NA DE PERS OOK TELEGRAAF DOWN

MONSTERLIJK VERLIES VOOR GROOTSTE KRANT VAN NEDERLAND * MAFIA-DAGBLAD AFGESTRAFT VOOR SPANDIENSTEN AAN CRIMINELEN * AANKOOP HYVES VOOR DE HOOFDPRIJS WAS DE NEKSLAG * MICHA KAT EN JDTV ZAGEN HET ALLEMAAL AANKOMEN

FALENDE CEO VAN CAMPENHOUT VAN REED ELSEVIER BEGRIJPT NIETS VAN DAGBLADEN EN NIEUWS * OOK CORRUPTE ACCOUNTANT VAN DELOITTE IN DE RAAD VAN BESTUUR DAT DE BOEKEN CONTROLEERT: BELANGENVERSTRENGELINGEN EN CRIMINALITEIT BRENGEN CONCERN TEN ONDER * HOOFDREDACTEUR ONDERHOUDT BANDEN MET CRIMINELEN

De krant die er bij uitstek alles aan heeft gedaan Micha Kat kapot te maken vanaf begin 2008 via een Berufsverbot en reeksen rechtszaken en aangiftes [JDTV afl. 16] -meest recent nog die van Bart Mos- en die bij uitstek is verknoopt en verweven met de NWO en de kinderverkrachters -sterker nog: zelf deelnam aan de kinderverkrachtingen in de figuur van Kees Lunshof- gaat nu zelf door het gaatje. Gigantische verliezen en een uitzichtloos en kansloos business-model hebben TMG rijp gemaakt voor de schroothoop. De nekslagen voor het concern waren de deelneming in 2007 in TV-concern ProSieben (investering verdampte als sneeuw voor de zon) en de volledige overname in 2010 van Hyves voor een (onbekend gebleven) giga-bedrag juist op het moment dat heel Nederland zich van Hyves afkeerde ten faveure van Facebook. In een groeiende markt waren deze twee giga-bleeders wellicht nog te verwerken geweest, maar in het huidige rampzalige klimaat waarin advertenties aan de straatstenen niet meer zijn kwijt te raken niet. Paradepaardje Sky Radio Group daalde maar liefst 44 miljoen Euro in waarde. Dit zijn geen verliezen, is zijn massa-slachtingen.


Telegraaf-journalist Bart Mos deed aangifte tegen Micha Kat wegens een ‘doodsbedreiging’. Kat werd veroordeeld. Het hoger beroep in ingesteld. Nu kan Bart op zoek naar ander werk: zijn werkgever zeilt gierend de afgrond in. Geen hond is meer geinteresseerd in de leugens van Bart en zijn collega’s.

De MSM weten natuurlijk van gecorrumpeerdheid weer niet hoe ze dit rampzalige nieuws moeten weg-spinnen. De Telegraaf zelf presteert het om de neergang die al jaren aan de gang is en zich nu ober 2011 in versneld tempo voltrekt -en de hele sector aan het verwoesten is- te presenteren als het gevolg van ‘eenmalige lasten‘. Na de roemloze ondergang van De Pers -ook vooral gevolg van wanbeleid en journalistiek falen- is de ineenstorting van TMG een volgende mijlpaal in de ondergang van de MSM. Het AD is reeds jaren op sterven na dood en wordt door niemand meer gelezen en ook Trouw is terminaal. De andere kranten van de Belgische Persgroep -alleen dat al- De Volkskrant en Het Parool hebben maximaal nog twee jaar te gaan. NRC Handelsblad kan elk moment ten grave worden gedragen als de op winst beluste investeringsmaatschappij Egeria er genoeg van krijgt. Wellicht kunnen NRC en Volkskrant nog enige jaren op de been worden gehouden via stiekeme staatssteun. WE HEBBEN GEWONNEN! DE MSM ZIJN KAPOT!

 • By AIRVD, 14 maart, 2012 @ 10:34

  Waarom zou men voor nieuws betalen als het gratis te verkrijgen is in de vorm van gratis propagandakrantjes -waar bijna het zelfde nieuws in staat als de betaalde kranten- en op internet.

  Dus hier moet een strategie achter zitten. Gratis nieuws! en de rest gaat ten onder, de door de machthebbers betaalde ondernemingen blijven bestaan zij zullen geld blijven bij leggen. Dus de websites van de Telegraaf etc zullen blijven, de krant misschien niet.

  De nieuwe generatie leest al helemaal geen kranten meer maar haalt alles van internet.

 • By Orwell, 14 maart, 2012 @ 21:30

  http://www.nrc.nl/nieuws/2012/03/14/topman-telegraaf-media-groep-stelde-cijfers-bewust-slechter-voor/

  Als er twee honden vechten om een been… Gaat er verdomme een Kat mee heen!

Other Links to this Post

WordPress Themes