VERKLARING EN OPROEP MICHA KAT

LAFFE ATTACK OP KLOKKENLUIDERONLINE BEWIJST DE KRACHT VAN ONZE FEITEN EN DE PANIEK VAN DE NWO * OPROEP TOT STEUN VIA AANVALLEN OP MSM-WEBSITES * SITE AF EN TOE IN DE LUCHT * OP ZOEK NAAR DEFINITIEVE OPLOSSING * PEDOFIELEN GAAN OVER TOT TERREUR EN INTIMIDATIES * OVERZICHT MEDIA-AANDACHT VOOR AANVAL OP KLOL * ARGUSOOG BIEDT STEUN; WEKELIJKS KLOA?

EXTRA: HET EXPLOSIEVE ARTIKEL OVER ELSEVIER, ARENDO JOUSTRA, OLTMANS EN FRISO * DE FRISO-BRIEF VAN OLTMANS * HET DEMMINK-COMMENTAAR VAN JOUSTRA

Via de volgende media kan men zich op de hoogte stellen van de unieke ontwikkelingen rond onze ‘complotsite’ klokkenluideronline die in werkelijkheid natuurlijk een ‘waarheidssite’ is (lees vooral ook de honderden comments): Argusoog, Crimesite, Airdemon, PC Active. Wij denken dat het vooral de onthullingen over Friso zijn geweest die de aanleiding hebben gevormd tot de grootste aanval uit de Nederlandse cyber-geschiedenis op een website. Voor nog meer achtergronden en analyses: beluister de laatste uitzending van KLOA. Wat kunnen we nu nog meer doen?

Ten eerste moeten we de sites van de MSM terug-aanvallen met postings over de hack van KLOL. Vooral de sites van Elsevier, De Telegraaf, HP/deTijd, Trouw. Ten tweede zou er graffiti door mensen kunnen worden aangebracht op in het oog springende plaatsen om aandacht te vestigen op de hack (‘Klokkenluideronline moet weer on air’) en op panden van de criminele MSM. Ten derde zouden echte ‘actievoerders’ de exemplaren van Elsevier kunnen ‘opruimen’ uit de schappen van de kiosken bij wijze van wraak en ‘oog om oog’. Ook onze onthullingen over Elsevier’s directe betrokkenheid bij het pedo-netwerk via met name Arendo Joustra en Gerlof Leistra zouden een rol hebben kunnen gespeeld in de takedown, temeer daar deze lijn en de ‘lijn-Friso’ in elkaar over gingen lopen. Arendo Joustra blijkt als secretaris van de Willem Oltmans Stichting informatie weg te houden van journalisten terwijl diezelfde Oltmans in zijn dagboeken en andere publicaties veel informatie geeft over de pedo-netwerken en over de homoseksualiteit van Friso.

Hieronder het explosieve artikel waarin alles bij elkaar komt: Marianne Vaatstra, Gerlof Leistra, Arendo Joustra, Joris Demmink en Johan Friso:

ARENDO JOUSTRA IN FRISO HOMO-COVER UP
Door: Micha Kat op 28 februari, 2012 in Algemeen, 5 Comments

WEEKBLAD ELSEVIER BLIJKT EEN WEERZINWEKKENDE COVER-UP VOOR BESCHERMING VAN CRIMINELEN EN KINDERVERKRACHTERS ONDER LEIDING VAN GERLOF LEISTRA [BACKGROUNDS] EN ARENDO JOURSTRA * WANNEER WORDEN DE BURELEN VAN DEZE CLUB BEDREIGERS BESTORMD? * ALLES WAT WE MELDEN IS WAAR EN NOG VEEL ERGER!

