STERVENDE MSM: INTIMIDATIE EN PLUNDERING

BREAKING: TEN DODE OPGESCHREVEN OUDE LEUGENMEDIA HEBBEN EEN NIEUW ‘VERDIEN-MODEL’ ONTDEKT: HET INTIMIDEREN EN AFPERSEN VAN BURGERS DIE EEN WEBLOG RUNNEN * ADVOCATENKANTOOR BANNING EN CORRUPTE RECHTERS KNIJPEN BURGERS UIT TEN FAVEURE VAN OUDE LEUGEN-MEDIA * VOLKSKRANT EN TROUW WERKEN VIA EEN CRIMINEEL ‘INCASSOBUREAU’ AUXEN VOORHEEN COZZMOSS * HIER NOG MEER VERBIJSTERENDE ACHTERGRONDEN OVER DE CRIMINELE OUDE LEUGEN-MEDIA

 • By Huppetee, 18 april, 2012 @ 22:13

  Voor al niet aan gerlof leistra vergeten te vragen of hij ex brd president willy brandt kent…en van hoé dicht bij. Zo is rutte weer directe familie van angela merkel en heeft dan ook conspirator in evil ab klink naar zijn zusje toe gestuurd om daar de denktanks te gaan verstoppen met zijn vét. Benieuwd wat voor kuikens die dáár zal uitbroeden. Vast iets met prikkerings en kinderen.

  Die elite(bastards) schuiven hun klonendeskwaads cq minime´s over al onder in landen en volken om machts manipulatie terreurbolwerken te vestigen wat dan weer exact past in hun nwowanen.

  https://blog.xs4all.nl/2012/01/23/persbericht-brein-xs4all-ziggo-brein-past-op-eigen-houtje-vonnis-aan/#comment-134501

  Wat betreft deurwaarders die konden sinds 1991 als zwijnen tekeer gaan toen mafialid hirsch ballin de Bevolking buiten de wet en vogelvrij stelde. Gelijk gingen ze zaken kostenverhogend “betekenen” en “laatste waarschuwingen als eerste waarschuwingen met gelijk bijkomende rekeningen en kosten versturen. Tegelijk had hirsch ballin de wetgevers ook zo ver gekregen ook aan een landelijke stiekeme boycot tegen geheel de bevolking mee te doen alhoewel die van eerste moment 14de eeuw gelijk al waren om Volken te plunderen verkrachten en onder de scheinheilste duim te houden en monddood. En ze waren al full criminal actief in grootscheepse roven van Gelden Tegoeden Eigendommen Industrie bedrijfsleven Land en Grond en de Mensen er bij Monddood houden. Van daar dat divers joods Grondspeculant nu multimiljardair is en er de afgelopen decennia weer grootscheepse eigendomsverschuivingen hebben plaats gevonden. Bij de banksterscams uiteraadr wren ze vol op van de partij voor hun broodje en commisariaat dat ze allen vét hadden bij die banken en bedrijven. Let wél alle commisariaten bedrijfscommisariaten werden vervuld door deze rechters ovjs en mafiapolitici als een job cohen pechtold rutte eerdmans etc. Vandaar dat men de decennia ook geen enkel alarm sloeg dat de handelsbalans vals als een Kat met spijker in de Kont moest zijn daar alle Gelden naar voornamelijk turkeye en China gevloeid zijn naast alle werkgelegenheid en Toekomst en het hier niet meer is dus de balans is vals gehouden. Mischien dat ruud lubbers “hoogleraar “globalisatie” domme neefje van de hoofddaderclan chinese li loeb lubbers (berlusconi dirupo)weet hoe dat nou kan met die honderden miljarden Pensioengelden in zijn kontzak met vrindje nijpels(die ook al zo goed verjaringstermijn Kinder misbruik uit zijn hoofd kende) geoogst?

  Sinds 1991 zijn meeste bedrijfsleven instanties overheden rechtbanken als varkens tekeer gegaan en veroorzaakten mede 35.000 doden door zelfmoord in de Economisch zwakste Leeftijden 40-65 extra als ook een koos spee daar dader aan was door de bevolking chronisch en volkontinu te belasten belagen en stalken met zijn boete en quotumbeleid(ambtenaren ombouwen tot mafialeden als ook de vergoedingen bonussen en handshaginvoeringen wellink job cohen en pluimage verzekerde van voortgaande medewerkzaamheden aan de staatsterreur while plunderende). In 2006 had mafialid koos spee al veroorzaakt dat in 2006 4,6 miljoen boetes waren uitgedeeld en zelfs de politie zelf zei dat hooguit 35.000 máár Terecht waren zouden zijn geweest. Nu heeft die vetflikker de boetese daar na ondanks Professioneel Bezwaar en Kritiek nog eens opgevoerd gekregen naar meer dan 14 miljoen boetes per jaar. Doel is en wás dan ook verkrachtinge Geestelijke verkrachting afleiding en belaging van de bevolking daar mee ze geen Adem kregen om “om zich heen te kijken naar wat er gebeurde zo nam die terrorist de Bevolking wat aandacht frustratie en irritatie betreft er mee in beslag. Terrorist plunderaar elitelid en massa moordenaar.
  Tegelijk werkten ze 2006 – 2009 ook nog aan de opzetting van een internationale reccesie om dat in begin 2009 aan te kondigen waar bij het tegelijk opgezette rtl7 werd misbruikt om aan te kondigen en tegelijk de “onschuld en wijsheid voor de joodse eliteploeg te kweken. De reccesie bestaat internationaal uit enkel geschuif met de boekhoudingen 2006-2009 en zal vermeent wel exact kunnen uitleggen hoe dat gedaan werd die slimmerd. De recessieleugen wordt naast onder meer Ons Monddood houden onder de mafiaduim en verdrgaande te plunderen en belagen ook misbruikt om de triljardendiefstallen en roven in heel de Westerse Wereld te verbloemen en begraven.
  Heel westenberg is nog maar een mietje en doekje voor het dood bloeden daar bij.
  Geheel wetgever is FULL BLOWN mafiametier van begin al en altijd geweest naast hoofddaders erger dan dutroux en robert m en drent in de creches en schooltjes alsmede dé klauwen bij voortduring in Onze Kassen.
  Wat nu die kranten doen is simpel de volgende plunderronde en ook onderdrukking en belaging er mee “met wet” in samenspan met wetgever justitie diensten regering en staat van haat!

