NET SLUIT ZICH ROND JOHAN FRISO

ER ZIJN STUKKEN OPGEDOKEN DIE FRISO DIRECT IN VERBAND BRENGEN MET SANTANISCHE PEDO-NETWERKEN * FRISO’S BOEZEMVRIEND LODEWIJK BEYST IS VERBONDEN AAN DRIE ORGANISATIES DIE WERKEN MET KINDEREN * KREEG FRISO KINDEREN AANGELEVERD VANUIT DE KINDER-KAMPEN VAN LODEWIJK BEYST? * LODEWIJK BEYST HAALT ZIJN WEBSITE LEEG

Het gaat nu snel mensen, met de ontmaskering van Johan Friso. Zijn boezemvriend Lodewijk Beijst (of Beyst; foto?) blijkt verbonden te zijn aan maar liefst drie organisaties die kinderen ‘helpen’: Stichting De Ster Kinderkampen, Stichting Metakids en Child At Venture. Gelukkig hadden we deze namen overgetikt, want Lodewijk heeft zijn website www.beyst.com inmiddels leeggehaald. Naast zijn ‘zijdelingse betrokkenheid’ bij de wereld van het helpen van zielige kleine kinderen is Lodewijk met name bezig als ondernemer, huisjesmelker en organisator van rally’s. Een niet alledaagse mix van activiteiten zullen we maar zeggen. Op het www is vrijwel niets te vinden over Lodewijk los van deze passage op een duistere Duitse website: Since he was a young boy Lodewijk new he would become an entrepreneur like his father. So he did. After finishing his Masters Degree in Business at the Erasmus University in Rotterdam he has (co) founded several companies. It started in 1998 with the company SuperServer, a facilitator of convenience shops in office buildings. Since then al kinds of service oriented businesses saw the light, such as an internet based parcel express service and a b2b dry cleaning business.

His latest founding is DigiProfs, an on-site-computer-aid franchise concept. This project has recently started and is aimed at the Dutch and Belgium market. Besides this Lodewijk is also an investor in new businesses and investment consultant. Lodewijk, his girlfriend Christine and their 3 months old baby Eduard live in Amsterdam.

Lodewijk’s betrokkenheid bij Stichting De Ster die kampen organiseert voor kinderen ‘die een steuntje in de rug nodig hebben’ komt niet uit de lucht vallen. Nee, deze stichting staat blijkbaar hoog in aanzien bij het KH want niemand minder dan Maxima trakteerde De Ster op een bezoek (mei 2010):

De kinderen die u op het filmpje ziet hebben zeker een ‘steuntje in de rug’ nodig! Krijgen ze dat door een forse verkrachting door Friso cs., net als de kinderen uit het Hofnarretje werden ‘verzorgd’ en ‘geexploiteerd’ door Robert M. en Richard van O? Wij lanceren hier de hypothese dat Maxima erop wordt uitgestuurd om pedofielen en organisaties in de kinderverkrachtings-industrie ‘wit te wassen’ via bezoeken en eerbetoon waarbij zij zelf wellicht niet eens door heeft in welk macaber spel zij wordt misbruikt. Eerder trad Maxima op in deze rol als gast van de Amsterdamse pedofiel en politicus (VVD, natuurlijk) Frank van Dalen die in de problemen dreigde te raken over aanhoudende onthullingen over zijn kindermisbruik.

  • By AIRVD, 25 maart, 2012 @ 17:36

    Op z’n minst verdacht dat de site gelijk is leeggehaald. Wellicht uit bescherming van het Koningshuis, maar toch verdacht.

Other Links to this Post

WordPress Themes