WAAROM ZWIJGT NRC OVER HITLER?

BEWIJZEN VOOR HOLOCAUST-HOAX BLIJVEN ZICH OPSTAPELEN * NIEMAND GEEFT ANTWOORDEN EN DE MSM ZWIJGEN * NA HOLOCAUST-HOAX EN MEIN KAMPF-HOAX NU OOK HITLER-HOAX EN CREMATIE-HOAX

Dat Hilter tot hoge leeftijd na de oorlog zou hebben kunnen verder leven in Argentinie is zeker geen nieuw verhaal. Maar eind vorige week kwam het zo de zoveelste keer met kracht terug door de verschijning van een boek dat zonder meer serieus te nemen is. De Engelse Daily Mail doet dat dan ook in een uitgebreid en gedetailleerd artikel. In ons land werd het nieuws gebracht door De Telegraaf, Powned en RTL. Maar NRC zweeg. Net als de rest van de ‘kwaliteitspers’. Waarom?

De aanwijzingen en bewijzen voor de ‘Argentinie-theorie’ over Hitler zijn sterk. Reeds in 2004 werd de casus uitgewerkt in dit boek met als titel Ultramar Sud. In 2006 kwam Abel Basti met zijn in vele talen vertaalde studie Hitler in Argentina ondersteund met een indrukwekkende site met foto’s van Hitler in Argentinie (foto bovenaan). Waarom zou het niet waar zijn? Vast staat dat de ‘gevestigde wetenschap’ inmiddels heeft toegegeven dat de schedel die in Berlijn in de bunker is aangetroffen en werd bestempeld als zijnde van Der Fuhrer toebehoorde aan een ‘jonge vrouw’ zo meldde zelfs de NOS om daar maar direct aan toe te voegen dat er in feite helemaal geen bewijs is voor het omkomen van Hitler in de bunker. Als we hier dus te maken hebben met een Hitler-hoax -en daar heeft het alle schijn van- maakt dat de kans dat we ook te maken hebben met een Holocaust-hoax alleen maar weer groter.

Nog groter wordt deze kans als we constateren dat alle MSM nu opeens zwijgen over het nieuwe boek over Hitler in Argentinie. Is het nu geen nieuws meer? Of proberen ze deze informatie te onderdrukken uit angst voor de waarheid, net als alle ‘alternatieve informatie’ over 9-11, over Joris Demmink en over de Mexicaanse griep werd (en wordt) weggehouden van het publiek? Maar er is meer nieuws over de Holocaust-hoax.

In dit stuk gaven we een overzicht van de bewijzen voor de Holocaust-hoax tot nu toe. Maar daar komt nu nog een enorm stuk bewijs bij. Het blijkt namelijk volstrekt onmogelijk te zijn geweest om miljoenen lijken te cremeren na de ‘vergassing’. Zowel de capaciteit als de kwaliteit als de kwantiteit van de crematoria in de concentratiekampen was daartoe volstrekt en ten enen male onvoldoende en ook zouden de Nazi’s in de oorlogsjaren nimmer hebben kunnen beschikken over de benodigde hoeveelheden brandstof, cokes in dit geval. Dit alles wordt haarscherp uiteengezet in de studie Die Krematoriums√ɬ∂fen von Auschwitz-Birkenau door Victor Diodon.

We krijgen er inmiddels meer dan genoeg van dat de MSM medeplichtig is aan het herschrijven van de geschiedenis op bevel van de NWO-agenten. Maar inmiddels wordt hun collaboratie ook hun ondergang: juist hun zwijgen over dit soort zaken bewijst min of meer al dat ze kloppen. Waarom worden ze anders niet weerlegd? Waarom gooit Holocaust-‘deskundige’ David Barnouw van het NIOD de hoorn op de haak bij vragen over de Holocaust? Waarom is het ontkennen van de Holocaust strafbaar gesteld?

WordPress Themes