TOTALE OORLOG OM OPENHEID KILLER VIRUS

NEDERLAND TEGEN PUBLICATIE VAN HET KILLER-VIRUS VAN AB OSTERHAUS TERWIJL DE VS GEEN BEZWAREN ZIEN * IDIOTE WANTOESTANDEN ROND HET KILLER-VIRUS * MSM BLIJVEN ZWIJGEN * DE NWO KAN ELK MOMENT TOESLAAN

Welke spelletjes worden gespeeld rond het killer-virus van Ab Osterhaus en de Bilderbergers? Volgens de NOS is de Nederlandse regering tegen publicatie omdat de gegevens dan ‘in handen zouden kunnen komen van terroristen’. Bovendien zou ‘een exportvergunning ontbreken’. Dat laatste is bizar omdat het onderzoek naar het killer virus immers plaatsvindt zowel op de Erasmus Universiteit als op de University of Winsconsin-Madison in de VS. Bovendien is het betaald door het Amerikaanse National Institute of Health. Waar is een exportvergunning dan voor nodig? En: hoe ver zijn we heen als op universiteiten, publieke instellingen betaald met publieke middellen, geheime onderzoeken worden gedaan naar het uitroeien van de mensheid die ook nog eens met behulp van leugens geheim worden gehouden?

 • By Huppetee, 7 april, 2012 @ 8:08

  Daar eu en vn wapeninspectie als ook elk abc verdrag blijkbaar geen interesse heeft zal dat virus niet bestaan. Dus dat moet eerst bewezen worden.

  En hoe zouden ze er ook aan hebben kunnen komen?

  Stel je voor een homelandsecurity dat zich blijkbaar heel gerust voelt dat een stel perverts zo iets zouden hebben?

  Geen kip geen haan wereldwijd die er naar kraait? Geen eu spoedmeetings? Das dan vast heel eng?

  Toen israel afgelopen jaren met oa verdamping van alle bomen in het amazonewoud dreigde zaten ze gelijk in kopenhagen te vergaderen. Nu niets. Ook reageert geen enkel antiterrorismeinstantie en zelfs de namaakbeschermer erik akergoot niet. Gaap!

 • By Huppetee, 7 april, 2012 @ 8:14

  Oeps ja de berichtgevingen werden wel misbruikt om de bevolking te bedreigen dus zullen wel bevriend zijn met twittergestoorde jongetjeszieke de kinder pornograaf ( of was ´t baron?) donner en medeperfarts?

 • By GoldMorgCom, 9 april, 2012 @ 8:58

  GoldMorg deed aangifte bij de hoofdoficier van justitie tegen de makers van het etnomassamoordwapen, zie onze website. De PVC Koalitie blokkeert elke vervolging, zelfs elk antwoord op onze aangifte. Hoe was dat ook alweer met die Marok die een bus gootsteen ontstopper en een fles accuzuur in huis had ? Oh, die werd beschuldigd daarmee een bom te willen maken, dus een terrorist te zijn. Die werd dus onder de antiterreurwetgeving gearresteerd en lange tijd opgesloten.

Other Links to this Post

WordPress Themes