BIJ HET EINDE VAN GRATIS VOD DE PERS

GRATIS KRANT WEIGERDE TE PUBLICEREN OVER MISSTANDEN BIJ DE RECHTERLIJKE MACHT * GEEN ENKEL ARTIKEL VAN MAATSCHAPPELIJKE BETEKENIS IN GRATIS KRANT * BIJ DE PERS WAS HET ‘KRANTJE SPELEN’ GEEN ECHTE KRANT MAKEN

HIER DE ROGMANS-ARTIKELEN VAN MICHA KAT DIE ZIJN VERWIJDERD DOOR HET VRIJE VOLK

En zo ging er weer een dagblad. Geen schijn van kans had De Pers, nooit een cent verdiend, tientallen miljoenen door het gaatje net als destijds bij PCM. Een speeltje van een megalomane miljonair, met dien verstande dat deze miljonair aanhaakte bij de MSM zodat De Pers een bizarre cocktail werd van Volkskrant, NRC, VARA en NOS. In het begin, de eerste twee jaar, waren er incidentele oprispingen van serieuze journalistiek maar de corrupte en incompetente hoofdredacteur Ben Rogmans (Volkskrant) [hier alle achtergronden] maakte daar spoedig een einde aan. Ik herinner me dat de krant een email publiceerde van een soldaat uit Afghanistan die tegen de propaganda van Defensie in ging. Dat was zo’n beetje het spannendste van het krantje in al die jaren wist te publiceren. O ja, een hilarische ‘primeur’ over energiebedrijf Oxxio moet reeds direct volledig worden gerectificeerd. Hard nieuws werd door Rogmans met bloeddoorlopen ogen van staatsgeilheid uit de krant gehouden met ondermeer als resultaat dat de rechterlijke macht totaal is gecorrumpeerd omdat de Nederlandse journalistiek mensen als Westenberg en Kalbfleisch zijn gang liet gaan. “Bestaat niet in Nederland, corrupte rechters” waren de laatste woorden die Ben Rogmans tegen Micha Kat sprak.

  • By AIRVD, 13 maart, 2012 @ 14:59

    Reclame is gratis gedegen onafhankelijke (in ieder geval een poging daartoe) journalistiek kan nooit gratis zijn. Propaganda is gratis, machthebbers die hun geluid willen verspreiden dat is gratis.

    Sinds eind vorige eeuw kwamen die gratis propaganda blaadjes opeens in zwang omdat de machthebbers bij een nieuw tijdperk een nieuw geluid wilde laten horen.

    Geenstijl hoorde daar ook bij daarom werkten ze ook een tijd nauw samen.

  • By AIRVD, 13 maart, 2012 @ 14:59

    met Spitsnieuws

Other Links to this Post

WordPress Themes