BEATRIX EN DEMMINK BIJ DE BORREL

HIERONDER DE INZENDING VAN FRUITARIER, ALWEER DE DERDE * ZEND OOK JOUW GESPREK IN TUSSEN ONS BILDERBERG-STAATSHOOFD EN DE PEDOFIELE KINDERMOORDENAAR BIJ GELEGENHEID VAN 200 JAAR ZWARTE MAFIA IN NEDERLAND * MICHA KAT WORDT GEDREVEN DOOR DE WWWWWW….

Bea: “Dag Joris, ook weer aanwezig bij alweer zo’n grappig toneelspelletje? Schijnt dat het nu over ‘200 jaar rechtspraak’ in Nederland gaat?”
Joris: “Ja,schijnt. Ik hoop dat er nog wat lekkere boys rondlopen, want je weet Bea; de rechtspraak mag dan wel 200 jaar bestaan, maar dat die rechtspraak ook voor een ‘rechtvaardige samenleving zou moeten zorgen, interesseert ons
natuurlijk geen biet!”
Bea: “Zeg Joris, spreek voor jezelf, of ben je behalve mijn bevoegdheden nu ook al mijn eigen ‘pluralis majestatis’ aan het gebruiken?”
Joris: “O, nee, sorry, ik sprak uit mijn eigen naam en ik dacht ook uit de naam van de ‘onzen’ ”
Bea: “Nou ja vooruit,het zij je vergeven, maar de volgende keer ofwel kop eraf dan wel enkeltje psychiatrische kliniek of als je het helemaal bont maakt een lawinepijl in je reet en een gesaboteerd reanimatie-apparaat aan je ballen. Maar vertel eens Joris: Hoe gaat het nou met die Kat? Ik bedoel; hij wordt toch wel een beetje vervelend…. en je weet, als jij van je ivoren jusitie-toren valt, dan flikker ik ook van mijn gestolen troon; dat besef je toch wel, he, Joris?”

Joris:” Uhhh.. ja, lieve Bea. We doen alles wat we kunnen: doodzwijgen, rechtszaken, ridiculiseren via de traditionele dode bomen media zoals Elsevier, HP de Tijd, Telegraaf en en een paar pseudo-alternatieve shocklogs, u weet wel onze vrienden van Geenstijl en Leugens.nl…. maar niets werkt! Kat gaat maar door en door en door….. het lijkt wel alsof hij door iets gedreven wordt… iets magisch… .”
Bea: Wat dan… kinderbloed??
Joris: Nee, het lijkt wel iets sterker dan dan dat.”
Bea: “Pubersperma?”
Joris: ” Nee, alhoewel, mijn majesteit, juist pubersperma jaren lang een grote en drijvende kracht is geweest. Nee, het is iets sterkers… ”
Bea: “Wat dan, Joris, ik ben nu toch wel benieuwd.”
Joris: “Volgens mij wordt Kat gedreven door de wwww… .”
Bea: “Sorry? ”
Joris: Door de Waaaaaaa… klote zeg, ik kan het woord bijna niet uitspreken.”
Bea: “Man, schiet op…laat ons toch niet zo wachten. ”
Joris:Nou, nog een keer proberen: het lijkt wel of die verdomde Kat zijn kracht krijgt door de wwww…. aaarrrrrh….heeeeid
Bea: “JORIS TOCH!!GATVERDAMME!!!! JORIS. GA JE MOND SPOELEN! UIT MIJN OGEN. DAT AFGRIJSELIJKE WOORD WIL IK NOOOOOOOOOOOOIIIITT MEER HOREN, BEGREPEN?”

De Onzen:”SSSSSSSSSSSTTTTT, wij proberen iets van deze leugens te verstaan, willen jullie je mond wel eens houden?”

Bea: “Ja sorry, hoor, Joris maakte het weer eens bont…”

De onzen: “Wat is er hand dan? Is er weer een feestje? Zijn wij uitgenodigd? Hoeveel jongetje zullen er zijn? En hoe oud dit keer? Blond of bruin?”

Bea: “Nee, hij nam het woord ‘waarheid’ in de mond. ”
De onzen: WAT? Mmm, misschien wordt het tijd om Joris te lozen…. hij wordt, als hij deze woorden gaat gebruiken ook een gevaar voor ons… Wat denk je?
Bea: “Zullen we hem een Van Traatje geven….”

Bea: Mwoah… wacht nog maar even, we kunnen nog wel wat plezier met Joris beleven….we gebruiken hem en al zijn pedo-info nog wel als chantagemiddel om onze politieke tegenstanders onder druk te zetten. Maar dan…. dan is het
‘curtains’ for Joris.”

Oh, dag Joris, ben je er weer…?

Haha, ja het is bijna afgelopen hoor, 200 jaar rechtspraak…. hi hi wat een mop he..

