BOLHAAR KOMT OP VOOR HOMO’S

BIZAR INTERVIEW MET OM-TOPMAN IN DE PEDOGRAAF: ‘WE MOETEN AF VAN HET IDEE DAT HE HOMO ROEPEN NAAR IEMAND NORMAAL IS’ * GEEN WOORD OVER DEMMINK, BAYBASIN OF ZELFS OVER LUCIA DE B. * GOEBBELS-ACHTIGE PROPAGANDA VAN OM IN NAZI-KRANT

Herman Bolhaar geeft een uitgebreid interview aan de pedofielen-krant De Telegaaf. Vroeger stonden dergelijke interviews in NRC Handelblad, maar die krant is thans blijkbaar geheel uitgespeeld. Het stuk is met geen pen te beschrijven en een regelrechte provocatie aan het Nederlandse volk. Zoals deze: Het duurt te lang voor een zaak op een zitting komt. Verdachten zijn vaak allang op vrije voeten en krijgen soms pas geruime tijd na het delict een straf. Niemand die daar nog iets van merkt. Het onderzoek naar de criminele rechter Hans Westenberg duurt nu reeds tweeeneenhalf jaar. Maar van De Telegraaf hoeft Bolhaar geen lastige vragen te verwachten. Opvallend is ook dat zijn periode in Almelo als rechterhand van pedofiel en kinderverkrachter Rolph Gonsalves uit het Telegraaf-CV is weggelaten.

Joris Demmink komt uiteraard niet ter sprake, hoewel Bolhaar samen met Demmink is verbonden aan de Stichting Maatschappij, Veilgheid en Politie. [De naam van Demmink als adviseur blijkt opeens te zijn verwijderd van de site van de Stichting]. De Amsterdamse zedenzaak komt in een enkele nietzeggende zinsnede nog wel even ter sprake: Schaalvergroting is ook goed voor de aanpak van kwesties als de Amsterdamse zedenzaak. Die is ongelooflijk ingewikkeld. De daders zijn zó berekenend en op hun quivive. Het vereist langdurig en vasthoudend onderzoek om helder te krijgen wat zich allemaal heeft afgespeeld. Dat zijn eigen topman Frits van Straelen als dader direct betrokken is bij deze zedenzaak speelt voor de ‘aimabele’ Bolhaar geen enkele rol. Maar het meest bizarre van het hele interview is nog wel de wijze waarop Bolhaar opkomt voor ‘homo’s die worden gepest’ zoals Joris Demmink: We moeten af van het idee dat ’Hé, homo’ tegen iemand roepen normaal is. Een steen door de ruit, of een kras op een auto kan gewoon vandalisme zijn, maar het kan ook duiden op iets groters. Daarom moet je precies weten wat er op straat leeft en er als de kippen bij zijn om te zeggen: dít kan niet. Je moet vaste mensen met elkaar laten werken en wijkagenten weer inzetten op de korte lijnen. Die moeten niet vervolgens aan het bureau gekluisterd worden om het hele verhaal op schrift te stellen, maar kunnen volstaan met een kort proces-verbaal. Het is mijn grote ambitie dat er geen homostel meer is dat wordt weggepest in dit land.

  • By Lucian, 9 januari, 2012 @ 21:45

    Ofwel ; homo / pedo / priester / rabijn / travestiet / idioot / smeerlap / farizeeer / ambtenaar / fascist / kapitalist / geldhandelaar / gifmenger / asielzoeker / psychiater / toga / ubermensch / NWO / sodom en gomorrah / the law. Iedereen die niet voor is, is ziek / verward, moet dood. Wij mafia ( Beatrix ) bij de gratie gods.

Other Links to this Post

WordPress Themes