CRIMINELEN MET DIENSTWAPEN

HOE DIEP ZIJN DE BEERPUTTEN BIJ ONZE POLITIE? * POLITIE EIST RESPECT MAAR OOGST HOON * IEDEREEN IN UNIFORM HEEFT VRIJBRIEF TOT MOORD, DIEFSTAL EN VERKRACHTING * GITZWARTE TOEKOMST VOOR RELATIE TUSSEN DIENDER EN BURGER

BURGER WORDT STEEDS GEWELDDADIGER TEGEN CORRUPTE EN CRIMINELE AGENTEN * BREAKING: WEBSITE OVER GEWELD TEGEN POLITIE OPEENS UIT DE LUCHT: WE KUNNEN HET AANTAL INCIDENTEN NU NIET MEER VOLGEN

OPNIEUW WIJST ALLES OP EEN CENTRALE CRIMINELE ROL VAN PAULINE KRIKKE VAN GELDERLAND-MIDDEN DIE HET ONDERZOEK DOEN * JOHN VAN DEN HEUVEL VAN DE TELEGRAAF INGEHUURD VOOR DAMAGE-CONTROL

Er zou een ‘nationale dag voor de politie’ komen waarop alle burgers hun respect moeten tonen voor de diender. Ook was eerder in het nieuws dat de politie het gebrek aan respect en de vaak gewelddadige wijze waarop agenten worden bejegend ‘spuugzat’ is. Aanval is de beste verdediging, zo lijken de politie-bobo’s te denken. Want als men ergens bang voor is, dan is het wel dat de pijlloos diepe beerputten rond onze politie-organisatie open gaan. Maar dat lijkt nu toch te gaan gebeuren in de affaire-Kekerdom waarin Jan Petter, hoofd van de districtsrecherche van het korps Gelderland-Zuid, tot over zijn oren in de drugs bleek te zitten samen met nog een collega uit het korps. Die laatste verhuurde een huis aan het stel dat samen met Petter dood werd aangetroffen in diens woning in Kekerdom. In zowel het huis van Petter als in het huis van het vermoorde stel in Millingen a/d Rijn werden hennep-plantages aangetroffen. “We houden rekening met het ergste scenario”, zegt korpschef Henk van Zwam (foto) van politieregio Gelderland-Zuid. Wat dat ‘ergste scenario’ precies is wordt niet duidelijk. Bedoelt Van Zwam dat aan het licht zal komen dat de hele politie in Gelderland zo corrupt is als de mafia en de camorra samen en zich naast met drugs ook inlaat met kinder- en vrouwenhandel en afpersing? Waarschijnlijk wel, want het onderzoek naar de affaire is -‘om iedere schijn van partijdigheid te voorkomen’- uitbesteed aan het korps Gelderland-Midden.

Gelderland-Midden is zo corrupt, dat er maar liefst vijf rapporten zijn verschenen om de onbeschrijfelijke wantoestanden in kaart te brengen, of althans een poging daartoe te doen. Hier alle achtergronden. Twee figuren springen er in deze beerput uit: Pauline Krikke, burgemeester van Arnhem, door haar goede vriend Joris Demmink persoonlijk benoemd tot korpsbeheerder van Gelderland-Midden, en Guusje ‘slok op’ ter Horst. Onder Krikke en haar partner Ron Miltenburg is het korps veranderd in een 100% mafia-organisatie met een sterke orientatie op Turkije, op afstand aangestuurd door Joris Demmink. Zie voor achtergronden onze Krikkegate-coverage. Eind 2009 werd ene Pim Miltenburg (foto) benoemd tot korpschef van Gelderland-Midden. Pauline Krikke moest publiekelijk bekend maken dat Ron en Pim ‘geen familie zijn’: Burgemeester en korpsbeheerder Pauline Krikke drukte iedere suggestie dienaangaande bij voorbaat de kop in. Goed. We vertrouwen Krikke 100%. Immers: na vijf onderzoeken naar fraude en corrupte binnen het korps dan onder haar leiding staat zullen de zaakjes in Arnhem toch wel in orde zijn? Zo gaan we er ook maar direct vanuit dat haar korps het onderzoek naar de affaire-Kekerdom bij de vrinden van Gelderland-Zuid ook op geheel onafhankelijke en onpartijdige wijze zal doen. Zo kennen we Pauline en de Miltenburgjes, toch? En zit Ron Miltenburg, de echtgenoot van Pauline, niet zelf tot over zijn oren in de drugshandel? Dan begrijpt hij precies waar het om gaat in de zaak-Kekerdom en kan hij zijn vrouw Pauline en zijn broer neef oom zwager Pim Miltenburg mooi aansturen!


Guusje ter Horst en CdK Clemens Cornielje tijdens een van de corruptie-persco’s over het korps Gelderland-Midden

Blijven deze criminele praktijken beperkt tot de genoemde Gelderse korpsen? Natuurlijk niet. Eerder berichten we uitvoerig over de killer cop-affaire in Amsterdam. Hierin kreeg agent Fred Buffing een carte blache tot moord. De werkelijke beerput in deze zaak is nog altijd gesloten. Voor zover wij weten loopt er nog een beklag tegen het niet-vervolgen van Buffing voor moord. Als Buffing wegkomt met moord, hebben ’s lands dienders met wietplantages op zolder weinig te vrezen. Zeker als er ook nog eens ene John van den Heuvel is van De Telegraaf, ex-agent, die wordt ingehuurd op de affaires publicitair ‘in goede banen te leiden’. Van den Heuvel en Jan Petter waren ‘goede bekenden‘.

 • By AIRVD, 15 september, 2012 @ 14:40

  De vertegenwoordigers van de autoriteiten, de politie, zijn mikpunt van agressie en frustraties omdat de autoriteiten dit land afgelopen 10 jaar verkracht hebben. Men reageert de woede af op de politie.

  Alle vertegenwoordigers van de autoriteit dan wel macht kunnen mikpunt worden van agressie. Hierdoor valt ook de agressie jegens ambulancemedewerkers te verklaren: ondanks dat deze mensen er zijn om te helpen kunnen zij in stressvolle situaties gezien worden als vertegenwoordigers van de macht en mikpunt van agressie worden. Omdat de machthebbers als veroorzakers gezien worden van ellende en dus ook verantwoordelijk worden gehouden als iets echt goed fout gaat.

  Beleid van afgelopen jaren om de burgers alleen maar te naaien met boetes heeft er toe geleid dat men de politie totaal niet respecteert.

  En nu blijkt dat dit psychopaten beleid bij de politie zelf ook grote schade heef toegebracht.

  Top-down wordt onze samenleving vergiftigd door de criminelen en psychopaten.

Other Links to this Post

WordPress Themes