 • By fruitarier, 7 maart, 2012 @ 0:35

  Joris: ” Nee, alhoewel, mijn majesteit, juist pubersperma jaren lang een grote en drijvende kracht is geweest. Nee, het is iets sterkers… ”

  Dit moet natuurlijk zijn: Pubersperma is voor MIJ een grote en drijvende kracht geweest..

 • By thepinkpainter, 7 maart, 2012 @ 12:04

  ik maakte een opmerking naar de telegraaf over Micha, wordt het nog geplaatst ook om 8 uur 7, denk dat ze wat haastig waren.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/11651422/__Hillen__klokkenluiders_moedig__.html

 • By fruitarier, 7 maart, 2012 @ 13:15

  @ the pink painter…

  Nee, ik denk niet ‘dat ze wat haastig waren bij de Telegraaf; ik denk dat ze bij jouw commentaar dachten: deze opmerking (“dan mag onze Micha ook wel eens op het voetstuk geplaatst worden) is zo volkomen niet terug te herleiden tot Micha Kat en zijn klokkenluideronlinesite, die mag wel blijven staan.

  Alleen insiders weten dat jij Micha KAT bedoelt, anderen lezen iets over ‘ene Micha’ .

  Leuk hoor, Pinkypaint,dat je de digitale held wil uithangen, maar doe het dan zo dat het wat oplevert !

 • By Piet H. Donner, 7 maart, 2012 @ 13:51

  Beatrix, lid van de meest criminele organisatie ooit ?

  http://www.nujij.nl/politiek/beatrix-lid-van-de-meest-criminele-organisatie.15948921.lynkx#axzz1nucQUK12

  Collapse Michael Ruppert Crisis World Order

  http://www.youtube.com/watch?v=bHvd7WHQZ78&feature=player_embedded

 • By onrecht2011, 7 maart, 2012 @ 20:12

  Meneer Demmink,

  Ik heb nog een paar kindjes van een malafide deurwaarder voor u in de aanbieding; hij wil er wat voor terug want OSCAR BOEDER HEEFT EEN PROBLEEMPJE!

 • By Micha Kat, 8 maart, 2012 @ 9:19

  Weer een nieuwe conversatie-inzending:

  J: Wat is het toch prachtig he, zo’n preek over de rechtspraak die niet eens op ons van toepassing is. Eigenlijk zitten we hier gewoon voor Jan Boterletter.

  B: Jawel, dat heb je toch maar weer mooi veur elkaar gekregen zeg, misschien mag je onze volgende rituelen bijeenkomst urganizeren.

  J: Hoe is het nu eigenlijk met Friso? Ik heb begrepen dat die journalist Kat voor aardig wat commotie heeft gezorgd.

  B: Friso zit op het moment in Argentinie; het viel niet mee om een ongeluq op zo’n qorte termijn uit te voeren.

  J: Ik heb echt mijn uiterste best gedaan om Kat de mond te snoeren; een arrestatieteam erop uit jagen om hem net als Ben van den Brink binnen te halen was onmogelijk.

  B: Ja die site van hem uffline te halen was het proberen waard maar die qwajongen blijft maar terugqomen.

  J: Is er dan werkelijk niets om hem tegen te houden? Zometeen klapt hij nog verder uit de school en kunnen we het helemaal wel shaken.

  B: Zurg jij nu maar dat jij zo ver mogelijk op den achtergronde blijft; door jouw gepruts kan nu een van mijn duivelse lieverdjes niet meer in het openbaar verschijnen.

  J: Ik had een baal Columbiaanse Sneeuw in het huis van Kat moeten verstoppen of hem op zijn minst op Schiphol moeten inrekenen. Nu is hij gevlogen.

  B: Als hij nu maar niet bij de volgende Bilderberg meeting in Haifa opduiqt met zo’n roeptoeter.

  J: Wordt het een belangrijk jaar voor deze agenda?

  B: Welzeer, de oorlog in Iran stond al bovenaan mijn lijstje in 2007 maar het volk gooide roet in het eten, ze geleuven onze propaganda niet meer en die WereldOrde MOET er komen.

  J: Wanneer mag ik nu lid worden? Vergeet niet dat ik nog steeds over informatie beschik die uw zaakjes behoorlijk kunnen ontregelen.
  B: Dat gechanteer heb ik meer dan genoeg van; kijq jij maar uit dat je dienstauto zometeen niet automatisch tegen een boom corrigeert.

  J: Hoe is het eigenlijk met UW helikopter gesteld? De laatste heli die uw familie gebruikte werktte niet al te best.

  B: Er is altijd een plaatsje voor jou, Joris. Mochten we binnenqort op de vlucht slaan dan beloof ik dat je niet in een lawine terecht zult qomen.

  J: “Tsjongejonge… wattun mooi zooitje”

  – De Nederlandsche Slaaf –

Other Links to this Post

WordPress Themes