HIERONDER: DE EXPLOSIEVE FRISO-BRIEF VAN WIJLEN WILLEM OLTMANS * OLTMANS HAD DIEPE KENNIS VAN PEDO-NETWERKEN

BREAKING BREAKING BREAKING. Het moest er wel van komen: het definitieve en beslissende bewijs van de sleutelrol van Elsevier binnen de Nederlandse pedo-netwerken. Het begon in 2007 met de bizarre verdediging door de homofiel Arendo Joustra van de pedofiel Joris Demmink. Toen de berichten over ‘misdaadredacteur’ Gerlof Leistra en zijn aanwezigheid bij rituele moordpartijen. Leistra bleek Joris Demmink persoonlijk te kennen en als enige journalist van Nederland toegang tot hem te hebben. En nu dit. Te ongelofelijk voor woorden. Te bizar ook. Maar er is altijd meer.

Arendo Joustra blijkt secretaris te zijn van de Stichting Willem Oltmans. Willem Oltmans had grote kennis van pedo-netwerken. Dit is ons ook bevestigd door Henk Krol van de GayKrant die goed met Oltmans was bevriend. Oltmans heeft een zeer omvangrijk oevre nagelaten met name in de vorm van tienduizenden pagina’s dagboeken. In deze dagboeken staat zonder twijfel belangrijke en mogelijk zelfs explosieve informatie over mensen als Joris Demmink, Frits Salomonson, prins Claus en ook prins Friso. Informatie die niet is bestemd voor het Nederlandse volk en de vrije journalistiek. Dus is Arendo Joustra van Elsevier er als ‘waakhond’ bovenop gezet: hij moet ervoor zorgen dat er geen informatie naar buitenkomt die de plunderende en verkrachtende ‘elites’ van ons land in de problemen zouden kunnen brengen. Lees hier hoe Joustra zijn rol van pedo-waakhond medio vorig jaar ‘invulde’. Bij Elsevier zijn ze inmiddels zo in paniek, dat de telefoon helemaal niet meer wordt beantwoord. Leistra is al weken niet meer op zijn post.

LEES HIER HET WEERZINWEKKENDE FRISO-COMMENTAAR VAN ELSEVIER TERWIJL HET BLAD HET WARE VERHAAL WEET

Bijna tien jaar na zijn dood zorgt Willem Oltmans nog altijd voor rumoer en spektakel: thans is hij het ‘breekijzer’ dat de samenspanning blootlegt tussen Elsevier en de Nederlandse pedo-netwerken

Hieronder, om de zaak nog verder op de spits te drijven, een brief die Willem Oltmans vlak voor zijn door schreef aan prins Johan Friso bij gelegenheid van zijn aangekondigde huwelijk met Mabel Wisse Smit:

Brief aan Friso
10/9/2003 1:52:05 PM, door Willem Oltmans
Z.K.H.prins Friso,
Prins van Oranje, Mecklenburg-Schwerin, zur Lippe Biesterfeld en von
Amsberg.
vaste woonplaats onbekend, zeker nu.

Beste Friso,

Waar ben je aan begonnen? Het is weinig solidair jegens je aanstaande vrouw, nu zij van alle kanten wordt aangevallen over de affaire op de Neeltje Jacoba, om niet met je eigen inordentelijke avontuurtjes uit de tijd, dat je in Californie studeerde, voor de draad te komen. Dit zou de druk op de ketel voor lieve Mabel doen afnemen en uitkomen doet het toch.

Bovendien zou openbaarheid van je eigen seksuele experimenten alleen maar duidelijker onderstrepen, waarom jullie juist zo uitstekend bij elkaar passen en het huwelijk zeker door moet gaan, alleen dan ergens anders dan in Delft. Beter in Monaco of Liechtenstein. Of, je kunt ook het roer helemaal omgooien. Denk er aan: de kunst van leven is om de persoon te worden, die je werkelijk bent.

