Aan C. Bischot, Amsterdam

Geachte C. Bischot,

enquete.jpgIn NRC Handelsblad van dit weekeind schreef u in de rubriek De Lezer Schrijft De Krant Liegt u Voor een brief over de preoccupatie van NRC met de Europese grondwet. Dit was de tekst van uw brief:

Op do. 1 juni viel mij op pagina 8 en 9 weer een publicatie op over de Europese Grondwet, een van de vele in de krant. Ook u wilt kennelijk niet de uitslag van het referendum van juni 2005 erkennen. Zo langzamerhand sluit u zich aan bij de voorstanders van de Europese Grondwet die al direct na hun nederlaag begonnen te mekkeren ‘als we he nou maar beter hadden uitgelegd’. De door miljoenen Euro’s ondersteunde campagne van het kabinet om ja te stemmen werd door 62% met NEE beantwoord. Terwijl de capagne om nee te stemmen met veel minder middelen is gevoerd. Gelukkig werd de Grondwet ook in Frankrijk afgewezen. Wordt nu in Nederland de democratische uitslag gerespecteerd? Nee, want men blijft doorgaan op het pad van een nieuw referendum met een poging om de uitspraak van 2005 de nek om te draaien. Het lijkt dat publicaties in deze krant om de democratische uitslag van 2005 te proberen te herzien, deze lijn volgen.

Paf: midden in de roos: NRC handelt in strijd met de democratie en probeert het volk te dwingen in een richting die zij niet wil! Maar wat Jensma in antwoord op Bischot schrijft is werkelijk onvoorstelbaar!!
EuropeseUnie.jpgDe demonisator en volksmenner van wie het ‘Euro-facisme’ zelfs door studentenblad Propria Cures wordt gehekeld geeft toe: inderdaad, de krant besteedt veel aandacht aan Europa en aan het grondwettelijk verdrag. Ook zegt hij: de keuze voor een aparte Europa-redactie en aparte ‘Nederland en Europa’-pagina’s weerspiegelt de opvatting van de krant dat Europa niet zonder Unie kan. Tevens weet Jensma ‘dat Europese ontwikkelingen in Nederland onvoldoende bekend zijn en begrepen worden’. Een vierde constatering van Jensma: het Nederlandse ‘Nee’ zal Europees niet doorslaggevend zijn. Holy fuck! Wat is hier aan de hand? Hier is maar een conclusie mogelijk: NRC richt zich in zijn Europa-journalistiek niet naar het Nederlandse volk, maar naar wat ‘Europees doorslaggevend’ zal zijn: met andere woorden: naar de dictatoriale macht van de Europese instituties! NRC hoereert dus niet alleen met de Nederlandse politieke macht, maar ook nog met de corrupte Europese instellingen die journalisten (waaronder die van NRC zelf) betalen en omkopen! Nu zien we dus waartoe de Europese judaspenningen in journalistieke zin kunnen leiden: een corrupte krant, een gecorrumpeerde hoofdredacteur, leugenachtige antwoorden aan bezorgde lezers. Leugenachtig? Ja, want wat schrijft Jensma aan Bischot: “Het is begrijpelijk dat sommige lezers onze journalistieke prioriteit voor Europese ontwikkelingen verwarren met steun aan Europa.” Dat zegt een hoofdredacteur van een krant die een enquete naar de mening van ons volk over de Europese grondwet in pro-Europa zin heeft gemanipuleerd en die gunsten heeft aangenomen van Europese instellingen! Deze man is volkomen krankzinning geworden! Hij geeft toe aparte Europa-redacties te formeren, hij geeft toe te vinden dat de Unie een noodzaak is, hij ziet een taak voor de krant in het ‘bekend en begrijpelijk maken van Europese ontwikkelingen’, hij zegt zelfs dat het Nederlandse Nee ‘Europees niet doorslaggevend zal zijn’ maar ontkent met zijn krant een pro-Europa koers te varen! Geachte C. Bischot, u wordt door een volstrekt gecorrumpeerde idioot voorgelogen! Pikt u dat of niet? Een quote van Jensma: “Wat de lezer uiteindelijk met de informatie doet moet hij helemaal zelf weten.” Ook deze laatste quote is opnieuw die van een krankzinnige. De krant opent Europese webfora, laat zich omkopen door Europese instellingen, vervalst onderzoeken, creeeret complete Europese propagandaredacties maar de lezer moet helemaal zelf weten wat hij doet met de vervalste informatie die van dit alles het gevolg is. Is dat wat ze bij NRC de ‘slijpsteen van de geest’ noemen?

  • By Burdy, 12 juni, 2006 @ 21:29

    Het begint te rommelen. Doorgaan Kat. Uiteindelijk zul je begrepen worden.

  • By nijensteijn, 12 juni, 2006 @ 22:15

    eens zal de dag daar zijn dat de corrupte nrc-plee wordt doorgetrokken….

Other Links to this Post

WordPress Themes