YEHUDI M: OOK DEZE SITE MOET DOWN

TOTALE PANIEK BIJ VISSERS EN MOSZKOWICZ OVER DE EXPOSURE OP DEZE SITE VAN HUN VERWOESTENDE TRACK RECORDS: ZE VERLIEZEN ALLES * HET BETREFT HIER EEN ZOMBIE-KANTOOR NET ALS KORVER & VAN ESSEN: ZE WERKEN VOOR DE WEDERPARTIJEN VAN HUN EIGEN CLIENTEN * ADVOCATUUR IN NEDERLAND IS EEN GROTE, STINKENDE BEERPUT

We krijgen zojuist een tip binnen dat Yehudi als een hysterische Jood bezig is deze site de lucht uit te krijgen. De arme dyslectische pseudo-advocaat die onlangs weer eens mocht aanschuiven bij Pauw & Witwasman net als pedo-advocaat Richard Korver is al weken met niets anders bezig dan met het intimideren van providers en hostingbedrijven in pogingen om zijn criminele sporen uit te wissen. Door zijn herhaalde optreden bij Pauw & Witwasman weten we het zeker: het kantoor Vissers & Moszkowicz is een zombie-kantoor dat clienten wil aantrekken met zware conflicten met de Staat om deze mensen vervolgens in opdracht van die staat te bedriegen en te bestelen. Daarom verliezen ze al hun zaken. Daarom mag de waarheid over dit kantoor niet worden exposed en worden ze geholpen door corrupte rechters. Maar gelukkig is er nog Micha Kat!

 • By franciscapelle, 8 maart, 2012 @ 17:26

  Micha, steek niet al teveel moeite in dit Oranjevolk, dat niet beter wil. Het heeft gewoon gekregen wat het verdiend, inclusief deze corrupte en totaal geperverteerde overheid. In de Tweede Wereldoorlog lieten de duitsers een excuus formuleren dat heel wat geloofwaardiger was dan wij nu, in deze tijd, ooit zouden kunnen formuleren: want wij hebben het immers WEL geweten, en dit al vele tientallen jaren.
  Dit volk levert liever zijn kinderen uit aan de pedomisbruikers van de staat dan ook maar eens een echte vuist te ballen in verband met hun hongerloon in inbouwkeuken. Ik zeg dus: meer ambtenaren die meer druk mogen uitoefenen, hogere belastingen zo snel mogelijk invoeren en dit volk langzaam afwurgen. Verder dan wat commentjes en kleine protesten kwam het niet. Afmaken dus! En geniet jij maar gewoon van het mooie weer daar en voel je niet schuldig. Want het geweten dat jou doet schrijven, hebben ze in Nederland al lang verruild om hun inbouwkeukentje zeker te stellen. Groet van de straat!

 • By Agenda21, 8 maart, 2012 @ 18:20

  In de uitspraak wat is gevonnist tegen Kat lijkt het wel dat hoe meer je liegt, bedriegt en steelt des te meer je in de smaak valt bij het O.M. en de machtstruktuur er omheen.
  Met geen woord wordt er gerept over het gejatte geld van Kat door Vissers en Yehudi.

  Zoals een lezer al eerder opmerkte bij KLOL; mochten ze het daar bij Vissers het nu niet meer redden binnen de advocatuur dan ligt er een enorme loopbaan te wachten voor dit duo binnen het bankwezen. Die stelen ook als de neten en komen keer op keer weg met hun (mis)daden.

  Nu weer huilie huilie en pogen een andere site van Kat naar de grond te maaien.
  Hee Yehudi, weleens gehoord van olifantengras?
  Moet je eens achterom kijken op die slooptoer van je,
  kun je zien dat hoe hard je ook tekeer gaat en trappelt als een verwend nest; dat klotegras komt langzaam maar zeker toch weer omhoog.

  Blijven pushen jongens.

 • By Mind over Matter, 8 maart, 2012 @ 18:28

  Mooi gezegd francis, maar strijden doen we niet voor de verkochte zielen met inbouwkeuken, maar voor de kinderen op deze wereld die er niets aan kunnen doen dat ze van die enorm DOMME ouders hebben.

 • By Agenda21, 8 maart, 2012 @ 19:15

  Ik vind het jammer te lezen dat er gezegd wordt dat het volk krijgt wat het verdiend;
  Laten we wel wezen, de meesten weten het NIET en moet worden wakker gerammeld. Daar staat KLOL volgens mij voor en niet voor personen die afhaken.
  Blijf dan gewoon lekker weg.
  Het gaat om het neerklappen van info die niet voor iedereen toegankelijk is en dat zover mogelijk te verspreiden.

 • By Mind over Matter, 8 maart, 2012 @ 20:28

  Doet klol het weer? Zie ik dat goed?

 • By AIRVD, 8 maart, 2012 @ 21:12

  Allereerst gecondoleerd dat een vrouwelijke rechter jouw zaak moest beoordelen, vrouwen zijn totaal ongeschikt als rechters. Begrijp me niet verkeerd, vrouwen zijn gelijkwaardig aan mannen maar er zijn nou eenmaal duidelijke verschillen, lichamelijk en geestelijk, tussen een man en een vrouw. Een vrouw heeft bijvoorbeeld van nature uit minder autoriteit, dat is al een probleem. Verder zijn vrouwen makkelijker te beïnvloeden, emotioneler of reageren daar sneller op al met al maakt het ze ongeschikt om rechter te zijn. Een zeer klein percentage vrouwen is maar geschikt hiervoor.
  Ten tweede is Amsterdam bolwerk van smerige en corrupte rechtspraak zoals je zelf meerdere malen hebt aangetoond.

  Laatst las ik nog dat eind jaren 80 in Amsterdam een OvJ verdacht werd van het vermoorden van prostituees, het vreemde was dat deze OvJ ook op jonge jongetjes viel (zal wel bekende van Demmink zijn). Blijkbaar bi. Verder gaat het verhaal dat een jonge lesbische juriste betrokken was bij deze gewelddadige seksprakijken, waarschijnlijk is dat Benedicte Ficq, eind jaren 80 was zij nog juriste.
  Het verhaal gaat dat deze juriste werkzaam was bij het kantoor van Job de Ruiter die toen PG was. Waar ook allerlei geruchten over gaan.
  Zelfde soort praktijken zien we ook in Den Haag in die tijd met rechter Rueb.

  Een smerige bende is het en uitspraak is daar een voortvloeisel van.

Other Links to this Post

WordPress Themes