SATANISCH RITUEEL IN RIDDERZAAL

BILDERBERG-BEATRIX OP EERSTE RIJ MET KINDERVERKRACHTER EN KINDERMOORDENAAR JORIS DEMMINK * ‘S LANDS GROOTSTE CRIMINELEN EN PEDOFIELEN VIEREN 200 JAAR ZWARTE MAFIA IN NEDERLAND * HET BEWIJS: ONS KONINGSHUIS SPANT SAMEN MET DE PEDO-MAFIA * LEES MEER ACHTERGRONDEN OP ARGUSOOG * ER IS MAAR EEN OPLOSSING: REVOLUTIE TEGEN DE ZWARTE PEDO-MAFIA

HEEFT BEATRIX DE DEMMINK DOOFPOT NIET GELEZEN? WEET ZE NIET WAT ER SPEELT? HOE CRIMINEEL IS ONS STAATSHOOFD ZELF?

PRIJSVRAAG: GEEF HET GESPREK WEER DAT BEATRIX EN DEMMINK VOERDEN TIJDENS DE BORREL (MAX. 20 REGELS) VIA DRSMKAT@YAHOO.COM OF VIA EEN POSTING* INFOWAR GAAT NAAR CLIMAX * ELSEVIER, NOS, NRC EN TELEGRAAF MET NAME CRIMINEEL: TREF DEZE NAZI-PERS WAAR JULLIE MAAR KUNNEN

Welke criminelen en pedofielen herkennen we op bovenstaand filmpje nog meer buiten Beatrix en Demmink? Naast Demmink (VVD) zit de corrupte homofiel Jan Franssen (VVD). We zien de grote pedo-minister Ivo Opstelten (VVD) en de voormalig pedo-officier van justitie Fred Teeven (VVD). Ook herkennen we de compleet corrupte Annemarie Jorritsma (VVD) alsmede de grote vriend van Westenberg en Kalbfleisch Erik van den Emster. En natuurlijk Herman Bolhaar, de leerling van de pedofiele kindermoordenaar Rolph Gonsalves die weer de godfather was van Joris Demmink.

 • By Micha Kat, 6 maart, 2012 @ 5:53

  Hierbij de eerste inzending van onze prijsvraag: geef het gesprek weer dat Beatrix en Demmink hadden op de borrel na bovenstaand satanisch ritueel:

  JD: Majesteit, ik wil u bedanken voor het plezier dat u mij bezorgd heeft, het leveren van kinderen om te verkrachten zoals wij de maatschappij verkrachten. We moeten ze uitbuiten totdat ze er bij neervallen! Uitbuiten en verkrachten! Ik geniet daar zeer van

  Bea: Anders ik wel, ik geniet daar heel erg van. Dat ik kan doen met hun wat ik wil, ik word daar zo opgewonden van, macht hebben is leuk maar macht uitoefenen is nog veel leuker! Helemaal ongecontroleerd!

  JD: Ik geniet daar ook zeer van. Zoals in onze eed afgelegd zal ik er altijd voor zorg dragen dat alles wat u wilt ook geschiedde!

  Bea: Hoe staat het met de drugsomzetten? Wist je dat wij 200 jaar geleden al begonnen zijn met het verhandelen van drugs?

  JD: Uiteraard wist ik dat, de omzet voor 2011 bedraagt 39 miljard euro voor Europa.

  Bea: Onze geheime operaties hebben dus voldoende ontraceerbare inkomsten de komende tijd, zeer goed. Vooral de projecten om de hersenen ongezien te beïnvloeden boeken zeer grote successen. Niemand heeft iets door.

  JD: Het gaat allemaal zeer voorspoedig. Verder lopen de projecten om miljarden gemeenschapsgeld weg te sluizen zeer goed. Via de Fortis aankoop hebben we 30 miljard kunnen wegsluizen en via de EU en ECB ook nog vele tientallen miljarden. We gaan de bevolking nog meer uitpersen om nog meer weg te kunnen sluizen. Geert Wilders doet z’n werk zeer goed. Dat meldpunt van hem over Oost-Europeanen is trouwens onzin. We kunnen al het vervelende werk door Oost-Europeanen laten doen. U moet weten een Nederlander houdt met dat soort werk aan het eind van de maand niks over, voor een Pool is het heel veel geld en die heeft die vaste lasten ook niet. Wij hebben daardoor zeer gemotiveerde werknemers die keihard willen werken, zij sparen alles op en kunnen vervolgens in Polen alles uitgeven.

  Bea: Wat een goede ontwikkelingen. Goedkope arbeidskrachten uit het buitenland, zie zeer gemotiveerd zijn omdat zij hier meer verdienen maar tegelijkertijd met dat geld veel meer kunnen uitgeven in eigen land waardoor geld van Nederland naar het buitenland stroomt en wij vele honderd duizenden werklozen hebben. Ontzettend slim.

  JD: De werkgevers zitten hier eigenlijk achter, Wientjes. U weet wel de man die de motor van de economie tot stilstand heeft laten komen door de lonen jarenlang niet te laten stijgen.

  Bea: Wat ontzettend goed allemaal. Ze zouden blij met ons moeten zijn.

  JD: Zo is dat. Proost!