Daarbij komt, dat Peter R. de Vries al bij de rechercheur is geweest, die jou in de V.S. begeleidde. Het gefilmde interview ligt op de plank. Omdat hij homo was, introduceerde hij jou in de “gay scene” in Amerika, zoals de vriend van je ouders, Frits Salomonson, prins Claus indertijd meenam naar de nichtententen in New York, zoals Josje Hagers, royalty verslaggeefster van De Telegraaf al in 1982 signaleerde. Ook de Oranje appeltjes vallen nooit al te ver van de boom. Je begrijpt, dat ik de eerste ben om je nieuwsgierigheid naar wat de herenliefde inhield, zoals ook je vader dit schijnbaar koesterde, te begrijpen en kunnen inschatten. Ik wist ook niet, dat homoseksualiteit bestond tot ik op Yale arriveerde en de mooiste jongens ongevraagd op mijn kamer bleven plakken. Je moet van zeer sterke huize komen om dan niet vroeg of laat voor de bijl te gaan. Yanks zijn voor mij in dit opzicht altijd nummer een gebleven. Ik ben later ook getrouwd, maar eigenlijk werd de koers al op Yale bepaald, die ik na Frieda dan ook heb bijgesteld.

Jij weet natuurlijk ook, dat Der Spiegel van plan was je vader op de omslag als homo te plaatsen. Omdat, toen jij een teenager was, je een blonde adonis was(er werd kennelijk beter op je maaltijden gelet dan nu) en je er het minst uilig van de drie uitzag – Alexander en Constantijn zijn doorgefourneerde hetero’s wat op een kilometer afstand is waar te nemen – deden steeds sterkere geruchten de ronde, dat jij, van een ander kunnen was. Jij hebt je koers na Berkeley blijkbaar ook op automatische piloot gezet, en zit nu dan ook tot over je oren in de nesten, omdat je blijkbaar nog niet hebt ontdekt, of gekozen, voor de vrije markt. Bij twijfel onthoud U.

Geloof me er zijn teveel beschikbare dames – zoals er voor mij teveel beschikbare heren zijn – om in alle eerlijkheid op een ervan een abonnementje te nemen. Mabel experimenteerde op haar wijze met Klaas, maar wat heb jij allemaal in Californië geflikt? Je bent niet het type om je driften tussen de deur te regelen, dus er is op een seksueel super actieve campus als Berkeley toch het nodige gebeurd? Vertel het maar, dan kan Mabel ook weer rustiger slapen. Ik ga niet verklappen wat je eigen rechercheur hierover al aan Peter de Vries heeft gezegd. Dat zou RTL auteursrechten schenden zijn.

Luister naar de wijze raad van een oude oom. Mabel vind wel een andere Neeltje Jacoba. Verkeer je echter in de waan, dat Mabel toch de enige is,laat Holland achter je en ga in Californië wonen. Maar daar loop je het levensgevaarlijke risico, dat je naast Mabel aan goede oude tijden wordt herinnerd en als ik deed, jij ook jouw koers permanent gaat bijstellen. Wil je als prins van Oranje vrij en onverveerd (Wilhelmus) leven, neem dan in godsnaam tijdig een overstapje. Bespaar jezelf de schijnvertoning in Monaco of Liechtenstein.

Willem Oltmans

Hier de beslissende artikelen over Gerlof Leistra:

GERLOF LEISTRA OPNIEUW GENOEMD
Door: Micha Kat op 15 februari, 2012 in Algemeen, 23 Comments

BREAKING: NIEUWE KLAP VOOR DE HOLOCAUST-MAFIA EN NIEUW BEWIJS VOOR DE HOLO-HOAX * HET GAAT MAAR DOOR: ALLE ‘BEWIJZEN’ WORDEN EEN VOOR EEN VAN TAFEL GEKEGELD * HOLOCAUST-MAFIA STEEDS RADELOZER * HOLOCAUST EXPLICIET INGEZET ALS MOTIEF VOOR AANVAL OP IRAN EN BEGIN DERDE WERELDOORLOG PRECIES ZOALS MICHA KAT HEEFT VOORSPELD

