- aan de staat is verkocht zouden een fraaie illustratie vormen van het justitiele OG-beleid van Joris Demmink.

Maar er is meer schokkend nieuws te melden over Eurojust. De Nederlandse afgevaardigde aldaar is Arend Vast. Dezelfde Vast die we ook tegenkomen als Eurojust-woordvoerder inzake een enorm kinderporno-netwerk dat eind vorig jaar werd ‘opgerold’ met ons land als ‘centrum’. Dezelfde Arend Vast ook die weigerde onderzoek te laten doen naar malversaties rond de schrijfproeven in de Deventer Moordzaak. We komen deze Arend Vast zelfs medio jaren 90 al tegen in de Chipshol-zaak toen hij iemand in bescherming nam die de familie Poot terroriseerde via ondermeer het gooien van een Molotov-cocktail in het huis van Peter Poot is Wassenaar. Poot wenste deze man als verdachte vervolgd te zien worden, maar dat hield Vast destijds tegen.

WordPress Themes