EXIT PWA VIA ZORREGUIETA?

PANIEK BINNEN KONINKLIJK HUIS MOET GROOT ZIJN BIJ NADERENDE TROONSWISSELING * IS ER VIA DE MSM EEN MEGA-SPIN IN DE MAAK DE INCOMPETENTE PWA TE LOZEN VIA DE ‘ARGENTIJNSE BAND’? * COMING SOON: KONING FRISO EN KONINGIN MABEL?

Willem-Alexander kan geen koning worden -als onze ‘monarchie’ so wie so nog enige toekomst heeft na alle schandalen en perversiteiten van het regime-Bilderberg Beatrix. Hij is te dom, te incompetent en kan op steun noch populariteit rekenen van het Nederlandse volk. Wat te doen? Zeer opvallend is het ‘offensief’ van de laatste weken tegen Pa Zorreguieta, zowel in Nederland als in Argentinie. Hier alle achtergronden met beelden. Maar nog opvallender is de steun binnen de MSM die er nu opeens blijkt te zijn voor het demoniseren van de ex-staatssecretaris van Landbouw onder Videla: KRO, Volkskrant, NOS, NRC:

ze buitelen na meer dan 30 jaar en tien jaar na ‘het huwelijk’ opeens over elkaar heen om kond te doen van de ‘weerzinwekkende wreedheden’ waarvan Zorreguieta ‘zonder enige twijfel op de hoogte was’. Zelfs Maxima (KRO) wordt keer op keer in beeld gebracht als leugenaar. Hier klopt iets niet, amigo’s! Of juist wel? Is dit een masterplan afkomstig van de Oranje-spindoctors? Wordt Zorreguieta inderdaad berecht waarna Maxima afstand moet doen van de titel ‘koningin’ of zoiets omdat ze weigert volmondig afstand te nemen van het verleden van haar vader? Of weigert Maxima de titel te aanvaarden ‘omdat haar vader niet bij de kroning aanwezig mag zijn?’ Kiest PWA dan vervolgens ‘voor zijn hart en voor zijn vrouw’ en doet afstand van de troon om vervolgens ‘zonder gezichtsverlies’ te kunnen afreizen naar Mozambique? Is daarmee het hele probleem niet opgelost? En wordt daarmee niet direct de rode loper uitgerold voor het koppel dat qua perversiteiten en qua crimineel gedrag als enige werkelijk recht recht heeft op de troon en daartoe door Bilderberg-Bea waarschijnlijk al jaren worden voorbereid: Mabel en Friso? Goed, er moet daartoe misschien een wetje worden veranderd -Friso is geen lid van het KH- maar dat moet toch peanuts zijn. Het is typisch Beatrix Friso op de troon te willen hijsen juist omdat hij geen lid is van het KH. To be continued!

WordPress Themes