VERDENKINGEN VAN AANWEZIGHEID BIJ MOORDPARTIJEN VAN ELSEVIER’S MISDAAD-’VERSLAGGEVER’ WORDEN STEEDS STERKER * LEISTRA RENDE NAAR JORIS DEMMINK IN EEN POGING DEZE SITE VEROORDEELD TE KRIJGEN WEGENS -OPNIEUW, HET WORDT EENTONIG- ‘SMAAD’ * HOOFDREDACTEUR JOUSTRA WEIGERT VRAGEN TE BEANTWOORDEN * LEISTRA GEEFT GEEN ALIBI

GERLOF LEISTRA WEIGERT DE FEITEN TOT ZICH TE NEMEN IN DE ZAAK-VAATSTRA: IS HIJ MEDEPLICHTIG?

Een derde website/bron maakt melding van de aanwezigheid van Gerlof Leistra bij rituele moordpartijen, thans in Hattemerbroek. Op Sp00kje.nl lezen we: Voor de pedofiele genoegens van topambtenaren en leden van het koninklijk huis werden en/of worden voorstellingen georganiseerd in de locatie 8094 Hattemerbroek bij de Elburgerweg op de coördinaten 52.28.15.29 Noorderbreedte en 6.01.43.76 Oosterlengte te zien. Voorstellingen waarbij verzorgt door de criminelen, geronselde kinderen uit jeugddetentiecentra werden misbruikt. Het theater wordt gebruikt voor de martel/moordvoorstellingen en loopt vol met perverts. Het is een kaal gebouw met binnenin alleen maar 1 grote zaal, die voorzien was van een aantal rijen stoelen met een zijpad en een tussen pad. Getuigen spreken over de aanwezigheid van ca. 50-60 man/vrouw die daar fors voor moeten betalen, waaronder, Johan Friso, Mabel Wisse Smit (Los) onder begeleiding van George Soros (Györge Schwartz), P.H. Donner, Hirsch Ballin, E.Van den Emster, Dick Berlijn, Gerlof Leistra, Carla Eradus, Geert Wilders, Mark Rutte, Joris Demmink, Guus Pareau Dumont (psychiater Friso). Een gouden business voor de topcriminelen, waar bedragen van EUR250.000,- de ronde doen, maar belangrijker is de opgedane contacten en foto- en filmopnames. Wilde verhalen? Komplotten? Nou nee.

Het is namelijk vastgesteld in andere landen, met name in Belgie, dat dergelijke ‘feestjes’ worden gevierd waarbij tal van prominenten aanwezig zijn en wij durven hier met 100% overtuiging te schrijven dat deze ‘festijnen’ zich ook in Nederland hebben afgespeeld met als huiveringwekkende hoogtepunten rituele moorden op jonge meisjes zoals Marianne Vaatstra en Milly Boele. Om zich zeker te stellen van de ‘steun’ van de media is het logisch en begrijpelijk dat de pedo-martelaren er alles aan doen invloedrijke journalisten chantabel te maken. Gerlof Leistra komt als eerste in beeld. Hier een overzicht van al het bewijs tegen hem en meer info over de bizarre rol van zijn hoofdredacteur Arendo Joustra.

Deze Joustra wil alleen vragen beantwoorden, zo laat zijn secretaresse ons weten, als we ‘afstand nemen’ van de beschuldigingen aan Leistra en deze van de site verwijderen. Een bizarre opstelling van nota bene een journalist. Meneer Nixon wil alleen vragen beantwoorden als u alle verdenkingen inzake Watergate laat vallen en ook toezegt er niets over te gaan schrijven. Prins Bernhard beantwoordt alleen vragen over Lochkeed als van te voren vaststaat dat hem niets te verwijten valt en dat ook door u wordt gehonoreerd. Als een man als Joustra zijn toevlucht neemt tot dit soort paniek-reacties moet er wel iets mis zijn bij Elsevier. Iets goed mis.

