ERIC SMIT HOEREERT BIJ NINA BRINK

WE KONDEN EROP WACHTEN: EENS EEN HOER ALTIJD EEN HOER: ERIC SMIT LIKT NINA’S CORRUPTE VOETEN AAN DE COTE D’AZUR * ERIC SMIT DOOR DEZE SITE EERDER ONTMASKERD ALS ‘S LANDS GROOTSTE PRESSTITUTE * EN DAN DURFT DEZE PRESSTITUTE OP ZIJN BELASTINGGELD-WEBSITE OOK NOG MET DIT ARTIKEL TE KOMEN

Dit artikel is gedeeltelijk verloren gegaan; we herplaatsen hier wat we op het www nog konden terugvinden. Overigens is het ‘journalistieke magazine’ waarin de ‘reportage’ over Eric Smit bij Nina aan de cote is afgedrukt inmiddels failliet.

We konden onze ogen niet geloven toen we op de TV in een programma van Jort Kelder over geld Eric Smit zagen glibberen en kwijlen aan de Cote d’Azur in de villa van Nina Brink. Wat gaan we nou meemaken? Was Eric Smit niet de ‘aartsvijand’ van zwendelaar Brink die met list en bedrog bijna 300 miljoen euro stal uit de zakken van de Nederlandse belegger die ze eerst had gek gemaakt met een tsunami van leugen-marketing? Was, inderdaad. Want anno 2012 waait er bij Smit een geheel andere wind en die wind blaast hem in de richting van de zwendelaars en criminelen die hij vroeger nog aanviel. Als een sidderende lakei van Brink zien we Smit bij het zwembad op audientie komen bij de grand lady van het beursbedrog in Nederland. Uit het hele item werd een ding duidelijk: dit is een knieval. Een diepe. Waarschijnlijk betaald door Brink zelf die ook de laatste 20% van haar ‘rehabilitatie’ blijkt te kunnen ‘inkopen’. Lees hier hoe we reeds in 2008 beschreven hoe Nina Brink de persvrijheid om zeep helpt. Read more »

Bron: NRC Ombudsman 8 juni 2012

WordPress Themes