MSM DEMONISEERT ONS STEEDS HARDER!

WE ZIJN AAN HET WINNEN! DE MSM BEGINNEN STEEDS HARDER EN STEEDS WILDER OM ZICH HEEN TE SCHOPPEN! * RADELOZE ‘KWALITEITSMEDIA’ VERLAGEN ZICH MEER EN MEER TOT MAFIA-METHODES EN INTIMIDATIES

Peter R. de Vries (“Micha Kat moet worden afgevoerd in een dwangbuis”) was het eerste hoogtepunt. Toen kwam Geenstijl met een pathetsiche poging onze sites weg te zetten als komplot-kolder. En nu dan ook NRC Handelsblad via een column annex verslag annex reportage (ja mensen, in de ‘kwaliteitsjournalistiek’ lopen alle genres tegenwoordig door elkaar heen!) over de Demmink-demonstratie van 28 oktober. Auteur Margriet Oostveen, de vrouw van voormalig VS-correspondent Tom Jan Meeus die zich onsterfelijk maakte met een interview met een prostitue die zich aan hem voordeed als ‘vrouw van de ambassadeur’, gooit ‘alles uit de kast’ om ons weg te zetten als spugende en hallucinerende slaapwandelaars maar ze begint al met de opkomst voor haar eigen journalistieke gemak te delen door drie: 40 in plaats van meer dan 100. Dat is ook ‘kwaliteitsjournalistiek’:

het aanpassen van feiten en omstandigheden naar wat ‘beter’ is voor het volk en voor de lezer. Dat zagen we NRC Handelsblad ook doen in 2005 in de aanloop naar het referendum over de Europese grondwet toen de ‘kwaliteitsonderzoekers’ van de krant de juiste uitkomst van hun onderzoek -38% voor- ‘veranderden’ in 51% voor om vervolgens de krant te kunnen openen met: meerderheid is voor Europese grondwet. In die traditie ‘bepaalt’ Oostveen de opkomst op 40. Lees hier [OOSTVEEN.COLUMN] de column van Margriet. En o ja: Margriet weet ook dat de ‘wandaden’ van Demmink ‘noit zijn bewezen’! Dream on!

  • By AIRVD, 1 november, 2012 @ 20:05

    Hi Micha, Even reactie op KLOL artikel van vandaag: Ik denk niet dat ras/religie/huidskleur meespeelt bij zulke beslissingen maar feiten. Prem is ook uit de advocatuur gezet en dat was ook niet omdat hij donker zou zijn.

    En man kan moeilijk zeggen: Bram is zo’n aardige vent dus we zien alles door de vingers.

Other Links to this Post

WordPress Themes