NRC FUCKT MET DE MACHT, DEEL XXX

OPNIEUW SLUIT NRC-REDACTRICE INTERVIEW AF ‘TUSSEN DE LAKENS’ * ZIJ KUNNEN ER NIETS AAN DOEN, HET IS DE SCHULD VAN DE HOOFDREDACTIE * DE ‘LEER-KOELEWIJN’ BRACHT NRC ROEM, VOORSPOED, INVLOED EN POSTEN IN HET KABINET

De vrinden van shocklog Geenstijl doen alsof de wereld vergaat: een NRC-redactrice neukt met de macht! Wij van nrcombudsman en KLOL weten wel beter: het naaien met de macht is de kern van het ‘redactionele beleid’ van Lux en Libertas! Reeds in 2003 berichtten we over Jannetje Koelewijn die interviews met captains of industry ’tussen de lakens’ plachtte af te sluiten. Gewoon, omdat het kan, zouden ze bij Geenstijl zeggen. Toch willen wij hier een lans breken voor de betreffende redactrices/courtisanes en met name voor Barbara Rijlaarsdam. Zo makkelijk hebben ze het nu ook weer niet. Ga maar na:

ze moeten omdat ze toevallig bij een corrupte Bilderberg-krant werken van de hoofdredactie de hele tijd jubel-verhalen schrijven over de meest afstotelijke creeps zoals Mark Rutte, Ab Osterhaus, Gerrit Zalm en ook Henk Bleeker! Normaal gesproken lukt je dat niet. Never. Maar de meiden willen niet verzaken en moeten bovendien ook denken aan hun eigen leven en hun winkelwagen bij de Albert Heijn. Dus wat doe je dan? Je gaat neuken met die creeps. De enige manier om een ‘band met ze op te bouwen’ en enige sympathie te kunnen gaan voelen. Met name als je maar vaak genoeg met ze neukt, komt dat begrip vanzelf en kan je ook steeds makkelijker positief over ze gaan schrijven. Lees dat artikel van Rijlaarsdam over Bleeker op Geenstijl! Pure poezie! Eigenlijk moeten dit soort acties worden gezien als een schreeuw om hulp van op zichzelf brave en goedwillende meiden. Niets mis mee. Je moet toch wat? Lux et Libertas!

WordPress Themes