En dat is er ook. Hoe is het anders te verklaren dat Leistra weigert de feiten tot zich te nemen in de zaak-Vaatstra? Dat hij, waarschijnlijk tegen beter weten in, het officiele OM-standpunt blijft verdedigen hoewel dat al lang als leugenachtig van tafel is gespeeld? Hiervoor is slechts een verklaring mogelijk: niet het dienen van de waarheid is Leistra’s belang, maar het beschermen van de moordenaars van Marianne waar hij zelf wellicht bij hoort! Maar er is meer. Opnieuw. Op 12 februari om 10:46 AM uur vroegen we Leistra per email op zijn alibi voor de nacht van 30 april op 1 mei 1999. We mochten geen antwoord ontvangen.

LEISTRA EN VAATSTRA: AANGIFTE, UPDATES
Door: Micha Kat op 26 januari, 2012 in Algemeen, 34 Comments

LEES HIERONDER DE COMPLETE VERDENKING TEGEN ELSEVIER-JOURNALIST GERLOF LEISTRA * OOK HOOFDREDACTEUR ARENDO JOUSTRA DIEP IN DEMMINK-GATE * NICHT VAN DE HOOFD-BRON BLIJKT BIJ ELSEVIER TE WERKEN * MICHA KAT GEROYEERD DOOR NVJ?

AAN DE ORDE IS NIET DE VRAAG OF LEISTRA BETROKKEN IS GEWEEST BIJ DE MOORD OP VAATSTRA, MAAR OF MICHA KAT DE WET HEEFT OVERTREDEN MET ZIJN ARTIKEL OVER LEISTRA * JOURNALISTEN ZIJN NIET VERPLICHT DE WAARHEID TE SCHRIJVEN, WEL HUN STUKKEN NAAR VERMOGEN TE ONDERBOUWEN EN DAT HEEFT MICHA RUIMSCHOOTS GEDAAN * LEES VERDER VOOR HET OVERZICHT VAN HET BEWIJS TEGEN LEISTRA

Hieronder een overzicht van wat er ter tafel ligt tegen Gerlof Leistra van Elsevier:

1. Een bron beschuldigde Leistra van aanwezigheid bij de rituele lustmoord op Marianne Vaatstra in 1999. Toen deze beschuldiging werd geuit was zij nog advocate met een eigen kantoor. Kort daarna is er een tuchtklacht tegen haar ingediend die erop neer komt dat zij gestoord is en het vak niet meer zou mogen uitoefenen. Voor zover wij kunnen beoordelen is deze klacht gegrond verklaard waardoor zij nu niet langer advocate is. De verklaring van de advocate is hier te lezen. Wij hebben ons deze beschuldiging niet ‘eigen gemaakt’ zoals dat juridisch heet maar gepresenteerd als op zichzelf staand nieuwsfeit onder de kop Bronnen: Leistra in pedonetwerk. Daarenboven zijn we pas tot openbaarmaking van de beschuldiging overgegaan nadat een andere website deze als eerste had geuit. Hiermee is voor het OM een onneembaar juridisch verdedigings-bastion opgetrokken.

2. Leistra heeft in 2005 een necrologie gewijd aan een Zeeuwse pedofiel met Joris Demmink als ‘een van zijn beste vrienden’ (Leistra). Zowel deze pedo als Demmink zijn verbonden aan een stichting die een meisjeshuis runt in Sihanoukville, een berucht pedo-paradijs in Cambodja. In het betreffende artikel wordt Demmink sprekend opgevoerd, iets wat in geen enkele andere publicatie is gebeurd. Dit bewijst dat er speciale banden bestaan tussen Leistra en Demmink. Hier de achtergronden. Opvallend is ook de positie in het Cambodja-bestuur van een hoge bankier van Fortis, de bank die werd geleid door de pedofielen Lippens en Davignon.

