VERKIEZINGSFRAUDE OVERAL, DE VS

Alles is bedrog. Maar dankzij internet wordt dat bedrog nu exposed, overal. Insiders wisten het al lang: het is niet het volk dat bepaald wie de verkiezingen wint. Al decennia lang niet. Maar nu wordt het bewezen. Bij ons gaat het natuurlijk allemaal weer net even anders, maar de essentie is dezelfde: the game is rigged. En als het riggen niet meer lukt, is er altijd nog de kogel. Zoals die voor Pim Fortuyn.

 • By pipo, 11 maart, 2012 @ 0:24

  North Dakota caucus:
  Ron Paul 60 votes
  Santorum 19 votes
  Romney 8 votes
  Gingrich 1 vote
  maar…hocus pocus…Wolf Blitzer presents:
  Santorum 39%
  Ron Paul 28%
  http://www.youtube.com/watch?v=qOJEUYFRY5Y&feature=related
  en Diebold voting machines kunnen achteruit tellen (en doen dat ook)
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qwS4XMEr_qY

 • By AIRVD, 11 maart, 2012 @ 10:59

  EU grondwet referendum heeft ook laten zien dat democratie niet bestaat. Nederland heeft massaal ‘nee’ gezegd tegen de EU grondwet toch is deze doorgevoerd inclusief EU president en Rosenthal pleit nu openlijk voor een EU grondwet.

  Het is echt zorgwekkend dat de machthebbers dachten dat men ja zou stemmen bij de EU grondwet referendum. Eerst verkrachten ze de maatschappij met de euro en EU met gigantische prijzenstijgingen, loonmatigingen en verhoging van de spanningen en alle ellende van dien en dan denken dat men massaal jaaa gaat stemmen. Ondanks de gigantische media campagne die ze gevoerd hebben zei men ‘nee’!
  Zeer zorgwekkend dat we zulke compleet gestoorde mensen aan de macht hebben.

Other Links to this Post

WordPress Themes