NRC over DSK: onverwachte wending

EEN DAG NA HET VEILIGSTELLEN VAN DE NIEUWE MILJARDEN VOOR GRIEKENLAND PLOFT DE ZAAK-DSK * NRC OPNIEUW DE FOUTSTE VAN ALLE MSM * BILDERBERG-MARC, GO!

In een opnieuw stuitend en weerzinwekkend voorbeeld van hypocriete pseudo-journalistiek kwalificeert NRC Handelsblad de recente apotheose van de zaak-DSK als een ‘onverwachte wending‘. En dat terwijl het er vanaf dag 1 duimendik bovenop lag dat de hele zaak een grote hoax was, een georkestreerde actie om DSK uit te schakelen als factor. Op honderden nieuwe media-websites was dit vanaf dag 1 te lezen, zo ook op deze site die reeds op 19 mei met het stuk kwam NRC voorop in DSK-heksenjacht. Maar zelfs bij het verslag doen van deze ‘onverwachte wending’ faalt NRC!

Want de vraag die nu natuurlijk voorop dient te staan is: in wiens opdracht handelde het ‘kamermeisje’ dat in werkelijkheid natuurlijk een gewone hoer is? NRC stelt de vraag niet. Nee, Lux et Libertas houdt zich verre van ‘komplotten’! Dan maar liever gewoon maanden lang pure leugens en laster publiceren en daar dan later weer op terugkomen! Verbijsterend is ook dat de MSM de delicate timeline van de affaire niet oppikken: de arrestatie van DSK vond plaats aan het begin van het beslissingstraject over Griekenland (hij was op weg naar Merkel voor een vergadering hierover) en ongeveer precies een dag nadat via twee stemmingen in het Griekse parlement de miljarden zeker zijn gesteld, ploft de affaire! Dat kan geen toeval zijn!

  • By lidy broersma, 4 juli, 2011 @ 19:12

    Micha, ik kan me voorstellen dat je ageert tegen het NRC, maar toch, het is water naar de zee dragen. Nu is het de NRC,maar het had even zo vrolijk een andere krant kunnen zijn. Uiteindelijk gaat het om de misstanden in de wereld. Begrijp je wat ik bedoel? Verschiet je kruit niet aan die krant. Uiteraard is het goed tendentieuze berichtgeving te ontmaskeren. Maar leg er niet te zwaar het accent op, kijk en informeer ons alsjeblieft verder. Doe je ook wel :). Journalisten zoals jij zijn in dit land hard nodig. Ik vind je een intelligente en moedige man en dat wou ik je toch even laten weten.

Other Links to this Post

WordPress Themes