3. Leistra laat in zijn werk zien dat hij volledig aan de leiband loopt van Justitie. Dit wijst op een chantabele positie waarbij hij moet schrijven wat Justitie zegt omdat Demmink kennis heeft van zijn betrokkenheid bij de Vaatstra-moord. Zo werken alle criminele netwerken. Er is geen enkel voorbeeld van Leistra als zelfstandig denkend journalist. Met name in de zaak-Vaatstra weigert Leistra elke lezing serieus te nemen die indruist tegen de -reeds bewijsbaar leugenachtige- lezing van het OM.

4. De hoofdredacteur van Leistra, Arendo Joustra, schreef op het hoogtepunt van de zaak-Demmink in 2007 kort na de aangifte van Baybasin een bizar pro-Demmink commentaar dat in strijd was met alle toen beschikbare feiten. Joustra wil thans niets meer zeggen over de zaak en niet ingaan op het betreffende commentaar. Dit commentaar is alarmerend in combinatie met de beschuldiging aan het adres van Leistra. Joustra is homofiel en een bekende van Demmink. Ook Leistra is een bekende van Demmink zoals wordt bewezen in zijn stuk over de Zeeuwse pedo. Demmink was baas van de asielzoekerscentra ten tijde van de moord op Marianne. Het asielzoekerscentrum in Kollum heeft reeds direct een allesoverheersende en centrale rol gespeeld in de zaak die ook reeds direct door alle media werd verzwegen, uiteraard ook door Leistra en Elsevier.

5. Leistra was aanwezig op de afscheidsreceptie van Harm Brouwer als topman van het OM. Brouwer speelde een hoofdrol in de Vaatstra-zaak als hoofdofficier in Leeuwarden. Leistra weigert de feiten over Brouwer tot zich te nemen en/of te onderzoeken, des te stuitender in het licht van zijn sleutelrol bij het laten ontsnappen van de twee hoofdverdachten Feik en Ali. Nimmer heeft Leistra iets over deze twee asielzoekers willen publiceren ondanks overweldigend bewijs voor het sleutelrol in de zaak-Vaatstra.

In onze ogen tonen deze vijf punten overtuigend aan dat Leistra geen journalist is, maar een hitman van Demmink. Er is geen twijfel mogelijk. Tevens vormen deze punten meer dan voldoende juridische basis voor artikelen die Leistra koppelen aan de moord op Vaatstra, zulks temeer nu er ook directe beschuldigingen in die richting worden geuit nog wel door een advocate. De wijze waarop wij de artikelen hebben gebracht laat een grote zorgvuldigheid zien met respect voor Leistra en het onderwerp

Hier het Demmink-commentaar van Arendo Joustra:

zondag 17 juni 2007 10:21 / 28 reacties
Fluistercampagne tegen ‘pedofiele’ topambtenaar

Blijkbaar is het nogal makkelijk om tegen een ongetrouwde hoge ambtenaar op Justitie een fluistercampagne op gang te brengen

Arendo Joustra

Zowel dagblad De Telegraaf als het tv-programma EenVandaag, betaald door de overheid, bracht deze week de secretaris-generaal van Justitie, mr. Joris Demmink, in verband met pedofilie.

De Telegraaf noemde zijn naam niet, wat hypocriet is, want het is nogal doorzichtig om wie het gaat. En EenVandaag heeft het over Joris D., terwijl hij geen verdachte is en niet is veroordeeld.

Kleine kinderen
Verhalen dat de ambtenaar ‘het’ met minderjarige jongens doet (‘kleine kinderen’ heet het dan al snel), gaan al langer in de media. Maar bewijs is nooit geleverd en de betrokken media, Panorama en de Gaykrant, hebben destijds bakzeil moeten halen.

