Massamedia onder Bilderberg-juk

Medio mei nam De Telegraaf nog het voortouw in een felle campagne de Nederlandse miljarden in eigen zak te houden en niet weg te geven aan Athene. Maar de laatste weken en nu de zaak naar een macabere climax gaat zwijgt de Nazi-krant in alle toonaarden. Er is duidelijk ingegrepen ‘van hogerhand’: de krant van pedofiel Nederland mag niet langer roeren in de ‘populistische pot’ en ook geen levensgevaarlijke ‘anti-Europese sentimenten’ opwekken. Maar in de Financial Times van vandaag wordt duidelijk dat er sprake is van een pan-Europees Bilderberg-aangestuurd censuur-offensief waarbij wordt afgerekend met alle ‘populistische’ en anti-Europese media. Dit lezen we op pagina 4 van de zakenkrant in een stuk met de kop Merkel rethink on bondholders angers partners:

Ms Merkel also seems to have escaped the wrath of one of the most ferocious critics of German participation in loans to debt-laden Eurozone states: the mass circulation Bild newspaper. Instead of denouncing the deal as it did last year’s Greek rescue, the broadsheet ran a report under the headline: What would happen if Europe turned off the money taps for Greece? The answer, it suggested, would be Greek bankrputcy, and an ‘uncontrollable domino effect’ in other Eurozone countries.

NRC doet helemaal niet mee in dit verhaal. Die krant hoeft niet te worden teruggejaagd in het Europese hok want Lux et Libertas heeft altijd met leugens, list en bedrog de Europese zaak aan het volk willen slijten en is aldus een van de grote schuldigen aan het financiele, politieke, maatschappelijke en morele armageddon dat ons thans als een ware tsunami meesleurt richting afgrond, slavernij en duisternis. Lux et Libertas!

Other Links to this Post

WordPress Themes