DRINGENDE OPROEP OM STEUN

BREAKING: KLOKKENLUIDERONLINE WELLICHT SPOEDIG WEER ON LINE

BREAKING: ZAPLOG PUBLICEERT ARTIKEL OVER NRC-OMBUDSMAN, NRCOMBUDSMAN EN WEBLOGS.NRC.NL/OMBUDSMAN: INTERNETOORLOG IN VOLLE GANG * GEEN ENKEL MEDIUM BIEDT KAT WEERWOORD: JOURNALISTIEK ANNO 2012 * LEUGENS.NL SCHAKELT REACTIE-MOGELIJKHEID OPNIEUW UIT ONDER ARTIKEL OVER KAT IN RUIL VOOR 76.500 EURO SUBSIDIE

We hebben dringend geld nodig om klokkenluideronline weer in de lucht te krijgen. Nadere achtergronden via deze link op Argusoog. Intussen hier en hier media-aandacht voor het vonnis in de zaak-Yehudi waarbij opvalt dat niemand ingaat op de achtergrond van de affaire: het verraad van Marjolijn Vissers door de zaak-Westenberg niet te willen behandelen voor Micha ondanks eerdere toezeggingen. Hiermee werd Kat een laatste kans op eerherstel en genoegdoening uit handen geslagen.

 • By Alfred Mol, 8 maart, 2012 @ 7:06

  Beste Micha
  In het verleden heb je goed werk gedaan, maar het laatste jaar lijk je los geslagen.

  Al eerder heb ik je afgeraden om te procederen tegen een prutsadvocaat voor een flutbedrag van €1000.- Het is de moeite van tijd, inspanning en kosten niet waard. En zo zal ook de tuchtrechter/ raad er over denken. En waarom werk je ook met een prutsadvocaat ?
  Bovendien heb jij je met je recente akties (ontkenning holocaust) bepaald niet populair gemaakt. Ergo, dit vonnis was te verwachten.

  Waarom zouden anderen jou financieel steunen voor een onzinnige procedure ?

  FYI Ik heb wel een procedure tegen advocaat mr Huib Mars gewonnen, maar verkreeg dit pas bij appel van het Hof van Discipline. Zie mijn web-site.

 • By Harry, 8 maart, 2012 @ 12:02

  Bijgaande mail heb ik zojuist verstuurd naar die nsb ers.

  Helaas, het is niet (meer) mogelijk om te reageren.
  Artikel Vissers en Moszkowicz winnen geding van Kat.

  Op alle artikelen is er een mogelijkheid om te reageren maar alleen bij dit artikel niet.
  Waarom?

  Weet U welke welke gezegde,s hier van toepassing zijn?

  A:Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig
  B:Ik heb liever vijanden dan valse vrienden.

  Gegroet,

  Harry.

 • By kaasrukker, 8 maart, 2012 @ 13:26

  Alfred Mol of Alfred drol die Yehudy moskofiets is ontmaskert als leugenaar Micha Kat heeft hier wel degelijk een zaak het zijn oplichters 1ste klas.

 • By Mind over Matter, 8 maart, 2012 @ 18:43

  Alfred mol met miljoen op de bank, wat doe jij om deze wereld te bevrijden van het kankergezwel, buiten het gratis reclame maken op deze website voor die eeuwigdurende kansloze geldzaak van je? je kan alleen nog in geld denken, dat maakt jou geen haar beter dan de onderdrukker die door die geldtyphus op zijn troon kon komen. Hoe durf je je af te vragen of er geld aan Micha moet worden gestuurd, alsof de zaak met Yehuri hetgeen is waar het om draait… (hofnarretje, joris demmink, satan in het torentje etc etc). Je bent zo door het mandje gevallen, een lafaard ben je, succes toegewenst met je levensenergie slurpende knakenzaak.

Other Links to this Post

WordPress Themes