Dit voorjaar dook er opnieuw een aanklacht op tegen Demmink. Dit keer van iemand die als zeer onbetrouwbaar moet worden gekenschetst, namelijk een door de Nederlandse rechter tot levenslang veroordeelde Turkse drugscrimineel die denkt dat hij door Demmink in de cel zit in plaats van door zijn eigen criminele daden.

Deze Turk weet te melden dat Demmink in Turkije aanwezig is geweest op seksfeestjes en daar heeft verkeerd met, opnieuw, minderjarige jongens, kleuters eigenlijk, als we hem moeten geloven.

Zogenaamd bewijs
Het zogenaamde bewijs van De Telegraaf en EenVandaag is dat de rijksrecherche en de geheime dienst onderzoek naar Demmink hebben gedaan. Zo’n onderzoek ligt voor de hand na zulke verdachtmakingen.

Bovendien geldt zo’n onderzoek standaard voor een secretaris-generaal, die immers hoogste ambtenaar van het departement is.

Hoe dan ook, volgens het ministerie hebben de naspeuringen geen strafbare feiten opgeleverd. De roddelaars laten zich daardoor niet uit het veld slaan. Als een onderzoek geen gevolg heeft, is er volgens hen sprake van een ‘doofpot’.

Demmink kan een onaangename botterik zijn. Maar hij verdient het niet om zonder een spoor van bewijs te worden beschuldigd van seks met jongens onder de achttien of, erger, pedofilie.

 • By rmstock, 4 maart, 2012 @ 18:02

  Tja maar dit slaat toch echt alles :

  “Arendo Joustra blijkt als secretaris van de Willem Oltmans
  Stichting informatie weg te houden van journalisten terwijl
  diezelfde Oltmans in zijn dagboeken en andere publicaties veel
  informatie geeft over de pedo-netwerken en over de homoseksualiteit
  van Friso. ”

  Dagboek Oltmans in de KB
  http://www.kb.nl/dossiers/oltmans/index.html

  “Vanaf zijn negende jaar tot aan zijn dood in 2004 heeft Willem
  Oltmans een dagboek bijgehouden. Dit dagboek groeide uit tot zijn
  levenswerk. Hij was er trots op dat de Koninklijke Bibliotheek het
  in haar collectie heeft opgenomen. Het omvat bijna vijftienhonderd
  kwarto-multoklappers, zeventig knipselboeken, twintig fotoalbums en
  losse voorwerpen, waaronder een portretbuste. Het dagboek is in
  Oltmans’ ogen het bewijsmateriaal voor zijn beweringen. Alles wat
  hij meemaakte wordt erin ‘bewezen’ door originele aan hem
  gerichte brieven, knipsels, vliegtickets, telegrammen en foto’s.
  De bijbehorende audio-opnamen zijn overgedragen aan het Nederlands
  Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.
  Op basis van dit dagboek heeft Oltmans vanaf 1985 Memoires
  gepubliceerd. De jaren 1925-1979 van zijn leven zijn reeds in 25
  delen verschenen. Uitgeverij De Papieren Tijger, die de uitgave
  verzorgt in opdracht van de Stichting Willem Oltmans, hoopt in 2017
  het laatste deel uit te brengen. De reeks telt dan 70 delen. ”

  Oltmans
  Cultuurgeschiedenis – Politieke geschiedenis
  http://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/6490/oltmans.html
  Door: Paul Arnoldussen HN nr. 10/2004

  “[ …]
  Aanleiding van de bijeenkomst, met Willem Oltmans en Hans Verploeg
  van de Nederlandse Vereniging van Journalisten, was een ruimhartig
  gebaar. Het bestuur van de Stichting Willem Oltmans, onder
  voorzitterschap van niemand minder dan Willem Oltmans zelf, had
  besloten een tweejaarlijkse Willem Oltmansprijs voor onafhankelijke
  journalistiek in te stellen.
  […]”

