Demonisator goes Goelag

FOLKERT JENSMA SPEELT DE ULTIEME SOVJET-KAART: PSYCHIATRIE ALS VORM VAN STRAFRECHT

De psychiatrie lijkt het strafrecht vaker voor te zijn en dat is positief. Aldus Folkert ‘demonisator’ Jensma in een van de meest schokkende commentaren uit de geschiedenis van NRC. Jensma schrijft deze woorden naar aanleiding van de zaken ‘waxinewerper’ en ‘concertgebouw-prediker’ waar burgers na relatief geringe vergrijpen verregaand worden gepsychiatriseerd, uiteraad alleen omdat ze het staatshoofd in verlegenheid hebben gebracht, maar daar zwijgt Jensma over. Nee, Jensma gooit het over een geheel andere boeg:

er komen nu eenmaal steeds meer ‘gekken’ in de samenleving -hij citeert een onderzoek dat veel publiciteit kreeg dat zegt dat 38% van de Europeanen aan een vorm van geestesziekte lijdt. Deze groep heeft zorg nodig, aldus Jensma. Hij bedoelt te zeggen: mensen uit deze groep die zich al of niet geweldloos tegen de macht keren, het staatshoofd vernederen, dienen te worden opgesloten in inrichtingen. Lux et Libertas anno 2011. Als het aan Jensma ligt, zijn dadelijk alleen leden van koninklijke huizen, politici, bankiers, pedofielen, managers en journalisten van NRC Handelsblad nog ‘normaal’ te noemen en krijgen deze ‘normalen’ een carte blanche de rest van de samenleving op te sluiten en plat te spuiten. De toestand van de wereld anno 2011 laat ons zien wat deze ‘normalen’ voor ons hebben bereikt en nog in petto hebben. Wie is normaal en wie is geestesziek? Is Jensma, de demonisator van Pim Fortuijn die de succesvolste politicus van dat moment in de sfeer trok van de Holocaust -enige uren later werd Fortuijn vermoord- minder gek dan Erwin Lensink? Dan de concertgebouw-prediker? Aan de comments onder zijn commentaar valt af te lezen dat we hier weer te maken hebben met een 100% flater van Folkert. Eng. Doodeng.

 • By groot, 11 september, 2011 @ 22:32

  Artikel Voltairenet over de sleutelrol van artsen in het kapotmaken van mensen

  http://www.voltairenet.org/The-doctors-at-the-Guantanamo

 • By localmc, 13 september, 2011 @ 15:05

  DSM 5-systeem benoemt nieuwe “ziektes” – De DSM Maffia 15 – 8 – 2011.

  ‘De geestelijke gezondheidszorg in Nederland moet zich grote zorgen maken over een nieuw kwaificatiesysteem voor aandoeningen. Het zogeheten DSM 5-systeem benoemt nieuwe “ziektes”, zoals erectiestoornissen, verzamelwoede en verdriet tot een psychiatrische stoornis. Met alle gevolgen voor de portemonnee en de kwaliteit van de behandeling’. – Jan Derksen, Hoogleraar Klinische Psychologie aan de Radboud Universiteit doet in het volgende interview ook een boekje open..

  Interview – http://www.youtube.com/watch?v=GEgrEQdrNVQ

  – Playlist – met o.a. Jock McLaren een Australische psychiater over de komende DSM 5 systeem.

  http://www.youtube.com/playlist?list=PL63B5CB6848975767

Other Links to this Post

WordPress Themes