  Ook hebben alle bestaande media geen enkel bestaansrecht of recht van Vrijheid daar zij al die tijd vol op in bedrijf waren voor de realisatie en instandhoudingen en uitvoeringen van boven genoemde Misdrijven en alsmede het verzwijgen wat er zich afspeelde op de jaarlijkse schoolreisjes van miljoenen Kinderen en dat internationaal. En HEDEN NÒG!

 • By Huppetee, 19 april, 2012 @ 3:52

  argusoog.org/verklaring-arend-zeevat/comment-page-1/#comment-63367
  gebannen en geweigerd op argusoog
  rt2 Zelf ben je ietsje abuis door te denken dat jouw emails specifiek een bron of onderwerp of target van belang zouden zijn.

  Tegelijk met jou werden kat en van Rooij en ook die supergetuige afgebrandt door meneer capelle en de class1992 cia agent boublog. Een boublog dat alle Bijdragen die de joodse fraudes leugens claims en belangen ook maar ietsje krassen verwijderd.Elke Bewijs en getuigenis beledigd en ridiculiseerd en op de persoon speelt wat bij uitstek alles de exclusieve gedragingen van de joodse mafiosi zijn. Zo pikt men binnen twee seconden onder bezoekers ook zo dé handlangers er uit op forums.Ze hebben geen Fatsoen geen Argument. Zo ook boublog die tevens alle tegensprekende bijdragen onder haar afbrandrantpagina tegen kat en collegas incluis bezoekers simpel verwijderde en de smadende en lasterende bijdragen op handen droeg en faciliteerde.
  [ bijdragenelders.blogspot.com/2012/04/boublog-mafiahoer.html ]

  Doel was belangrijkste klokkenluiders uitschakelen.
  Opdrachtgever joris demmink en zijn mafiameute waar onder mark rutte directe familie van angela merkel en beiden elitegangsters van met de chekamoordenaars meegewaaide russische elite die Aruba ook al frequenteren.

  Zo wel het gedrag van heer capelle als van eric van jdtv alle blijk van verkracht zijn gaven. Ook oorzaak van de persoonlijkheidsverandering in eric en capelle zo als sinds 2011 uitspraken die kat noteerde als “ik ben aan het sterven” verhevigd wietgebruik etc wat gevoelens kunnen zijn na verkrachtingen en martelingen. En een onsamenhangende overspannen rantende capelle met een verhaal dat aan alle kanten wiebel was en is. Die ken ik van eerder ook als wel helderder geweest zijnde. Verkrachting kan gebruikelijk zulke houdings en persoonsveranderingen en dat zelfs op slag doen ontstaan. in de middeleeuwen zeiden ze van zulke mensen “hij of zij is bezeten” wat een meer acurate typering was dan de dsm´s van hedendaagse betweters en knownothings. Ook argusoog is met na in die eerste samenkomst getrapt te zijn heel erg zelfcensurerend gemaakt en gebleven tot vandaag de dag. Een permanente schade waarmee ze de eeuwen door zelfs hele volken tegelijk ook het eigen stilletjes en slaafs kregen die asiaat en baard van haat.

  Dat een kat een arend een van Rooij een supergetuige TEGELIJK afgebrand een eric een capellle afgemaakt werden en allen een “supergetuige ” en ook per periode “supergetuige” beginnende gemeen hadden zal menig mischien een belletje doen rinkledeklinkedonderekinkelen?

 • By rmstock, 20 april, 2012 @ 3:20

  Wat gebeurt er wanneer google.com een web-pagina van Trouw.nl archiveert,
  stuurt CozzMoss dan ook Banning Advocaten erop af? Of zegt Banning
  Advocaten dan nee ? De auteurs-wet handhaving mag alleen uitgevoerd
  worden wanneer alle overtreders op dezelfde manier worden aangepakt.
  Wanneer grote partijen, zoals google crawl-ers niet worden gesommeerd
  door CozzMoss, dan is er waarschijnlijk sprake van selectieve
  handhaving, waarbij de uitvoering van een bepaalde agenda’s niet kan
  worden uitgesloten.

Other Links to this Post

WordPress Themes