  Pseudoniem: Ridder

 • By Micha Kat, 6 maart, 2012 @ 6:11

  En weer een inzending op de prijsvraag:

  j: Daar ben ik weer.
  b: Joris, goed dat je er bent. Een Fristi, zoals altijd?
  j: Dank je Bee, maar vandaag ben ik toe aan iets sterkers. Doe maar een Chocomel.
  b: Ach Joris toch, het is toch niet weer zover?
  j: Sinds Lothar weg is en ik ook een lange tijd niet bij onze Amsterdamse vrinden heb kunnen aanbellen, begin ik steken te laten vallen.
  b: Je doelt op die Kat die maar niet wilt verzuipen? Het was inderdaad niet sterk om de take-down met Anonymus te spinnen. Hier is je Chocomel.
  j: Lekker, heb je een rietje voor me?
  b: Nee Joris, het wordt tijd dat je je als een grote jongen gaat gedragen. Geen halve maatregelen meer.
  j: Wat dan?
  b: Luister, ik ben dat hele zooitje ongeregeld meer dan spuugzat. En heb je die statistieken gezien?
  j: Ja Bee, als het nog even zo door gaat kunnen we de Staatsbodes wel opdoeken.
  b: En dan is het dus afgelopen met onze feestelijkheden. Ik zeg het is GENOEG!
  j: Je maakt me bang als je schreeuwt!
  b: Stel je niet aan!
  j: Oke, oke. Ik… Ik zal Joesoef aan de slag zetten.
  b: Genoeg hiervan! Hier met die Chocomel. Nee Joris, jij gaat mooi zelf je eigen straatje schoonvegen. En terwijl je bezig bent ook die van mij.
  j: Maar… Maar hij is nog niet op!
  b: Jij gaat vandaag nog terug naar het ministerie en gaat daar niet meer weg voordat het opgelost is.
  j: Oke Bee, ik ga al. Maar mag ik vanavond nog wel mee naar de voorstelling?
  b: Geen sprake van. Je kaartje is al vergeven.

  Hartelijke groet,

  Orwell

 • By AC, 6 maart, 2012 @ 10:24

  Dit kennelijk nieuwsfeit is aan jullie aandacht ontsnapt?
  Bron 1: http://goo.gl/OOqkH
  Bron 2: http://goo.gl/7VMMC

  Gaat om laatste zin:
  “Advocaat Bram Moszkowicz gaat een van de slachtoffertjes van Robert M. bijstaan. Niks mis mee, al vraag je je af wat de familie daar dan mee denkt te bereiken. De meeste ouders worden bijgestaan door advocaat Richard Korver (van kantoor Korver en Van Essen). Willen de ouders die Moszkowicz hebben ingeschakeld meer bereiken of iets anders? Wie de optredens van Korver – bij Pauw & Witteman en anderen – een beetje heeft gevolgd kan moeilijk anders dan tot de conclusie komen dat de man zijn uiterste best doet om de belangen van de slachtoffers zo goed mogelijk te behartigen. Daar zal ook schadevergoeding onder vallen, maar wie gaat de schade betalen? Bij het kinderdagverblijf en directeur Drenth is niets meer te halen, evenmin als bij Robert M. Een andere niet geheel onbelangrijke vraag: wie betaalt de advocaten?

  Korver treedt op namens een groot aantal ouders, het is denkbaar dat die gezamenlijk een bijdrage leveren. En misschien doet justitie ook een duit in het zakje. Het lijkt mij onzinnig te veronderstellen dat Korver dit pro deo doet. Daar zie ik Moszkowicz ook niet voor aan. Dus: of het gaat in zijn geval om kapitaalkrachtige ouders, of er is ergens een geheime bron. Overigens: een van de misbruikte kinderen is een kleinkind van een voormalig staatsman (minister). Wie weet.”

 • By tarda2, 6 maart, 2012 @ 14:48

  WELCOME BACK, MICHA.

 • By eenvijfdriekeerdrie, 6 maart, 2012 @ 15:06

  Nou nou, jullie zijn er allemaal wel 100% van overtuigd dat onze koninklijke overheid Nederlandse kinderen ontvoerd en gebruikt voor hun “Satanische Rituelen”.

  Nu volg ik, als overheidstrol, dit al een flinke tijd, maar naast de verbanden die hier worden gelegd, en waarvoor ik word betaald om die a la stichting Skepsis te weerleggen (verbanden die overigens net zo logisch zijn als het verband tussen Albert Drent en de 100-en voor 5000 – 15000 euro per stuk verkrachtte kinderen van het Hofnarretje) heb ik nog steeds GEEN concreet bewijs gezien. Ik weet het, mijn ziel is reeds lange tijd geleden verkocht, het spijt mij dat ik niet voor het licht heb gekozen, wie weet besef ik ooit dat ik niet vrij ben, en dat ik leef in een gevangenis waarvan ik de tralies niet kan zien.

 • By Muse, 6 maart, 2012 @ 17:23

  @eenvijfdriekeerdrie,

  Wanneer de verbanden, en de feiten je nog steeds zijn ontgaan, dan kan ik je zeker het lezen van de Demmink Doofpot aanraden. En vind je de info van Micha too much? Lees dan de wat drogere kost op https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

 • By groot, 7 maart, 2012 @ 1:03

  Richt eens de ogen naar het strand,
  Ziet hoe de nietige korrels zand
  Tot hoge duinen zijn verheven;
  En, bij het woeden van d’orkaan,
  Hoe hard de golfslag moge slaan,
  Doen zien, hoe eendracht macht kan geven
  Dekt u dus, vrienden, in den strijd,
  Door ’t schild der solidariteit.

  W.P. Werthweijn.

 • By eenvijfdriekeerdrie, 7 maart, 2012 @ 15:30

  Hahaha wat kinderachtig allemaal zeg, overheidstrol?!
  Lach me dood hier,

  “Ik weet het, mijn ziel is reeds lange tijd geleden verkocht, het spijt mij dat ik niet voor het licht heb gekozen, wie weet besef ik ooit dat ik niet vrij ben, en dat ik leef in een gevangenis waarvan ik de tralies niet kan zien.”

  Ik ben anders niet degene die word gestalkt of vast wordt gehouden voor het verspreiden van misinformatie. LOL

Other Links to this Post

WordPress Themes