  Dat zou betekenen dat Joustra postuum voorzitter is geworden van de
  Stichting Willem Oltmans, en vanaf nu langzaam bij beetje allerlei
  bewijsmateriaal – verzameld door Willem Oltmans zelf – vanuit het
  archief van de Koninklijke Bibliotheek kan gaan verwijderen …

 • By rmstock, 4 maart, 2012 @ 18:51

  Een boek wat Leistra en Joustra graag zouden zien verdwijnen :

  Prins Bernhard
  een politieke biografie 1911-1986
  W. Klinkenberg
  ———————————
  Vooraankondiging
  Prijs: € 25,00 (onder voorbehoud)
  Beschikbaarheid: Nog niet verschenen.
  Bindwijze: Boek, Paperback (02-04-2012)
  Genre: Geschiedenis
  Details
  ——-
  Titel: Prins Bernhard
  Auteur: W. Klinkenberg
  Mediatype: Boek
  Bindwijze: Paperback
  Taal: Nederlands
  Druk: 1
  Uitgever: Knipscheer, Uitgeverij In de
  Publicatiedatum: 02-04-2012
  NUR: Geschiedenis
  ISBN/ISBN13: 9789062650422
  Intern nummer: 1626357
  http://www.vanstockum.nl/product/9062650422

  Prins Bernhard
  een politieke biografie 1911-1986
  Auteur: Wim Klinkenberg
  Versie: Nederlands, Paperback
  ———————————
  Beschrijving
  ————
  Titel Prins Bernhard
  Auteur Wim Klinkenberg
  Druk/editie 1 (24 april 1986)
  ISBN 10 9062650422
  ISBN 13 9789062650422
  Uitgever Knipscheer, Uitgeverij In de
  Taal Nederlands
  Genre Geschiedenis & Politiek
  http://www.selexyz.nl/product/9789062650422/wim-klinkenberg/prins-bernhard/

 • By Agenda21, 6 maart, 2012 @ 1:08

  Tja, Friso weg wil absoluut niet zeggen dat hij dood is.
  Het is wederom zo’n achterlijke truc onze hersenen dusdanig te kneden dat we maar moeten geloven dat hij niet meer bestaat.
  Dat geloof je toch zeker zelf niet, he?
  We leven niet meer in de middeleeuwen waar het volk alles maar verhapt wat er naar de kop gesmeten wordt.
  Qua socialiteit loopt dat koningshuis zo ongeveer 200 jaar achter en denkt dat we een stelletje melaatsen zijn.
  Ieder spinsel die ze proberen uit te delen is gewoonweg lachwekkend.
  En dan die pedo’s en kinderverminkers; jongens, kap er nu toch eens een keertje mee. Steeds verder worden Demmink, Leistra en Friso in elkaar gedrukt met allesvernietigende informatie.
  Het uit de lucht halen van een site is ook zo verrot kinderachtig, typische akties van een zooitje bangeriken.
  Je hoofd achter een krantje verstoppen in een dienstauto…. wat een held ben je dan.
  En dan moeten we weer lezen dat Demmink zogezegd onschuldig is; geen bewijslast.
  Het is nu zo langzamerhand wel genoeg geweest.
  De onderste steen komt hoe dan ook naar boven, het komt allemaal uit.
  Zit net nog even het CVtje van diepfriso te bekijken… Goldman Sachs, Bilderberg, ‘prins’heerlijke positie binnen de illuminati… built for destruction.
  Daar boven aan die top is het ook een ‘binnenshuis’ gevecht onder ‘de goden’; de 1 nog verrotter dan de ander. Om geld gaat het al niet eens meer, dat creeeren ze naar hartelust. Nee, de macht. Daar gaat het om. Controle over hun (sex)slaven en onderdanen. Klaarkomen tijdens rituele moord(en).
  ”Wij spiezen de vrouwen”…. ja het zal best, het infozwaard zal jullie achterhalen want wij geven NIET op.

Other Links to this Post

WordPress Themes